Petrrr Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 No to ja se zase svezl s novym sluzebnim 1.0 TSi ve Spacebacku. Positiva. Podvozek na tech 17 kolech je dobrej. Neni tak uskakanej jak bych cekal. Mnohem lepsi jak u me. Auto drzi pekne. Posilovac volantu neni preposilovanej jako u me i kdyz tam ma rezim sport. Zatim nevrze, nepraska. Motor 81kw. Ano, na projevu bych opravdu nerekl ze je to trivalec, docela me to i prekvapilo. Ted prejdu k zaporum. Nevim kde ty kone auto ma. Nejezdi vylozene spatne, ale na tech 81kw taky zadna hitparada v porovnani s mym. Proste zacina tahnout az ve vyssich otackach. Ale uvidime jeste az se trochu zajede. Kazdopadne tech 400 co skoro stal bych za nej teda nedal i vzhledem k vybave na dnesni pomery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 Nějak to tu vázne pinďouři [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Njn, bo neni čas, py.zo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Tak hlásím, moto zazimované, přehlídce přítomen (dokonce 2x) a zbývá přezout octu.[emoji16] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 No jo vlastně, všichni přezouvají. Já už mám 14 dní klid. Včera první sníh. To to přišlo brzy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 To je taková první vlašťovka. Příští týden to bude na koupání.[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Já myslel Motosi, že máš mašinu zazimovanou už od loňska [emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Já se chystám ještě na mašině jezdit, má bejt letní počasí. Auto přezuju až na Vánoce, když to takhle půjde [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Njn. Není čas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Ty vole Pražák a nemá prý čas. ? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 To víš, samá pařba, žraso, hérečky....Bydlet na samotě u lesa, tak mám času.... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 (editace) před 7 hodinami, beuticek napsal: No jo vlastně, všichni přezouvají. Já už mám 14 dní klid. Včera první sníh. To to přišlo brzy... nechci ti kazdit radost, ale byli jsme v Rakousku v horách na semi slickách michelin cup2 a uplně v klidu.. Do zatáček bookem a sněhu zatím moc ne... Zimáky na podzim používají jenom blázni za mě. Editováno: 29. Říjen 2018, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Jo, takových bláznů potkáváme na silnici dost... Ti horší jedou mimo obec 65km/h, protože v první ostřejší zatáčce jim to klouzne a jsou vysraní zbytek cesty, ti lepší se v té první zatáčce uklidí do pangejtu, aby nezdržovali ostatní řidiče, co mají přezuto....a potom je tu Kokta, pro kterého není nic dobré a je to druhý Niky Lauda [emoji23] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 To bys ho urazil on je na obyc silnicich Jan Kopecky se Skodovkou. Na okruhu by ho ovsem predjela moje zena s Thalii. [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 (editace) před 2 hodinami, Stringo napsal: Jo, takových bláznů potkáváme na silnici dost... Ti horší jedou mimo obec 65km/h, protože v první ostřejší zatáčce jim to klouzne a jsou vysraní zbytek cesty, ti lepší se v té první zatáčce uklidí do pangejtu, aby nezdržovali ostatní řidiče, co mají přezuto. ...a potom je tu Kokta, pro kterého není nic dobré a je to druhý Niky Lauda nevím jel sem z práce v 19:00 a bylo 17 stupňu celsia.. na to potřebuju zimáky? achjo, moc koukáte na TV nova. v zimě nejpomaleji jezdí SUV se zimáky... to je klasika. Editováno: 29. Říjen 2018, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Nevím kde jezdíš, ale u nás o víkendu sněžilo a už týden je přes den max 10°C, v noci i pod 0°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 nevím třeba dneska za Trutnovem.. no trošku snížku, ale cesty absolutně holé a jenom mokré.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Jooo Kokta je holt "jinej" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Ještě že jsem nepřezul. Odpo beru plavky, gril a jdu se plácnout k vodě.[emoji23] 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 (editace) před 42 minutami, beuticek napsal: Jooo Kokta je holt "jinej" jojo venku 20 stupnu a bjutíček už měsíc jezdí se zimáky ještě v Praze :-D :-D vím, že je těžké jezdit v poprašku sněhu, to někteří pražáci neumí :-D Editováno: 30. Říjen 2018, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 No já mám už taky přezuto, nicméně toho stejně během listopadu moc nenajedu. Kola mám v servisu v JBC a kdyby se počasí zlomilo tak tam už bych se potom musel doklouzat. Pokud bych měl kola doma v garáži byl bych ještě na letních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 No já jsem na tom úplně stejně. Nemám pak čas řešit to ze dne na den, nemám kola u sebe. Už jsem to vysvětloval 3x, ale Kokta asi neumí číst. Vždyť to píšu, že je jinej . A dostanu od něj další mínus . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 A tady jedna lekce z geometrie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Sice staré, ale...http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/nejvetsi-mytus-o-zimnich-pneumatikach-padl-vetsinou-vam-vubec-nepomohou/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 hlavně pro kolegu @beuticek :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.