Publikováno Červen 18, 20187 r Ahoj, koupil jsem si redukci na skrytou zásuvku do pojistkového prostoru viz. ebay_odkaz. Potřeboval bych tuto redukci připojit na pojistku, která se vypne po vypnutí klíčku (otevření dveří, jelikož mám KESSY) a nedaří se mi žádnou takovou najít. Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti? Ideálně velikost mini. Zkoušel jsem parkovací kameru, phone box, ovládací páčky pod volantem i elektrický zámek volantu. Všechny jsou bohužel neustále zaplé. Měl byste někdo tip? pojistky_jpg Díky moc borci.
Srpen 13, 20187 r 230 V zásuvka? ta se podle dokumentace vypíná pár minut po vypnutí motoru ... Jen mám obavu, jestli napětí na té pojistce není 230 V :-D
Říjen 24, 20186 r Ahoj. Řeším teď stejný problém. U 3 fabie jsem měl kameru připojenou na napájení samostmívatelného zrcátka. Chtěl bych to v karoqu udělat stejně. Nemáte někdo tušení zda to bude fungovat tak, že po zapnutí zapalování bude zrcátko pod napětím a po vypnutí se odpojí, stejně jako u fabie. Případně prosím o radu zda nemáte zapojení toho zrcátka. Díky
Říjen 25, 20186 r Autor Ahoj, nakonec jsem to vyřešil. Připojil jsem ji na pojistku na zadní stěrač a funguje v pohodě. Takže asi ideálně takto. Ovšem i zrcátko by se mohlo vypínat. :)
Říjen 25, 20186 r Díky za tip, asi to tak udělám taky, Kostra je taky někde poblíž? Moc jsem na to nekoukal přímo na autě, zatím sbírám informace a hlavně odvahu...
Červen 29, 20196 r I já sbírám informace, chci si pořídit kameru od Mio se Smart boxem pro nahrávání i zaparkovaného auta. Zajímá mě také jak jste a kudy protáhli kabel od pojistek k zrcátku na předním skle? Každé tipy, rady, fotky ceněný zlatem Dík.
Červen 29, 20196 r Autor Já to celé dal mezi sklo a čalounění. Dá se to tam vkládat bez rozebrání. Jediné co jsem vyndal je boční plast u pojistek. Pokud chcete fotky, není problém.
Červen 29, 20196 r Prosím pěkně, děkuji. Ještě otázka, pojistka od z. stěrače je velikost standard nebo mini? Upraveno Červen 29, 20196 r od Catexcavator
Červen 30, 20196 r Autor Je to standard pojistka. V příloze vedený kabel. Je to opravdu hodně jednoduché. Dělal jsem vedení kabelu poprvé a zvládl jsem to bez jediného problému.
Červen 30, 20196 r OK, díky. Kameru jsem objednal, i pojistkový pouzdro s prodloužení a zásuvkou. O víkendu se do toho pustím.
Červenec 14, 20196 r Zásuvka zabudována, koupil jsem pojistkovou rozbočku i se zásuvkou a instalace byla velice rychlá.
Červenec 14, 20196 r https://www.kamery-do-auta.cz/cs/pojistkovy-rozbocovac-s-autozasuvkou-velikost-standard-vcetne-pojistkoveho-setu/
Červenec 14, 20196 r Není zač, od toho tady máme toto fórum. Taky přeji hezký den, u mě super Plzeň v ruce a hezký výhled.
Srpen 2, 20196 r V 14. 7. 2019 na 6:47, Catexcavator napsal: Zásuvka zabudována, koupil jsem pojistkovou rozbočku i se zásuvkou a instalace byla velice rychlá. Mohu se tě na něco zeptat? Teď jsem zapojoval kameru podle tvého postupu a řeším kam to uchytit. Myslím tu zásuvku a zástrčku. Podle tvé fotky jsi to dal pod plastovou krytku na boku. Ale já tam mám asi schovaný koleni airbag. Ty taky? Nebude to tam tomu airbagu vadit?
Srpen 2, 20196 r Na krytu je nápis Airbag, ale není tam. To je jen informativní, že auto je vybaveno kolením Airbagem, ale je umístěn někde v oblasti pod volantem. Za krytem je jen železný rám palubovky a je tam dostatek prostoru pro skrytou zásuvku.
Srpen 2, 20196 r Jo dík. Taky už jsem to zjistil. Jinak jsem rád, že už to mám podobně zapojené, jak ve fabce. Byl jsem s toho věčného (asi měsíc☺️) vytahování na panáka.
Srpen 2, 20196 r Před hodinou, Catexcavator napsal: Na krytu je nápis Airbag, ale není tam. To je jen informativní, že auto je vybaveno kolením Airbagem, ale je umístěn někde v oblasti pod volantem. Za krytem je jen železný rám palubovky a je tam dostatek prostoru pro skrytou zásuvku. Kolenní airbag máš tady.
Srpen 19, 20196 r Zdravím už to mám také nainstalováno. A podle obrázku jste dávali standart pojistku červenou 10 ale já tam na zadní stěrač mám standart modrou 15. Tak tet nevím jestli tam máte modrou a červenou tedy 10 15 nebo, dvě 10, dvě 15. Děkuji za info
Srpen 19, 20196 r Ahoj, první dej modrou 15A, to je okruh pro stěrač a druhou kde je Kabelík pro kameru dej červenou 10A.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.