Kajinek213 Vloženo 7. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2018 Nechal jsem namontovat tazne v servisu . Fabia 2 kombi. Pri vypnutem motoru vse sviti jak ma ale kdyz nastartuju je problem. Rozsviti se porucha zarovky a nic nesviti. Kde muze byt problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 7. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2018 Jednoduché reklamuj ..... Zapojili to přes jednotku tažného nebo přímo na žárovky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajinek213 Vloženo 7. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2018 To nevim. Zjistim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 S tím jsi neměl ani z toho servisu odjíždět,tos jim tam měl nechat rovnou.Vím,člověk si říká hrabali se v tom,snad vědí co dělají a ta kontrolka zase zhasne...Nezkoušel jsi tam zapojit přívěs,co to udělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajinek213 Vloženo 9. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Zapojil to pres zedni svetlo. A kdyz mi to predaval zkousel to predemnou na nejaky prenosny lampe. Mnel tam zapojit jinou elektriku ktera pozna ze je to tazny a nehlasi to chyby v zarovkach. Dnes jdu k jinymu elektr. A ten to da dohromady za 2000 tis i s praci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Proč to nenecháš opravit tam kde ti to dělali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajinek213 Vloženo 12. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Ten prvni chtel za stejnou elektriku 2300 a to pry jeste bez prace. Zlodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 (editace) Myslel jsem, že se bavíme o reklamaci špatně zapojené elektriky tažného zařízení. A dotaz zněl, proč to nereklamuješ tam, kde to zřejmě chybně namontovali? Logika zní, reklamovat tam kde montovali, a nic neplatit. Nevím proč objíždět další servisy. Editováno: 12. Červenec 2018, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajinek213 Vloženo 13. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Namontoval tam elektriku ktera nebyla spravna. Musel sem doplatit za jinou drazsi a ta je nejak odrusena od auta aby nehlasilo poruchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Co tam správně patří by měl solidní servis zjistit napoprvé.Jediné,co může při reklamaci naúčtovat,je ta dražší elektrika.Práci musí udělat zadarmo.A pokud jste se předem dohodli na konkrétní ceně za kompletní montáž,tak ani tu elektriku ne a musí to předělat zcela zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Čau. Jak zjistím zda musím být řídící jednotka k zásuvce tažného? F2,r.v. 11/2009. Couvací senzory mám ale ty bych neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Řídící jednotka tažného je až po FL. To je až od března 2010. Do té doby se zásuvka připojovala běžně k zadním světlům, a nebylo to z výroby. Dodělávaly to servisy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Ani když budu mít kontrolku prasklích žárovek nemusím mít řídící jednotku? Nevím jestli to moje auto má a nechce se mi v zimě když nemusím lezt do světel(všude plast). Z kodů na první stránce servisky jsem se to nedozvěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 S ŘJ vleku, co mám já po FL, by si stejně tvoje nerozuměla. Máš jiný CAN. A před FL taková jednotka neexistovala. Nevím jestli tvůj ročník má kontrolu žárovek. Ale i kdyby měl, tak se kontroluje jen přerušený obvod. Snížený proudový odběr (prasklé žárovky). Na zvýšený, jako že se přidá žárovka navíc, by systém neměl reagovat. U koncových a brzdových světel. Naopak když je zvýšený odběr na blinkrech, tak by ti měla svítit kontrolka blinkrů vleku v palubce. To jsem vyčetl ve schématu. Ale jestli je to pravda, nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Liší se nějak tažné zařízení F1 od F2 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricardus95 Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Dobrý den, od koho je originální elektroinstalace tažného zařízení pro vůz Škoda Fabia II. FL r.v. 2011? Erich Jaeger nebo HAK-SYSTEM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Ani jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricardus95 Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 A jaké je original? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 (editace) Odkud prosím napojit zásuvku tažného zařízení? Editováno: 3. Únor 2020, autor: stoupa1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 r.v. auta? face nebo predface? face má rj tažného, přeface ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 (editace) r.v. 2009. Editováno: 3. Únor 2020, autor: stoupa1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 po montáži tažného se koduje bsg jednotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 (editace) hm Editováno: 2. Únor 2020, autor: stoupa1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 kontrola blinkrů na přívěsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Musí se toto dělat i u ročníku r.v 2008? Výbava stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.