Adam Keller Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 Zdravím všechny, mám dotaz - při rozjezdu a zejména při rychlém puštění spojky dojde ke krátkému "písknutí" po přeřazení, nevíte náhodou někdo prosím, co by to mohlo být? Motor 1.6 TDI. Díky! Adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 prevodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 Tím bych si nebyl úplně jistý. Nemohlo by to být ložisko ve spojce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 no je to jedno, musi tu obludu vybrat von tak ci tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 to je otázka, jestli je to nutné řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 jo už mi píská převodovka permanentně na plachtění s převodem i v zátěži kašlu na to at si píská, už si vesele píská 80K km :-D Olej normálně měněný. Dokud to jede tak do toho nehrabej, škoda peněz se ti tam pak vysere zas něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Keller Vloženo 12. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Pánové, díky za tipy. Kamarád/automechanik taky říkal, že dokud nejsou problémy s řazením, což zatím nesou, tak by to nechal být a nehrabal do toho...spíš mě zajímalo, jestli nemáte někdo podobnou zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 ja som do toho pchal nos a musel som ju repasovat... 500e spojkova sada, 500e repas... zmysel to nemalo ziaden, vadilo mi, ze vysoko zabera spojka... po vymene prevodovka KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.