Flooper Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Zdravím všechny přítomné. Řeším poměrně dlouho jeden problém a stále ho nemůžu rozlousknout. Napadlo mě tedy, že se s vámi o něj podělím a třeba to společně vyřešíme. Tak jdeme na to. Před barákem mi stojí krásná jedničková Fabia, kterou jsem kdysi zdědil po svém dědečkovi. Mám k ní velký citový vztah, navíc je v perfektním stavu. Stav a vybavení vám rád přiblížím : Jedná se o hatchback vyrobený v roce 2002, motorizace 1,4 MPI / 50 KW, stav tachometru 80000 km, nové STK, elektrické přední okýnka, centrála, originál CD přehrávač Škoda a mlhovky. Dědeček byl první majitel a já druhý, takže nikdy auto nebylo v jiných než v rodinných rukách. Všechny dokumenty a papíry jsou k dispozici a v pořádku . Auto je nebourané a ve skvělém stavu. Do 50 tisíc byla garážovaná, klasické auto důchodce. Děda si jí hýčkal, moc s ní nejezdil, originál servis, dával do ní to nejdražší ( olej atd. ). Poté jsem jí v roce 2015 dostal já a zbytek kilometrů nalítal osobně. Kilometry jsou opravdu nestočené, proč taky ? Nebyl důvod. Auto nemá ani náznak rzi, nekvete a lak má jako nový. Samozřejmě má nějaké oděrky z parkovišť a podobně, ale nic velkého. Řeknu to asi takhle, každý kdo se mi v ní za ty tři roky hrabal řekl, že takhle krásnou a udržovanou Fabii v neviděl roky. Jen tu klimatizací nemá !!!! K jádru věci. Jelikož mám novou práci, ke které jsem dostal novou trojkovou Octavii v plné palbě, moje Fabia přestává mít užitek a spíš nečinně stojí. Což je pro auto to nejhorší ....... Děti nemám, přítelkyně řídit nechce, rodiče mají své našlapané auta. Zkrátka v rodině pro ní nemám využití, tak co s ní ?! Problém má dvě řešení, prodat jí a nebo jí schovat do garáže ( kterou bohužel nemám, takže pronájem a tudíž pravidelné náklady ). Logika tudíž napovídá prodat, ale srdce nechce. K autu mám z mnoha důvodů silnou vazbu a prodat se mi jí tudíž nechce. Jenže se taky nechci dočkat toho, aby někde v garáži vyhasla, to ať raději jezdí a dožije aktivně. Co si o tom myslíte vy ? Jakou může mít takové auto cenu ? Má cenu si auto schovávat na horší časy a doufat, že bude někdy k užitku a nebo získá na hodnotě ? Za každou odpověď děkuji. F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Ahoj k ceně se vyjadřovat nebudu,ale i přes citovou vazbu fabku prodej. Bez garáže bude jen hůř a nemáš ji vlastně pro koho nechávat. Vývoj jde do předu a za pár let bude svezení ve Fabii I některým lidem směšné,tak jako dnes ve 120 cítce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 To bys ji musel schovat na hodně dlouho a stejně to taková atrakce nebude,protože v porovnání s komunistickými dnes veterány bylo těch Fábií vyrobeno příliš mnoho.To se raději pokus sehnat nějakého seriozního kupce.S tímhle motorem to může být tak 50-60 tisíc max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.