Publikováno Červen 24, 20187 r Zkoušeli jste někdo měnit vnitřní zpětné zrcátko za to s páčkou proti oslnění? Docela mi to kvůli juniorovi na zadní m sedadlu chybí. A Rapid po FL to už má.
Červen 24, 20187 r Co myslíš? Fabia III/Rapid (ale ten né od počátku výroby) má ve vyšších výbavách (Style) zrcátko s automatickou clonou, tedy se "cloní" samo bez toho aniž bys musel přepínat. Jinak nižší výbavy mají samozřejmě zrcátko s páčkou a manuální clonou. Upraveno Červen 24, 20187 r od Martab
Červen 24, 20187 r Autor No právě tu páčku na sklopení. Já mam Rapid MR17 Fresh. Je to super na kontrolu juniora v sedačce za mnou.
Červen 24, 20187 r Vnútorné spätné zrkadlo s automatickým stmievaním nevymeníš za obyčajné klasické s páčkou. Majú totiž úplne iné uchytenie na čelnom skle.
Červen 25, 20187 r Autor To je škoda, ostatně nějakou automatickou clonu nepozoruji, protože mě za mnou jedoucí auto oslňovalo už vícekrát. Škodovka už ani nedělá to přídavné dětské tady.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.