Publikováno Červenec 3, 20187 r Zdravím pánove. Fabia 1,2 htp BME r.v. 2006. Z ničeho nic začaly problemy při startování s poloprázdnou nádrží. Chytne hned chcípne pak se musí točit a prošlapávat než se do motoru natlačí benzín. filtr jsem vyměnil a nic. Zbývá čerpadlo, je komplet v tahu nebo jen vypadla nějaka hadička? rad bych věděl na co se připravit než ho vymontuju. a ještě bych potřeboval poradit jak vyšroubovat šroub od katalizatoru co ho drží na straně klimakompresoru v bloku motoru. děkuji za rady a ochutu. Upraveno Červenec 3, 20187 r od tito
Červenec 3, 20187 r Stači ked vymeniš vložku v plavaku a bude to ok. Zo spodu ide von ten šrob ale dosť na ho... ale niekedy aj ja dam dole komresor a ostane na hadicach vysieť kym vymenim kat.
Červenec 3, 20187 r Autor JJ šroub je venku mesel jsem sundat kompresor, ale je to porod. Vložka se dá koupit jako díl?radši se ptám at vím co hledat.
Červenec 4, 20187 r Autor Kat mám novej za pěkny peníze. myslel jsem ten v nádrži. všude mají jen čerpadlo za 2700.
Červenec 4, 20187 r https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1j0919087jmot-palivove-cerpadlo-mpi-motor-cn-22708.html
Červenec 4, 20187 r Autor Jo takhle ted koukam na fotku celiho čerpadla a už to chapu vymeni se jen střeva a nemusi se kupovat celí s plovakem. Nějak my to v tom vedru nemysli. dék za ochptu a trpělivost.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.