paslik Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Zdar, jak odstraňujete rozplácnuté mouchy ze skla světlometu? U starého auta jsem to prostě odrhnul, u novýho se mi nechce moc tlačit, abych to nepoškrábal. Mrchy drží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 @paslik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Já to teda po celkovém oplachu auta od prachu před samotným mytím stříknu odstraňovačem na hmyz (jakožto i další části) a normálně to pak otřu až "napěním" auto. Je na tom napsané, že to je i na plast a u předchozího auta se mi se světly za 4 roky nic nestalo. Tuším, že to je od Sheronu, taková žlutá divně páchnoucí vodička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Nedávno bola v Lidli akcia na W5 Odstraňovač hmyzu... zatiaľ som ho použil 2x pred wapkou a vyzerá to nádejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Nebo vem treba mokrej hadr a poloz to na svetla pred mytim aby se to odmocilo a pak hy to melo jit lip domu, stejne tak ptaci hovna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Proste chemie nebo odmocit. Vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paslik Vloženo 9. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Dnes to zkusím mokrým hadrem přiloženým a pak kdyžtak chemie :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Tady není hospoda! Přiblblé komentáře jsem smazal a jejich autoři dostali zaslouženou odměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aspire55 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Osobne sa mi najviac osvedcil Autoglym Active Insect remover, spolahlivo odstranil aj muchy a flaky po nich ktore boli na aute uz dlhsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Novinka na trhu! :-) Používám někdy viz foto a docela to ještě funguje, jsou to pozůstatky komunismu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.