marfan Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Zdravím, všetkých dnes pri výmene doštičiek sa mi podarilo pokaziť kábel, ku ktorému je privedený senzor opotrebovania doštičky na predných brzdách. Vie mi niekto povedať kde by sa dal zohnať a prípadne ako vymeniť ? PS: Vo VCDS som si to vypol ale pre pokoj duše to chcem vymeniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Levnější bude koupit nové destičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 9. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Ja mám nové doštičky aj so senzorom, len potrebujem kábel, kde sa ten senzor pripája pretože sa mi zlomil a po zapojení mi signalizuje, že sú doštičky opotrebované. (aktuálne som to vypol) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Pokud bys na tý signalizaci netrval, tak nejjednodušší řešení by bylo konce toho kabelu sletovat k sobě a zaizolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 9. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 (editace) Nejde mi ani tak o funkčnosť, ešte sa mi nestalo aby som zbrzdil doštičky do minima ale ide mi o to aby to bolo opravené a nie všetko "dobastlené". Chcem len vedieť kde ho mám zohnať a ako sa dá vymeniť. Edit: Našiel som samostatný konektor, takže skúsim vymeniť len ten a hotovo. Editováno: 9. Srpen 2018, autor: marfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Ten konektor se nejsnáze zlomí když z někdo odpojuje kabel z destiček a nechá ho nasazenej na tom plechovým držáku, Když se to prvně sundá z toho držáku a teprve pak se konektor rozpojí je riziko poškození minimální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 10. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Ano to je pravda čo si napísal, len mne sa ten konektor nedal rozpojiť a pri tom som to zlomil (mal som to dolu z toho plechu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.