Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte z nicoho nic mi prestala fungovat detekcia mrtveho uhla a nevidim tuto moznost ani v nastavnieach. Namiesto toho sa mi tam objavila polozka side assist ktora vsak nejde zapnut a pri pokuse o zapnutie sa na displeji objavy len funkcia nieje povolena. Ma niekto tiez tento problem?

Dal som auto do servisu tak uvidime 

Upraveno od twix2v1

• 1 měsíc později...

neviete nahodou ci je mozne dokodovat/nastavit zvukovu vystrahu pri blind spot?

v predoslom aute to pekne jemne pipalo a tu v karoqu len vibruje volant a blika ikonka v spetaku

Ve kterém autě ti blind spot detect vydával zvukovou signalizaci?

v mazde  2013/2014  skyactiv

před 3 hodinami, velkepeni napsal:

neviete nahodou ci je mozne dokodovat/nastavit zvukovu vystrahu pri blind spot?

v predoslom aute to pekne jemne pipalo a tu v karoqu len vibruje volant a blika ikonka v spetaku

u Škodovky nic jiného než vizuální signalizace není. Ani ,,vibrování,, volantu

Vibrování volantu je, ale je to spíše zásluhou funkce Lane Assist spolu s Blind Spot Detect

03f35b73bfda1016a8dc48255ed3b75c.png

jj, to vibrovanie je dobre, nic proti, aj ked lane assist v meste neide(rychlost pod 60km/h) tak ked idem bocit/menit pruh(aj so smerovkou) tak volant vibruje.

len skoda toho pipania. ale tak dik za odpovede.

před 15 hodinami, LukášCBR napsal:

Vibrování volantu je, ale je to spíše zásluhou funkce Lane Assist spolu s Blind Spot Detect

03f35b73bfda1016a8dc48255ed3b75c.png

ano lane assist to umí, nikoliv hlídání mrtvého  úhlu, které může být ve voze bez lane assist

před 14 hodinami, velkepeni napsal:

jj, to vibrovanie je dobre, nic proti, aj ked lane assist v meste neide(rychlost pod 60km/h) tak ked idem bocit/menit pruh(aj so smerovkou) tak volant vibruje.

len skoda toho pipania. ale tak dik za odpovede.

Lane assist samozrejme funguje i ve meste v rychlostech pod 60 km/h.

Pokud auto není současně vybaveno asistentem při jízdě v koloně, tak ne (alespoň dle manuálu).

Aha... to bude ono … :)

Tak konecne aspoň trosku odpověď na to, co je to ten traffic jam assist - lane assist funguje i ve meste :)

mne lane asist nefunguje v meste, na maxidote je oranzova ikona. a podla predajcu traffic jam mam. idem tam dnes, tak som zvedavy

Edit-funguje.aj v meste.pomylil som sa.

Upraveno od velkepeni

• 2 týdny později...
  • 3 měsíce později...

Dnes mi asi na 15min pocas jazdy pipla vystraha ze mrtvy uhol a asistent vyparkovania nefunguje(orandzova farba na maxidote) a z nicoho nic to aj zmyzlo. 

@velkepeni Řešil jsem to u OIII FL. Výsledek byla mrtvá baterie. Začalo se to projevovat během prvních zimních dnů. Zkus si baterii změřit.

Myslis autobateriu?uff tak to by bol pruser zeby odisla za 6mesiacov pouzivania. Mam vecsinou dlhsie trasy. Da sa to reklamovat ci je to spotrebak?dik za postreh

• 3 měsíce později...
V 16. 11. 2018 na 18:59, velkepeni napsal:

Myslis autobateriu?uff tak to by bol pruser zeby odisla za 6mesiacov pouzivania. Mam vecsinou dlhsie trasy. Da sa to reklamovat ci je to spotrebak?dik za postreh

Zdravím, můžu se zeptat čím to nakonec bylo? 

neviem, odvtedy sa to nezopakovalo.

Aha tak me to dela stale, ja to po teto hlasce zapnu a behem chvilky se to opet vypne... 

Pokud máš auto v záruce, kontaktuj servis. Pokud ne, zkus dobít baterii. Mělo by ti to pomoci.

Díky za radu, baterii jsem nabil a stale to blbne, takze auto pujde do servisu je nastesti v zaruce :-))

Zkoušel jsi reset v infotainmentu skrze tovární nastavení?

Ta aku může být už “mrtvá”. Mně dali v rámci záruky novou a mám přes rok klid.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.