Drewie Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Hm, tak po 165000 mi v servisu řekli, že už by bylo vhodné vyměnit kotouče i destičky. Taky by se mi líbilo to, co mi tam dali ve výrobě, s tím jsem spokojen (vydržely 6 let). Nicméně po přečtení tohoto tématu jsem to vidím na kotouče Brembo Max a destičky Textar. Je to dobrý výběr? Myslím, že cenou jsem stále pod originálními díly a mohlo by to být ještě trochu lepší než to z výroby. Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Ano to je určitě hodně dobrý výběr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Ja myslim,ze to neni dobry vyber Ne vazne jen moje zkusenosti i zkusenosti v mem okoli jsou z druhovyrobnima kotoucema a destickama nic moc... Ja bych sel do origo,ale stejne si to kazdy musi rozhodnout sam,ale nevidim duvod ,proc experimentovat,kdyz mas odzkousene ,ze origo jsou OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 hm, zas na druhou stranu, je druhovýroba a druhovýroba. proč kupovat originál v basic úrovni, když můžu mít "premium" za nišší cenu? Jen proto, že to nemá na obalu logo škoda. PS já jsem zastáncem originálních dílů, Obchodům Auto Kelly a podobným se vyhýbám obloukem. Ale když jde o poměr cena/výkon, originál v tomto případě jednoznačně prohrává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara00 Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 (editace) neznamena ze v obchodech koupis jen sunt ...ruzne firmy nabizi napriklad stejne brzdy v OE kvalite ktere jsou totozne jako original ..napriklad ja mam na fabii z vyroby ATE s logem VW ...nemyslim,ze klasicke ATE pro aftermarket akorat bez loga na tom budou hure nez ty s logem... ale paklize mas dost penez na veci s logem ..proc ne Editováno: 26. Listopad 2012, autor: mara00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 To já vůbec nerozporuju. Vždyť, když půjdu do nějakého krámku a koupím si tam lucas (ATE) kotouče a ferodo destičky, budu mít to samé, co mi namontují v servisu, jen cena bude asi poloviční jenom proto, že na sobě nebudou mít škodovácké logo. Jenže ta volba, co píšu, už, ač nerad to přiznávám, hraničí s tuningem, protože jde o zlepšení funkčnosti vozu. Ale to důležité je: za stejnou cenu, jako mi nabízí servis. A to je jádro pudla. Porovnal bych to s rádiem - Symphony stálo 10k z výroby a za desítku bylo i dnes je dost slušný rádio. Tudíž s fábií (a nejen s ní) je téměř každy autohifi tuner, protože si tam namontoval radio, které bylo možná i levnější a bylo obecně lepší než originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin pleva Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 A co říkáte na kombinaci kotouče Brembo max a desky Lucas? Máte to někdo? Nebo nějaké jiné desky? Kotouče se mi fakt líbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jano81 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Rada pri kúpe kotúče a SEGMENTY TRECI: 1, BREMBO MAX+SEGMENTY TRECI FERODO PREMIER 2, BREMBO MAX+SEGMENTY TRECI TRW Dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrL Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 (editace) Ahoj kluci, poraďte prosím jaké kotouče a destičky dozadu i dopředu na OII 1.9 TDI 4x4 VIN: TMBKS21Z978014468 Dík Oprava 25.9.2015: Omlouvám se, nevšiml jsem si, že jsem ve špatné sekci. Prosím admina o smáznutí tohoto příspěvku. Editováno: 25. Září 2015, autor: PetrL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Tady seš v sekci Fabia 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysak82 Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Já teda můžu říct po pár zkušenostech že nejsem zastáncem kombinací kde je kotouč i deska od jiného výrobce. Nemám s tím dobré zkušenosti. Většinou to dosral kotouč. Nyní na OII rv 2007 jsem po 110.000 měnil kotouče a desky předek i zadek(ne že by zadek byl akutní ale pro ten pocit a klid duše jsem to tam dal). Dopředu i dozadu přišly kotouče i desky oboje Ferodo Premier po cca 10.000 max spokojenost. Nehledě za ty peníze 7.500 za komplet sadu i s 1 litrem brzdové kapaliny ATE SL 6. K tomu -42% protekční sleva :-) Je to paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.