Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Díval jsem se, prohlubně ve volantu zatím nemám a ani bych to neřešil.

Auto má jezdit, sloužit a pokud možno dělat RADOST majiteli. Své auto se snažím jen "vylepšit" a tím zvětšit svou RADOST.

Pokud pokud by mi auto tyto tři základní vlastnosti neplnilo, tak bych ho prodal prodal a podíval se po jiné RADOSTI !!!!

Editováno: , autor: ralff
Vloženo

VYLEPŠENÍM myslím, nerez pedály a opěrku nohy, kryt motoru horní, kovové ouško klíče, palubní kamera atd. prostě žiju jen jednou a tak si dělám RADOST, kupuji co se mi líbí a PRKOTINY, které neovlivním NEŘEŠÍM !!!!

Vloženo

přesně, každého by to nasralo.To je tak samo když sem našel zhruba po dvou týdnech na novém autě oděrku na dveřích, sem myslel že mě omyje :D teď když už má dva roky tak to tak neřeším

Vloženo

Ona je to prkotina, zvláště pro ty, co tu prohlubeň nemají. Pro některé, co ji tam mají, to může být problém, i když jen vizuální. Kdybychom ji tam měli všichni, dá se to považovat za standard, ale takhle? V každém případě je to "hezčí" bez.

Vloženo (editace)

Ono to našťastie nevidno stále, iba pri určitom uhle a určitom svetle.. teda aspoň u mňa. Ale u mňa to bolo viditeľné už po 3 týždňoch od výroby auta, snáď sa to nebude zhoršovať.

Ale je to asi úplne bežné.. napr. tu sa to dá rozoznať aj na oficiálnych fotkách interiéru Octavie 3..

http://www.autorevue.cz/rentgenujeme-interier-nove-skody-octavie-17-fotografii

;)

Editováno: , autor: brrrrm
Vloženo

Škodovka může mít různé dodavatele nebo sám dodavatel po nějaké době musí měnit/čistit formu a několik stovek volantů prostě vyleze s těma prohlubněma. 

Já je mám, všiml jsem si jich až po tomto tématu a vůbec mě to nesere a teda nechápu koho ano, žádný vzhledový kaz na tom nevidím. Je to prostě vlastnost, ale však bombardujte salony i škodovku když vás to štve.

Vloženo

MILANE: to je snad účel fora  - radit,informovat ...a určitě se tu najde dost jedinců, které toto téma zajímá :).Ještě se nenašel nikdo kdo by řekl pravou příčinu této vady na kráse. Tot´vše .

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...