Clint Vloženo 4. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Zvažoval sem Nesuchyni, ale je tam draho, pomalá obsluha a nějak malej výběr žrádla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Ve velkém tam jedou v kuchyni od Nowaca mražené polotovary... Nedá se to. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Panove maji mlsnou drzku. Co by za to dali uprchlici. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Já budu nejspíš ještě na služebce... Jak jinak taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Netvrdim ze prijedu, ale Stringo uz si vymysli jinou vymluvu. [emoji23] Priznej ze ta Tvoje stara slepice uz by tam ani nedojela. [emoji23] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Stringo to zase někde rozstřelil, jak je jeho zvykem a teď se bojí, že se mu budeme smát [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Jo to je druha varianta. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Vždycky to pošle v padesátce někde v zatáčce do pangejtu. Bude to pilot [emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 [emoji23] auto je v cajku, mohl bych i na mašině, ale v Dukovanech začala odstávka a já tam od pondělí jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Zdar, já to mám 50 na 50. A posílám návnadu z Chorvatska. Je tu hnusně vedro, ale dávám to . A dneska byla megaluxusní večeře, 5x jsem si přidal . 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 To už někdo měl před Tebou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 jj, jsou nějaký rozloupaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Já to vidím rozmazaný, asi to fotil po pár kalvádos [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 před 6 hodinami, Petrrr napsal: jj, jsou nějaký rozloupaný No zkus sníst neotevřenou . Jestli se jen pos.reš,tak jsi měl štěstí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 před 5 hodinami, Clint napsal: Já to vidím rozmazaný, asi to fotil po pár kalvádos No ty si zaostři, fotka je ok. Dej si slivku jako já teď 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 Něco stylového... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 Zdar draci. Tak jsem zase doma. Plačku nepotěším, octa šlapala jako hodinky, žádný problém. Spotřeba zpátky 5 litrů na sto i se zas.anou popojížděčkou 1,5 hodiny na Chorvatsko-Slovinských hranicích. Ve čtvrtek se na 90% ukážu v Krušovicích . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 V 4. 9. 2018 na 17:59, Clint napsal: čaj o páté ve čtvrtek 13.9. od pěti hodin v Krušárně! Tak rošťáci, kdo přijedete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Já ne, jsem na Dukovanech 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 už jsem chtěl říci, že kdo potom pustil tu radioaktivní vodu do špatné nádrže, ale ono to bylo v Temelíně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Jojo, Temelín je samej průser... [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 před 2 hodinami, Stringo napsal: Já ne, jsem na Dukovanech heh, to musí mít pekárna takový komíny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Já dorazím. A když to dobře dopadne, tak i naleštěnej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 ... i s přeleštěnou tyčkou ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.