Lukox Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 Zdravím Vas, chcem sa opýtať, ze v com môže byt problem ked mam bixenon svetla s Led denným pasikom a to denne svietenie nefunguje. Vypisuje mi aj chybu denného svietenia. Da sa to doprogramovat cez diagnostiku alebo tam bude odpaleny nejaky modul? dakujem pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ywan Youritchek Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Octavia 3 BiXenony s LED denním svícením...jedna strana LED přestala z ničeho nic svítit...má někdo s tím zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host vomáčka Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Cauve, dneska mi O3 napsala "Zkontrolujte denní jízdní světlo" - takový ten led proužek (bixenon lampy s denním svícením mám). A za boha nemůžu najít, čím to je osvětleno, jakou žárovkou? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 LED? Svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host vomáčka Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 (editace) Ano, ten LED pruh. Svítí jenom levé denní led světlo (pruh), pravý světlo jenom xenon. Editováno: 14. Červen 2022, autor: Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Tak to je na reklamaci, nebo výměnu světlometu, někde poblíž už se to řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host vomáčka Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 (editace) safra. to je furt něco. zlatý I - II. díky. Editováno: 14. Červen 2022, autor: Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Přesunuto. Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.ala Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 Ahoj, jednoho dne mi přestalo svítit denní svícení (LED pásek) na O3 předFL. Resp. svítí tak slabě, že to je téměř neviditelné. Jeden servis říká KO pásky, druhý KO jednotka denního svícení. Diagnostika neřekla nic. Zvláštní je, že obě přestaly v jednu chvíli. Neřešil někdo stejnou závadu? Moc se mi nechce na blind kupovat lampy nebo jednotky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 15. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 U mě to buď svítilo velmi slabě nebo vůbec (pak se na displeji ve stavu vozidla objevila hláška o závadě denního svícení). Po výměně jednotky funguje LED denní svícení normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.ala Vloženo 31. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2021 Šlo o tuto jednotku? 4G0907697D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 2. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2021 (editace) Ano. Večer ještě pro jistotu zkontroluju číslo, ale podle googlu to vypadá stejně. Edit: Je to ono. Mám od toho ještě doma krabičku a na ní je stejné označení. Editováno: 2. Listopad 2021, autor: spirito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.ala Vloženo 4. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2021 (editace) Super! 🙂 Předpokládám, že má každé světlo svoji jednotku. Editováno: 14. Červen 2022, autor: Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 4. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2021 Ano, každé světlo má jednotku. Akorát se světlo musí vyndat, protože se ta jednotka vyndává zespodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.ala Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 (editace) Jasný 🙂 Díky za info! Editováno: 14. Červen 2022, autor: Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimmlmmda69 Vloženo 13. Červen 2022 Sdílet Vloženo 13. Červen 2022 Já vyměnil řídicí jednotku denního svícení a nic. Levé světlo led pásek pořád slabě svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 13. Červen 2022 Sdílet Vloženo 13. Červen 2022 (editace) Resim ted to stejne, stari 8let, diagnostika vse ok, zadna chybova hlaska, jen leve predni sviti tak na 30% a xenon nekdy mirne problikava. Prohodim o vikendu rj a uvidim. Skoda, ze musi dolu i predni maska. Zlata OII. DPC noveho svetlometu je 18.900,- vc. DPH🙈 Editováno: 13. Červen 2022, autor: Tomas_cz1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimmlmmda69 Vloženo 14. Červen 2022 Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 Tak ti ušetřím práci. Dělal jsem to teď o víkendu. Oktávka stáří 8 let. Led modulem to není. Diagnostika OK. Taky žádná chybová hláška. Levé denní svícení svítí čím dál míň. Mechanik říkal KO led pásky ve světle. Vyměnit celé světlo bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Červen 2022 Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 Maska nestaci. Ak chces vybrat svetlo, dole naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 18. Červen 2022 Sdílet Vloženo 18. Červen 2022 (editace) Tak led pasek ve svetle je KO. Ta cena za nove origo svetlo je ranec (navic to neni komplet, jen svetlo s led bez krytek, xenonu, rj a krytek). Mate typ na neorigo? Rovnou bych vymenil obe dve. Stejne to druhe uz taky zloutne a brzy odejde… Editováno: 18. Červen 2022, autor: Tomas_cz1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimmlmmda69 Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 Neorigo světlo jsem neobjevil. Dělá to Magneti Marelli. Ano světlo je holé bez řj a xenonu. Dá se sehnat na netu tak 10000-12000 kč. Vyměním zatím levé pravé ještě svítí normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 Ano, Magneti Marelli jsem jako nahradu zvazoval. Da se sehnat za 9tis. vc. dane. Chtel jsem rovnou udelat obe, ale prave je nedostupne a neda se objednat. Jinak to origo svetlo je taky ocesane bez prislusenstvi😬 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 29. Červen 2022 Sdílet Vloženo 29. Červen 2022 Tak tyden po vymene leveho slo do kopru i to prave🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimmlmmda69 Vloženo 4. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2022 Tak to je smůla. Já se chystám vyměnit to levé světlo. Zatím ještě svítí ale čím dál míň. Tak snad to pravé ještě chvíli vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenousek Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 Necituju, neb ty otazky tu ma spousta lidi stejnou, nicmene mam O3 '14 bixenon s LED paskem, a vtip je v tom, ze ten LED vubec neni LED, ale nejakym zrcadlem rozvedeny svetlo z normalni zarovky. Nevim jak se jmenuje, takova mala, bez patice, jen vyhnuty dratky pres sklo. A ted tu jsem, protoze mi to ruplo uz asi pred 4ma lety, ale za boha nemuzu zjistit, jak to vymenit. A urcite vim, ze se tam leze pres vnitrek z motoru, dolu nic nemusi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.