Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

koupil jsem si redukci na skrytou zásuvku do pojistkového prostoru viz. ebay_odkaz. Potřeboval bych tuto redukci připojit na pojistku, která se vypne po vypnutí klíčku (otevření dveří, jelikož mám KESSY) a nedaří se mi žádnou takovou najít. Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti? Ideálně velikost mini. Zkoušel jsem parkovací kameru, phone box, ovládací páčky pod volantem i elektrický zámek volantu. Všechny jsou bohužel neustále zaplé. Měl byste někdo tip? pojistky_jpg

Díky moc borci.

• 1 měsíc později...

230 V zásuvka? ta se podle dokumentace vypíná pár minut po vypnutí motoru ...

Jen mám obavu, jestli napětí na té pojistce není 230 V :-D

• 2 měsíce později...

Ahoj. Řeším teď stejný problém. U 3 fabie jsem měl kameru připojenou na napájení samostmívatelného zrcátka. Chtěl bych to v karoqu udělat stejně. Nemáte někdo tušení zda to bude fungovat tak, že po zapnutí zapalování bude zrcátko pod napětím a po vypnutí se odpojí, stejně jako u fabie. Případně prosím o radu zda nemáte zapojení toho zrcátka. Díky 

• Autor

Ahoj, nakonec jsem to vyřešil. Připojil jsem ji na pojistku na zadní stěrač a funguje v pohodě. Takže asi ideálně takto. Ovšem i zrcátko by se mohlo vypínat. :)

Díky za tip, asi to tak udělám taky, Kostra je taky někde poblíž? Moc jsem na to nekoukal přímo na autě, zatím sbírám informace a hlavně odvahu...

• 8 měsíců později...

I já sbírám informace, chci si pořídit kameru od Mio se Smart boxem pro nahrávání  i zaparkovaného auta. 

Zajímá mě také jak jste a kudy protáhli kabel od pojistek k zrcátku na předním skle? 

Každé tipy, rady, fotky ceněný zlatem:palec2: Dík.

• Autor

Já to celé dal mezi sklo a čalounění. Dá se to tam vkládat bez rozebrání. Jediné co jsem vyndal je boční plast u pojistek. Pokud chcete fotky, není problém. 

Prosím pěkně, děkuji.

Ještě otázka, pojistka od z. stěrače je velikost standard nebo mini?

Upraveno od Catexcavator

Návod na obsluhu strana 287 a 288. Poistka č. 47 je väčšia ako č. 49 takže ???

• Autor

Je to standard pojistka. V příloze vedený kabel. Je to opravdu hodně jednoduché. Dělal jsem vedení kabelu poprvé a zvládl jsem to bez jediného problému. 

IMG_20190629_153442.jpg

IMG_20190629_153506.jpg

IMG_20190629_153455.jpg

OK, díky. Kameru jsem objednal, i pojistkový pouzdro s prodloužení a zásuvkou:palec2:. O víkendu se do toho pustím.

• 2 týdny později...

Zásuvka zabudována, koupil jsem pojistkovou rozbočku i se zásuvkou a instalace byla velice rychlá.

IMG_20190712_171440.jpg

IMG_20190712_171410.jpg

IMG_20190712_172050.jpg

Mohl bych poprosit o výrobce kde toto prodloužení mohu objednat.Dík.

Dík moc.Hezký den.

Není zač, od toho tady máme toto fórum. Taky přeji hezký den, u mě super Plzeň v ruce a hezký výhled:palec2:.

IMG_20190714_114434.jpg

• 3 týdny později...
V 14. 7. 2019 na 6:47, Catexcavator napsal:

Zásuvka zabudována, koupil jsem pojistkovou rozbočku i se zásuvkou a instalace byla velice rychlá.

IMG_20190712_171440.jpg

IMG_20190712_171410.jpg

IMG_20190712_172050.jpg

Mohu se tě na něco zeptat? Teď jsem zapojoval kameru podle tvého postupu a řeším kam to uchytit. Myslím tu zásuvku a zástrčku. Podle tvé fotky jsi to dal pod  plastovou krytku na boku. Ale já tam mám asi schovaný koleni airbag. Ty taky? Nebude to tam tomu airbagu vadit? 

Na krytu je nápis Airbag, ale není tam. To je jen informativní, že auto je vybaveno kolením Airbagem, ale je umístěn někde v oblasti pod volantem. Za krytem je jen železný rám palubovky a je tam dostatek prostoru pro skrytou zásuvku.

Jo dík. Taky už jsem to zjistil. Jinak jsem rád, že už to mám podobně zapojené, jak ve fabce. Byl jsem s toho věčného (asi měsíc☺️) vytahování na panáka.  

Před hodinou, Catexcavator napsal:

Na krytu je nápis Airbag, ale není tam. To je jen informativní, že auto je vybaveno kolením Airbagem, ale je umístěn někde v oblasti pod volantem. Za krytem je jen železný rám palubovky a je tam dostatek prostoru pro skrytou zásuvku.

Kolenní airbag máš tady.

Kolenní airbag.jpg

Dík za info. Snad ho nikdy neuvidím.

• 3 týdny později...

Zdravím už to mám také nainstalováno. A podle obrázku jste dávali standart pojistku červenou 10 ale já tam na zadní stěrač mám standart modrou 15. Tak tet nevím jestli tam máte modrou a červenou tedy 10 15 nebo, dvě 10, dvě 15. Děkuji za info

Ahoj, první dej modrou 15A, to je okruh pro stěrač a druhou kde je Kabelík pro kameru dej červenou 10A.

Díky už jsem si to našel na netu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.