Stringo Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Nazdar, chci se zaptat, jakým způsobem se dá odkodovat autorádio. Po zapnutí to napíše "SAFE" a po zadání PINu nereaguje, takže předpokládám, že je zablokované. Co s tím? Dá se to nějak odkodovat aniž by se muselo s rádiem do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Záleží jestli máš správný pin a rádio je bloklé jen kvůliva jeho špatnému zadání. Škoda, že obecně se manuály nečtou. Nicméně k Symphony je tady vláken plno a i tyto informace tam jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 (editace) @Stringo: Pokud chceš zjistit PIN, napiš celé výrobní číslo toho radia (pro jistotu i výrobní název) - vše ze štítku rádia. @Wojnar: Manuál je přeci to, co si přečtu když selžou jakékoliv pokusy o oživení .... P.S. Jednoho Blaupunkta jsem měl 14 hodin zapnutýho (na stole)... Ten majitel se musel ale snažit zadávat blbosti a mooooockrát... Editováno: 19. Říjen 2012, autor: Lonanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 (editace) TO Lonalek: Není to moje rádio, zavolám známému, aby mi vše opsal. Údajně se to stalo tak, že si nechal někde opravit auto a když ho vyzvedl, tak mu rádio nešlo a chtělo PIN tak ho zadal a na rádiu se objevilo "SAFE" takže z toho usuzuji, že to v servisu zkoušeli a zablokovali. Zjistím co je na štítku a hodím to přes SZ abych nespamoval. EDIT: TO Wojnar: Přiznám se, že manuál na Octavii I návod nemám, ani známí, kterého se problém týká. Svůj návod mám, ale řeknu popravdě, tohle jsem neřešil. PIN jsem ve své Octavii II zadal a bylo vše vpořádku. Ale myslel jsem si, že jak se rádio zablokuje, tak už je uspané a musí se do servisu, což dle obrázku co jsi přiložil je popřené a PIN se dá zkoušet zadávat pořád dokola... Editováno: 20. Říjen 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrejka Vloženo 30. Červen 2018 Sdílet Vloženo 30. Červen 2018 Ahoj, mám zablokované tadio, bohužel jsem zadala několikrát špatně kód. Zapommněla jsem ho. Mám škoda octavia, radio je originál. Název škoda gamma. Prosím o nějakou kombinaci na pdblokování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Červen 2018 Sdílet Vloženo 30. Červen 2018 rádio nechat hodinu se zaplým klíčem a pak znova zadat pin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2018 Sdílet Vloženo 30. Červen 2018 Pokud ho zapomněla, tak ho asi těžko zadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 Býval napsaný u manuálu k rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrejka Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Auto jsem koupila od známýho, ale žádnou příručku, nebo něco takového nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Felda Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 V 19. 10. 2012 na 7:14, Lonanek napsal: @Stringo: Pokud chceš zjistit PIN, napiš celé výrobní číslo toho radia (pro jistotu i výrobní název) - vše ze štítku rádia. @Wojnar: Manuál je přeci to, co si přečtu když selžou jakékoliv pokusy o oživení .... P.S. Jednoho Blaupunkta jsem měl 14 hodin zapnutýho (na stole)... Ten majitel se musel ale snažit zadávat blbosti a mooooockrát... Komu by jsem mohl poslat sve udaje aby mi prosim zjistil pin kod ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitrohajek Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února Zdravím mám octavku 1 rádio origos..žádal jsem špatně PIN a píše to Safe nebo zablokováno a rádio už na nic nereaguje...(možnost nového pinů atd...jen svítí zablokle a nereaguje...dá se nějak restartovat abych mohl znovu zkusit PIN který jsem nakonec po čase našel?díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.