bobanHTP Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 Zdar chlapi, chtěl jsem vás poprosit o radu, jak se postupuje při reklamaci vozu přímo Škodě. Těch poruch na Rapidu už mám tolik, že se chci na ni obrátit. Díky za každé info! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 A jaký máš přesně problém? Auto se nedaří opravit? Nechtějí ti reklamaci uznat? Těžko uplatňovat reklamaci u Škodovky, když s ní nejsi v žádném právním vztahu - nemáte tedy vůči sobě žádná práva či povinnosti. Musíš jít za tím, kdo ti auto prodal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Bobane, já jsem v rámci záruky reklamoval rušení příjmu signálu u autorádia. V servise mi řekli, že se jim závada neobjevila. Zaslal jsem tedy e-mailem reklamaci na informační linku Škoda infoline@skoda-auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 A jak to dopadlo, dál se dělo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 No bordel. Předali na oddělení péče o zákazníka, od ledna jsem jednou urgoval někdy na jaře, prý toho mají moc, podruhé jsem urgoval minulý týden, můj mail se prý ztratil, tak jsem zvědavý teď co bude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Jestli to máš ještě v záruce, tak ti akorát utíkají lhůty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Reklamoval jsem to před koncem záruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 takže už je po "funuse"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Souhlasím, ale proto, že smluvní vztah je kupující - AS, nikoliv kupující - ŠA. Každopádně i pokud by poslal reklamaci i poslední den záruky, tak normálně platí reklamační řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Problém je, že řada takzvaných reklamací, nemá charakter reklamace. To je případ emailu zaslaného na jakousi infolinku, ale i jakékoliv jednání per huba se servisem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 To souhlasím, já taky veškerou korespondenci s AS v případě výměny kompresoru nadepisoval "Oficiální reklamace vozu VIN xyz...", žádný předepsaný formulář nikde nemají, takže to bylo spíš jen na efekt. Ale alespoň nemůžou tvrdit, že nevěděli, že jde o reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 13. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Zdravím chlapi, měl jsem napilno v práci, tak jsem nereagoval. Moc díky za příspěvky. Co vím, tak nejste první, komu jen Škoda předala stížnost na Pěči o zákazníka a tam to ztopili :-) Já pořád čekám na pořádné vedro, kdy ten kompresor fakt cvrliká, že někdy ho musím vypnout, ikdyž je venku 36 :-) Sepíšu co se mi nedaří vyreklamovat: - cvrlikájící kompresor klimatizace (když jedu ve velkém vedru více jak 30minut, nejlépe hodinu) - hučící palivové čerpadlo(při startu a pak asi 1 minutu, pak hučí jen jenmně na volnoběh, ale ten zvuk tam nemá co dělat, automechanik prý nic neslyší, příště beru svědka) - krabatí se mi potah sedačky kolem švů u řidiče i spolujezdce - začíná znova vrzat plynový pedál, ale jen někdy, takže zase čekám, až začne vrzat více :-) Záruku mám rozšířenou na těch pět let, ale vidím, že je snad ve Škodě školí jak "eliminovat" náklady na reklamaci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.