Publikováno Srpen 8, 20187 r Zdravím, všetkých dnes pri výmene doštičiek sa mi podarilo pokaziť kábel, ku ktorému je privedený senzor opotrebovania doštičky na predných brzdách. Vie mi niekto povedať kde by sa dal zohnať a prípadne ako vymeniť ? PS: Vo VCDS som si to vypol ale pre pokoj duše to chcem vymeniť.
Srpen 9, 20187 r Autor Ja mám nové doštičky aj so senzorom, len potrebujem kábel, kde sa ten senzor pripája pretože sa mi zlomil a po zapojení mi signalizuje, že sú doštičky opotrebované. (aktuálne som to vypol)
Srpen 9, 20187 r Pokud bys na tý signalizaci netrval, tak nejjednodušší řešení by bylo konce toho kabelu sletovat k sobě a zaizolovat.
Srpen 9, 20187 r Autor Nejde mi ani tak o funkčnosť, ešte sa mi nestalo aby som zbrzdil doštičky do minima ale ide mi o to aby to bolo opravené a nie všetko "dobastlené". Chcem len vedieť kde ho mám zohnať a ako sa dá vymeniť. Edit: Našiel som samostatný konektor, takže skúsim vymeniť len ten a hotovo. Upraveno Srpen 9, 20187 r od marfan
Srpen 10, 20187 r Ten konektor se nejsnáze zlomí když z někdo odpojuje kabel z destiček a nechá ho nasazenej na tom plechovým držáku, Když se to prvně sundá z toho držáku a teprve pak se konektor rozpojí je riziko poškození minimální.
Srpen 10, 20187 r Autor Ano to je pravda čo si napísal, len mne sa ten konektor nedal rozpojiť a pri tom som to zlomil (mal som to dolu z toho plechu).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.