notkiller Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 (editace) Nenašel jsem tu jediný téma o lambda sondě. Diagnostika píše chybu vyhřívání lambdy 1.6 16V AT, readiness je OK. Aktuální hodnoty vyhřívání při nastartovanym a zahřátym motoru: bliká on/off jak šílený, na druhý lambdě se spíná a vypíná tak po 1s. Celkově se mi zdá, že auto žere tak +- litr víc než normálně. Někdo radu? Nová stojí kolem 3k Editováno: 1. Srpen 2018, autor: notkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Spíš 3,5 k, když má být originální. A bylo by dobré ji vyměnit - je to ta před katalyzátorem - pochopitelně. To je jediná rada, která má dobrý smysl. Že auto žere víc může být lambdou anebo počasím - pokud používáš klimatizaci a v období se kterým srovnáváš spotřebu jsi ji nepoužíval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 zdravím, sestre na fabii 1.4 po štarte zobrazilo vrtulník (kontrolka motora) a chyba v RJ motora: 16525 - rada valcu 1 - sonda 2: el. obvod topeni P0141 - 000 - elektr.chyba - Kontrolka závad ZAP Skúsil som chybu vymazať a znova sa neobjavila. Nasledne najazdila cca 1000km bez znova objavenia chyby a včera mi písala, že znova sa jej zobrazil vrtulník. Podľa vás bude lambda sonda zlá alebo môžu byť nejaké chybné káble ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.