davi72 Vloženo 27. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Koukám,že se nám to tu nějak rozmohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 5/2015 a nic jsem na volantu nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 3/2015 a nemám ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 6/2016 a mám krásně rovný volant bez prohlubní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 27. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Dnes jsem si prohlížel nového Spejse kolegy z práce a hádejte........... měl to tam sice malé, ale měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 (editace) Určite to je vlastnosť.. tiež to mám.. a kto náhodou nemá, mal by to reklamovať! Výroba 9/2016 Editováno: 27. leden 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 takže tak to je asi málo troubíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Já se s volantem bez prohlubně nějak smířím, naučím se s tím žít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 4/15 a taky jsem si nevsiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 (editace) Díval jsem se, prohlubně ve volantu zatím nemám a ani bych to neřešil. Auto má jezdit, sloužit a pokud možno dělat RADOST majiteli. Své auto se snažím jen "vylepšit" a tím zvětšit svou RADOST. Pokud pokud by mi auto tyto tři základní vlastnosti neplnilo, tak bych ho prodal prodal a podíval se po jiné RADOSTI !!!! Editováno: 28. leden 2017, autor: ralff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 co myslis tim vylepsit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 VYLEPŠENÍM myslím, nerez pedály a opěrku nohy, kryt motoru horní, kovové ouško klíče, palubní kamera atd. prostě žiju jen jednou a tak si dělám RADOST, kupuji co se mi líbí a PRKOTINY, které neovlivním NEŘEŠÍM !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Musiš uznat,že kdybys si koupil nové auto a zjistìš tento nedostatek,źe by ti to nevadilo- tomu teda nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 přesně, každého by to nasralo.To je tak samo když sem našel zhruba po dvou týdnech na novém autě oděrku na dveřích, sem myslel že mě omyje teď když už má dva roky tak to tak neřeším 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Ona je to prkotina, zvláště pro ty, co tu prohlubeň nemají. Pro některé, co ji tam mají, to může být problém, i když jen vizuální. Kdybychom ji tam měli všichni, dá se to považovat za standard, ale takhle? V každém případě je to "hezčí" bez. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 A je vada když tam je nebo když není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Není to vada v žádném případě. Popřípadě jen kosmetická. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Heini : takhle mluví ten co to nemá..Já,kdybych měl každý den na to koukat tak ti nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 (editace) Ono to našťastie nevidno stále, iba pri určitom uhle a určitom svetle.. teda aspoň u mňa. Ale u mňa to bolo viditeľné už po 3 týždňoch od výroby auta, snáď sa to nebude zhoršovať. Ale je to asi úplne bežné.. napr. tu sa to dá rozoznať aj na oficiálnych fotkách interiéru Octavie 3.. http://www.autorevue.cz/rentgenujeme-interier-nove-skody-octavie-17-fotografii Editováno: 28. leden 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Škodovka může mít různé dodavatele nebo sám dodavatel po nějaké době musí měnit/čistit formu a několik stovek volantů prostě vyleze s těma prohlubněma. Já je mám, všiml jsem si jich až po tomto tématu a vůbec mě to nesere a teda nechápu koho ano, žádný vzhledový kaz na tom nevidím. Je to prostě vlastnost, ale však bombardujte salony i škodovku když vás to štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matvej15 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Nebyť toho fora tak neviem o tejto "vade" a ani o ďalších iných Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Tak rychle pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 MILANE: to je snad účel fora - radit,informovat ...a určitě se tu najde dost jedinců, které toto téma zajímá .Ještě se nenašel nikdo kdo by řekl pravou příčinu této vady na kráse. Tot´vše . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Já jen říkám že to není vada na kráse toť vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.