stanmar Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 To víš u druhých se chyby hledají nejlépe... 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Jj, tady na rejpala nenarazíš ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Tak když jste nechtěli sraz móre, tak máte po piči [emoji23] Prosinec asi nedám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 A je důležité, aby jsi tam taky byl? [emoji23][emoji23][emoji23] 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Je, ale jenom z jeho pohledu 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Tak si dáme sraz na letišti a uděláme na ranveji závody ve sprintu ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Krásně jsem si cestou z práce zaklouzal [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 A už to začalo [emoji3]... Tak co Pražááácííí už u Vás máte taky kalamitu? [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Tady je pohoda, teplíčko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Tady taky sníh ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Něco z motorismu pro Motose [emoji23][emoji38] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 To mám každý rok. ... ale jinak dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Tak to je orgasmus pro chlapy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Ale nic pro Radiuse [emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Jj, kureci od Babise tam nenajdes. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 A žije vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Tak jsem jel ráno v tom dešti do Liberce. Potkal jsem 3 joudy, kteří jeli na denní svícení, takže vzadu tma ? a přes tu vodní tříšť nebyli vůbec vidět. Navíc 80 na dálnici, v očích smrt. Jeden aspoň reagoval na probliknutí a zatroubení, další 2 křupky nic a vesele upalovali dál. Velebnosti, jdu blejt ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 (editace) Já mám celkem rád zimu, lidi jezdí jak s hnojem, tak se lehce 2x rychleji předjíždějí.... V neděli sem taky potkal nějaký borce, co jeli 60km/h po rovině v 5 stupních celsia. Editováno: 3. Prosinec 2018, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Škoda mluvit... Včera jsem seděl 30minut v autě na parkovišti, měl jsem chuť začít lidí mlátit po hlavě jen co vylezou z auta... Dnes ráno v lijáku x lidí s mlhovkami byť jsem za nimi pár metrů... katastrofa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Proto mám v autě dálková světla.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Můžeš svítit jak chceš, když před tebou řídí kreténi... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 (editace) Tak žárovkou nebo obyčejným xenonem dálkové světla moc nesvítěj... dálkové ledky vypalují oči ostatním docela dost. Editováno: 3. Prosinec 2018, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 před 42 minutami, Stringo napsal: Můžeš svítit jak chceš, když před tebou řídí kreténi... Souhlas. Ani troubení nepomohlo, 2 ze 3 vůbec nereagovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 To je tím, že se lidi dnes spoléhají na "chytrá auta". Spoustě blbců vůbec nedochází, že nejsou vidět. I já se takovým blbcem stal před pár dny u nás ve městě, když jsem jel z obchodu a nechal světla na off, tedy jen na denní svícení. To mám sice nastaveno i na svícení zadními lampami, takže něco svítí vpředu i vzadu, ale až když jsem se po asi 800 metrech podíval na budíky a všiml si toho, že jsou nějaké moc tmavé, tak mě to trklo. A to je právě ono. Kdysi dávno na starých autech prostě člověk sednul a úplně automaticky zapnul světla. Dnes si to auto řeší samo a když to pak někdo blbě přepne, tak si při dalším sednutí do auta ani neuvědomí že jede jak idiot. Takže žádná omluva takových lidí, je to čistě jen o vlastní blbosti. @beuticek věřím že si ještě všichni takoví co jsi na ně bliknul, nebo zatroubil chtěli poklepat na čelo co si na ně někdo dovoluje něco takového dělat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Tak to tam výrobci nemají dávat, když to nefunguje... senzor deště taky nefunguje v žádným autě na 100% a někdy si to stírá jak chce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.