Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

S tím jsi neměl ani z toho servisu odjíždět,tos jim tam měl nechat rovnou.Vím,člověk si říká hrabali se v tom,snad vědí co dělají a ta kontrolka zase zhasne...Nezkoušel jsi tam zapojit přívěs,co to udělá?

Vloženo

Zapojil to pres zedni svetlo. A kdyz mi to predaval zkousel to predemnou na nejaky prenosny lampe. Mnel tam zapojit jinou elektriku ktera pozna ze je to tazny a nehlasi to chyby v zarovkach. Dnes jdu k jinymu elektr. A ten to da dohromady za 2000 tis i s praci.

Vloženo (editace)

Myslel jsem, že se bavíme o reklamaci špatně zapojené elektriky tažného zařízení. A dotaz zněl, proč to nereklamuješ tam, kde to zřejmě chybně namontovali? Logika zní, reklamovat tam kde montovali, a nic neplatit. Nevím proč objíždět další servisy.

Editováno: , autor: dick
Vloženo

Co tam správně patří by měl solidní servis zjistit napoprvé.Jediné,co může při reklamaci naúčtovat,je ta dražší elektrika.Práci musí udělat zadarmo.A pokud jste se předem dohodli na konkrétní ceně za kompletní montáž,tak ani tu elektriku ne a musí to předělat zcela zdarma.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Řídící jednotka tažného je až po FL. To je až od března 2010. Do té doby se zásuvka připojovala běžně k zadním světlům, a nebylo to z výroby. Dodělávaly to servisy..

Vloženo

Ani když budu mít kontrolku prasklích žárovek nemusím mít řídící jednotku? Nevím jestli to moje auto má a nechce se mi v zimě když nemusím lezt do světel(všude plast). Z kodů na první stránce servisky jsem se to nedozvěděl.

Vloženo

S ŘJ vleku, co mám já po FL, by si stejně tvoje nerozuměla. Máš jiný CAN. A před FL taková jednotka neexistovala.

Nevím jestli tvůj ročník má kontrolu žárovek. Ale i kdyby měl, tak se kontroluje jen přerušený obvod. Snížený proudový odběr (prasklé žárovky). Na zvýšený, jako že se přidá žárovka navíc, by systém neměl reagovat. U koncových a brzdových světel.

Naopak když je zvýšený odběr na blinkrech, tak by ti měla svítit kontrolka blinkrů vleku v palubce. To jsem vyčetl ve schématu. Ale jestli je to pravda, nevím.

• o 4 týdny později...
  • o 9 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...