Publikováno Říjen 18, 201212 r Nazdar, chci se zaptat, jakým způsobem se dá odkodovat autorádio. Po zapnutí to napíše "SAFE" a po zadání PINu nereaguje, takže předpokládám, že je zablokované. Co s tím? Dá se to nějak odkodovat aniž by se muselo s rádiem do servisu?
Říjen 19, 201212 r Záleží jestli máš správný pin a rádio je bloklé jen kvůliva jeho špatnému zadání. Škoda, že obecně se manuály nečtou. Nicméně k Symphony je tady vláken plno a i tyto informace tam jsou.
Říjen 19, 201212 r @Stringo: Pokud chceš zjistit PIN, napiš celé výrobní číslo toho radia (pro jistotu i výrobní název) - vše ze štítku rádia. @Wojnar: Manuál je přeci to, co si přečtu když selžou jakékoliv pokusy o oživení .... P.S. Jednoho Blaupunkta jsem měl 14 hodin zapnutýho (na stole)... Ten majitel se musel ale snažit zadávat blbosti a mooooockrát... Upraveno Říjen 19, 201212 r od Lonanek
Říjen 19, 201212 r Autor TO Lonalek: Není to moje rádio, zavolám známému, aby mi vše opsal. Údajně se to stalo tak, že si nechal někde opravit auto a když ho vyzvedl, tak mu rádio nešlo a chtělo PIN tak ho zadal a na rádiu se objevilo "SAFE" takže z toho usuzuji, že to v servisu zkoušeli a zablokovali. Zjistím co je na štítku a hodím to přes SZ abych nespamoval. EDIT: TO Wojnar: Přiznám se, že manuál na Octavii I návod nemám, ani známí, kterého se problém týká. Svůj návod mám, ale řeknu popravdě, tohle jsem neřešil. PIN jsem ve své Octavii II zadal a bylo vše vpořádku. Ale myslel jsem si, že jak se rádio zablokuje, tak už je uspané a musí se do servisu, což dle obrázku co jsi přiložil je popřené a PIN se dá zkoušet zadávat pořád dokola... Upraveno Říjen 20, 201212 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Červen 30, 20187 r Ahoj, mám zablokované tadio, bohužel jsem zadala několikrát špatně kód. Zapommněla jsem ho. Mám škoda octavia, radio je originál. Název škoda gamma. Prosím o nějakou kombinaci na pdblokování.
Prosinec 1, 20186 r V 19. 10. 2012 na 7:14, Lonanek napsal: @Stringo: Pokud chceš zjistit PIN, napiš celé výrobní číslo toho radia (pro jistotu i výrobní název) - vše ze štítku rádia. @Wojnar: Manuál je přeci to, co si přečtu když selžou jakékoliv pokusy o oživení .... P.S. Jednoho Blaupunkta jsem měl 14 hodin zapnutýho (na stole)... Ten majitel se musel ale snažit zadávat blbosti a mooooockrát... Komu by jsem mohl poslat sve udaje aby mi prosim zjistil pin kod ? ?
Únor 14, 20241 r Zdravím mám octavku 1 rádio origos..žádal jsem špatně PIN a píše to Safe nebo zablokováno a rádio už na nic nereaguje...(možnost nového pinů atd...jen svítí zablokle a nereaguje...dá se nějak restartovat abych mohl znovu zkusit PIN který jsem nakonec po čase našel?díky moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.