MáťaLohniský Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Ahoj, potřebuji prosím od vás radu.Dney jsme se vrátili z dovolené, ale při cestě zpátky jsem škrtl vanou kufru o zem na začátku prudkého stoupání. Bohužel to nevydržel gumuasfalt o rozměrech 10x30cm a místy se odštípl. Naštěstí není ohlá vana, takže bych rád si ten malý škrábanec opravil svépomocí za pomocí štětečku, ale potřebuji od vás radu, jaky gumuasfalt vybrat. Nejradši bych vzal nějaký originál, aby to místo časem nerezlo, jelikož si auto plánuji ještě dlouho nechat. Díky moc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 odrýpnout co jde na čistý kov a v auto-potřebách nebo v lakovnách dostaneš koupit plastizol ve spreji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza O. Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Nebyla by fotka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MáťaLohniský Vloženo 31. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Bohužel jsem před chvílí odvezl auto ke kámošovi, který mi to nakonec opraví, takže foto nemám. Zavolám mu, jestli by to nevyfotil, ale není na tom nic zvláštního. Prostě sedřená barva.Nevíte ale někdo o opravdu nejlepším bodyčku (přetlakovatelný)? Nejradši bych přímo od škodovky, abych se co nejvíce přiblížil originálnímu stavu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZAV1 Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Nejlepší je Flexon od Normfestu, bohužel ale na něj musí být speciální pistole ( může zůstat tak, jak je, buď šedý, nebo černý, nebo do hodiny přelakovat barvou ( pak už se to nespojí)). To je materiál na stejné bázi, jako originál, který zůstane stále gumový a ne jako ta Bodyčka a podobné "hrubé" nástřiky, které po čase vytvrdnou a jsou k ničemu. Nejsem lakýrník, ale dost intenzivně se tomu věnuji a mám už vyzkoušeno téměř vše, co je na trhu. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Nesouhlasím a tebou. Používám už roky Body 933, mimo asfalt obsahuje hlavně kaučuk a VOSKY, které jsou pružné a nástřik nepraská. Vyzkoušeno už několikrát, na autech drží přes 10 let a je stále tak pružný, když do toho dloubnu nehtem. Ideálně udělat vrstvu, jen to postrašit popraškem je o ničem. k podobným nástřikům je potřeba kompresor a fixírka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Souhlas na Prahy od zvedáku používám body 950 a pak barvu. Nejdříve jsem zkoušel rovnou sprej ale časem mi přišlo lepší aplikovat přímo štětcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.