Atrani Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 Zkoušeli jste někdo měnit vnitřní zpětné zrcátko za to s páčkou proti oslnění? Docela mi to kvůli juniorovi na zadní m sedadlu chybí. A Rapid po FL to už má. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 (editace) Co myslíš? Fabia III/Rapid (ale ten né od počátku výroby) má ve vyšších výbavách (Style) zrcátko s automatickou clonou, tedy se "cloní" samo bez toho aniž bys musel přepínat. Jinak nižší výbavy mají samozřejmě zrcátko s páčkou a manuální clonou. Editováno: 24. Červen 2018, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 24. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 No právě tu páčku na sklopení. Já mam Rapid MR17 Fresh. Je to super na kontrolu juniora v sedačce za mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 Vnútorné spätné zrkadlo s automatickým stmievaním nevymeníš za obyčajné klasické s páčkou. Majú totiž úplne iné uchytenie na čelnom skle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 25. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 To je škoda, ostatně nějakou automatickou clonu nepozoruji, protože mě za mnou jedoucí auto oslňovalo už vícekrát. Škodovka už ani nedělá to přídavné dětské tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.