ski1961 Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 (editace) Zdravím, používáte prosím někdo v F3 z MR 2018 tuto službu, např. Infotaiment online ? Pokud ano, jaké s tím máte zkušenosti, jaká je funkčnost apod. ? Četl jsem o této službě ve vlákně Octávia a zase takové nadšení tam nad tím není :-) Editováno: 2. Červen 2018, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Sbírám zkušenosti se stejnou verzí základního Connectu v Rapidu a zatím mi největší smysl jednoznačně dávají dopravní informace pro Amundsen, kterých mi klasické TMC najde jen minimum. Jinak si zatím nejsem jistý, zda má platba toho ročního poplatku význam. Zklamáním pro mě třeba je, že polovina republiky nemá meteoradar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 3. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 @Twisted zatím mám přesně stejnou zkušenost....jednoznačně největší plus celé části infotaimentu online jsou dopravní informace, protože ty z rádia TMC jsou úplně k ničemu, tam není skoro nic, takže kdo hodně jezdí a používá často navigaci, tak tohle je určitě velké plus, ale jinak celkem nic moc..ta cena 1900,- za rok je vysoká, abych si to trvale pořídil při mém ježdění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Taktéž používám pro dopravní informace do navigace, ty další funkce ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 (editace) Ahojte, viete mi niekto poradit vcera som kupil f3 style... aktivoval som skoda connect cez auto a ked otvorím aplikáciu v telefone mozem len organizovať kalendar nemozem skontro Editováno: 25. Červen 2019, autor: Kuban3c Pridanie fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.