Publikováno Červenec 8, 20187 r Zdar, jak odstraňujete rozplácnuté mouchy ze skla světlometu? U starého auta jsem to prostě odrhnul, u novýho se mi nechce moc tlačit, abych to nepoškrábal. Mrchy drží...
Červenec 8, 20187 r Já to teda po celkovém oplachu auta od prachu před samotným mytím stříknu odstraňovačem na hmyz (jakožto i další části) a normálně to pak otřu až "napěním" auto. Je na tom napsané, že to je i na plast a u předchozího auta se mi se světly za 4 roky nic nestalo. Tuším, že to je od Sheronu, taková žlutá divně páchnoucí vodička.
Červenec 9, 20187 r Nedávno bola v Lidli akcia na W5 Odstraňovač hmyzu... zatiaľ som ho použil 2x pred wapkou a vyzerá to nádejne.
Červenec 9, 20187 r Nebo vem treba mokrej hadr a poloz to na svetla pred mytim aby se to odmocilo a pak hy to melo jit lip domu, stejne tak ptaci hovna.
Červenec 10, 20187 r Tady není hospoda! Přiblblé komentáře jsem smazal a jejich autoři dostali zaslouženou odměnu.
Červenec 11, 20187 r Osobne sa mi najviac osvedcil Autoglym Active Insect remover, spolahlivo odstranil aj muchy a flaky po nich ktore boli na aute uz dlhsie.
Červenec 12, 20187 r Novinka na trhu! :-) Používám někdy viz foto a docela to ještě funguje, jsou to pozůstatky komunismu :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.