...GeOrGe... Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Da sa doverovat magickemu oku? Ci je tam len na okrasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Da sa doverovat magickemu oku?Ci je tam len na okrasu důvěřuj ale prověřuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 (editace) Ja bych mu duveroval-pokud je baterie nova... Editováno: 24. Říjen 2006, autor: ...GeOrGe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Z zime nejezdim, loni jsem baterku odpojil, letos odpojovat nebudu a na jare na jare nabiju bez odpojeni. Nemate nekdo zkusenost jak dlouho vydrzi akumulator ve Fabii bez provozu, nez se baterie vybie (1,4 16V 55kW, radio Symphony, centralni zamykani)? V manualu pisou 4 tydny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuDu Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Nemate nekdo zkusenost jak dlouho vydrzi akumulator ve Fabii bez provozu, nez se baterie vybie (1,4 16V 55kW, radio Symphony, centralni zamykani)? V manualu pisou 4 tydny ... Ahoj, Cital som niekde, ze je to 1 % za den. Ked tam mas viac spotrebicov (alarm, radio, ...) tak je to vyssia hodnota. Dovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Zalezi dost od radia. Original alarm s centralom moc nebere. Zo zaciatku je to asi 0,1A a po urcitom case -uz neviem presne- to klesne na 0,025A. Najlepsie je si to zmerat,ked sa ti to nezda.Clovek nikdy nevie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ciste teoreticky by vybijeni plne nabite 50Ah baterie trvalo 180dni.(pocitam odber kolem 10mA) ALE -plne nabita baterie na zacatku asi nebude... -na konci chces nastartovat tak potrebujes u benzinu cca 25% kapacity -samovybijeni (pricny proud v baterii) je u modernich baterii tak kolem 0.1% za den takze prakticky by mela vydrzet tech 30-50dnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Ahoj,Cital som niekde, ze je to 1 % za den. Ked tam mas viac spotrebicov (alarm, radio, ...) tak je to vyssia hodnota. Dovi Nemeril nekdo o kolik se snizi odber zamknute Fabie, pokud zrusim u autoradia Symphony blikani LED diody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Da sa doverovat magickemu oku?Ci je tam len na okrasu Mám novou baterku s okem. Ikdyž se mi ji podařilo vybít, oko bylo pořád zelené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Tak se mi podařilo baterku s okem zase vybít (vada v alternátoru) a oko nebylo vidět. Po nabití zase bylo zelené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 ja som min vikend dolial destilku (bolo jej tam dost, ale predsa) nabehal som 603km na tri nastartovania a oko mi svieti po 47tkm a 3r stale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolan Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Mám smutnou zkušenost, že pokud necháte vůz s baterkou i perfekně nabitou měsíc mimo provoz, vůz už dálkovým ovládáním v zimě ve studené garáži neodemknete. Já jsem si u své Fábie pro omezení ukradení vyjmul oba zámky dveří. Byl to mazec. Mám nainstalovaný výborný autoalarm fy Jablotron, který je ve spojení s mobilním komunikátorem pořádný žrout. Takže když bez přípravy (pootevřené okno u řidiče) v zimě dlouhodobě odstavíte vůz v zapadané garáži, máte na problém zaděláno. Radím tedy v zimě v horách připojit baterii bez odpojování na dobíječku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Mám smutnou zkušenost, že pokud necháte vůz s baterkou i perfekně nabitou měsíc mimo provoz, vůz už dálkovým ovládáním v zimě ve studené garáži neodemknete. Já jsem si u své Fábie pro omezení ukradení vyjmul oba zámky dveří. Byl to mazec. Mám nainstalovaný výborný autoalarm fy Jablotron, který je ve spojení s mobilním komunikátorem pořádný žrout. Ten mesic plati s tim Tvym autoalarmem nebo bez nej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiko Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Vždy jsem obdivoval lidi, co si koupí autíčko a pak s ním v zimě vůbec nejezdí, respektive víkendové jezdce, ti jsou ještě lepší, pak vůbec nějak nechápu, k čemu jim to auto je, asi na výstavu Nicméně, loňskou zimu mi poprvé nastal problém se startováním a to podotýkám, že baterie byla původní, tudíž po 5 letech provozu už měla nárok na výměnu, ale jelikož jsem zrovna neměl novou po ruce, ještě jsem ji zkusil dobít.. vydrželo to asi tak pár dnů a pak šla do kolen uplně, tak jsem jí vyměnil. Chci tím říci jen to, že za rok najezdím cca 15000 km, což není moc, ale prostě jezdím skoro každý den těch pár kiláků a v pohodě těch 5 let vydržela. A to mám auto komplet v elektrice, alarm, radio a další blbůstky, co žerou proud. Takže jezděte s autem (od toho to taky je) a pak nemusíte řešit, jak dlouho vydrží, či nevydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolan Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Co dodat - jste z Liberecka, já z Jablonce a tak asi víte, co následuje, když náhle v zimě vážněji onemocníte a nedostanete se v Jablonci ve sněhové kalamitě ke své řadové garáži pár dní. Ostatní vás prostě zahrnou při odklízení přívaly sněhu a tak dokud se nevykurýrujete, není ve vašich silách se k vozidlu dostat. Nemusíte ze mne dělat svátečního jezdce, vlak, autobus ani MHD jsem zatím k dojíždění do práce ani v zimě nepoužil, spolehlivé zimní obutí mě nikdy nezradilo. Zradila mne pouze ta baterie, ke které jsem se prostě nedostal a následně nemožnost použití dálkového ovládání k otevření vozidla. Přeji vám, abyste se byť proti své vůli nestal také tím svátečním jezdcem, na kterého jste mne pasoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.