Dejf.. Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 Ahoj, koupil jsem si redukci na skrytou zásuvku do pojistkového prostoru viz. ebay_odkaz. Potřeboval bych tuto redukci připojit na pojistku, která se vypne po vypnutí klíčku (otevření dveří, jelikož mám KESSY) a nedaří se mi žádnou takovou najít. Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti? Ideálně velikost mini. Zkoušel jsem parkovací kameru, phone box, ovládací páčky pod volantem i elektrický zámek volantu. Všechny jsou bohužel neustále zaplé. Měl byste někdo tip? pojistky_jpg Díky moc borci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 230 V zásuvka? ta se podle dokumentace vypíná pár minut po vypnutí motoru ... Jen mám obavu, jestli napětí na té pojistce není 230 V :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stenly22 Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Ahoj. Řeším teď stejný problém. U 3 fabie jsem měl kameru připojenou na napájení samostmívatelného zrcátka. Chtěl bych to v karoqu udělat stejně. Nemáte někdo tušení zda to bude fungovat tak, že po zapnutí zapalování bude zrcátko pod napětím a po vypnutí se odpojí, stejně jako u fabie. Případně prosím o radu zda nemáte zapojení toho zrcátka. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf.. Vloženo 25. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Ahoj, nakonec jsem to vyřešil. Připojil jsem ji na pojistku na zadní stěrač a funguje v pohodě. Takže asi ideálně takto. Ovšem i zrcátko by se mohlo vypínat. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stenly22 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Díky za tip, asi to tak udělám taky, Kostra je taky někde poblíž? Moc jsem na to nekoukal přímo na autě, zatím sbírám informace a hlavně odvahu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 I já sbírám informace, chci si pořídit kameru od Mio se Smart boxem pro nahrávání i zaparkovaného auta. Zajímá mě také jak jste a kudy protáhli kabel od pojistek k zrcátku na předním skle? Každé tipy, rady, fotky ceněný zlatem Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf.. Vloženo 29. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 Já to celé dal mezi sklo a čalounění. Dá se to tam vkládat bez rozebrání. Jediné co jsem vyndal je boční plast u pojistek. Pokud chcete fotky, není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 (editace) Prosím pěkně, děkuji. Ještě otázka, pojistka od z. stěrače je velikost standard nebo mini? Editováno: 29. Červen 2019, autor: Catexcavator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 Návod na obsluhu strana 287 a 288. Poistka č. 47 je väčšia ako č. 49 takže ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf.. Vloženo 30. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2019 Je to standard pojistka. V příloze vedený kabel. Je to opravdu hodně jednoduché. Dělal jsem vedení kabelu poprvé a zvládl jsem to bez jediného problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 30. Červen 2019 Sdílet Vloženo 30. Červen 2019 OK, díky. Kameru jsem objednal, i pojistkový pouzdro s prodloužení a zásuvkou. O víkendu se do toho pustím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 Zásuvka zabudována, koupil jsem pojistkovou rozbočku i se zásuvkou a instalace byla velice rychlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 Mohl bych poprosit o výrobce kde toto prodloužení mohu objednat.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 https://www.kamery-do-auta.cz/cs/pojistkovy-rozbocovac-s-autozasuvkou-velikost-standard-vcetne-pojistkoveho-setu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 Dík moc.Hezký den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 Není zač, od toho tady máme toto fórum. Taky přeji hezký den, u mě super Plzeň v ruce a hezký výhled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 V 14. 7. 2019 na 6:47, Catexcavator napsal: Zásuvka zabudována, koupil jsem pojistkovou rozbočku i se zásuvkou a instalace byla velice rychlá. Mohu se tě na něco zeptat? Teď jsem zapojoval kameru podle tvého postupu a řeším kam to uchytit. Myslím tu zásuvku a zástrčku. Podle tvé fotky jsi to dal pod plastovou krytku na boku. Ale já tam mám asi schovaný koleni airbag. Ty taky? Nebude to tam tomu airbagu vadit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Na krytu je nápis Airbag, ale není tam. To je jen informativní, že auto je vybaveno kolením Airbagem, ale je umístěn někde v oblasti pod volantem. Za krytem je jen železný rám palubovky a je tam dostatek prostoru pro skrytou zásuvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Jo dík. Taky už jsem to zjistil. Jinak jsem rád, že už to mám podobně zapojené, jak ve fabce. Byl jsem s toho věčného (asi měsíc☺️) vytahování na panáka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Před hodinou, Catexcavator napsal: Na krytu je nápis Airbag, ale není tam. To je jen informativní, že auto je vybaveno kolením Airbagem, ale je umístěn někde v oblasti pod volantem. Za krytem je jen železný rám palubovky a je tam dostatek prostoru pro skrytou zásuvku. Kolenní airbag máš tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Dík za info. Snad ho nikdy neuvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skretik152 Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Zdravím už to mám také nainstalováno. A podle obrázku jste dávali standart pojistku červenou 10 ale já tam na zadní stěrač mám standart modrou 15. Tak tet nevím jestli tam máte modrou a červenou tedy 10 15 nebo, dvě 10, dvě 15. Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Ahoj, první dej modrou 15A, to je okruh pro stěrač a druhou kde je Kabelík pro kameru dej červenou 10A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skretik152 Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Díky už jsem si to našel na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.