Publikováno Červen 11, 20187 r Zdravím všechny, mám dotaz - při rozjezdu a zejména při rychlém puštění spojky dojde ke krátkému "písknutí" po přeřazení, nevíte náhodou někdo prosím, co by to mohlo být? Motor 1.6 TDI. Díky! Adam
Červen 11, 20187 r jo už mi píská převodovka permanentně na plachtění s převodem i v zátěži kašlu na to at si píská, už si vesele píská 80K km :-D Olej normálně měněný. Dokud to jede tak do toho nehrabej, škoda peněz se ti tam pak vysere zas něco jiného.
Červen 12, 20187 r Autor Pánové, díky za tipy. Kamarád/automechanik taky říkal, že dokud nejsou problémy s řazením, což zatím nesou, tak by to nechal být a nehrabal do toho...spíš mě zajímalo, jestli nemáte někdo podobnou zkušenost.
Červen 12, 20187 r ja som do toho pchal nos a musel som ju repasovat... 500e spojkova sada, 500e repas... zmysel to nemalo ziaden, vadilo mi, ze vysoko zabera spojka... po vymene prevodovka KO
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.