Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A ne jen microfon. [emoji23][emoji23][emoji23] Za chvili prijde zprava, ze jestli neprijede na ten servis k nim tak odesilaji veskera data vcetne videa mamzelce, ale i hlavne manzelum a pritelum tech asistentek..
No, nerikal si ze bys mel toho superba pancerovaneho. [emoji23]

Vloženo

Chlapi já to moc nesleduji, pač moje auto mi musí ještě deset let dál skvěle sloužit, ale ta Škoda Chcala je nástupce kindera? Abych tomu rozumněl správně, že... [emoji6]

Vloženo

Jojo, ta sracka je nastupcem Rapida. Podle mych informaci od jednoho kluka z Bolky to je trochu nafouklejsi kram co lepe vypada. O4 ma byt taky nafouklejsi vice podobna dnesnim superbum atd.. Ale nejak to nezeru, ja uz se o Skodovky nezajimam. Z venku huj uvnitr fuj.

Vloženo

Me se nastesti nejaky nakup jakehokoliv auta jeste dlouho netyka. Pokud mam byt ale uprimny, ma pozornost se obraci nejvice smerem k Toyote a nove Corrole treba, nebo Mazde a nova 3 nebo 6, auta co me zajimaji, o kterych si rad prectu. Koncernova navonena bida me uz nezajima a kdyz tak jen okrajove abych byl v obraze, ale abych si honil pero nad kazdou fotkou a informaci Schcaly co zase Skoda pousti, ani nahodou. At si ty slupky strci do prdele. Ale netreba zde rozjizdet zase nejakou debatu. Pouha ma odpoved. A Hnujday me taky nezajima jen pro poradek. Hnujday a Skoda uz si totiz v ledascem mohou podat ruce. [emoji23][emoji23][emoji23]

Vloženo

Jistě, ale články o Scale totiž číst nemusíš a už vůbec nemusíš mít škodovku. Že nejsi spokojený s Rapidem holt už nezmění asi nic, jedině výměna za jinou kraksnu. Ovšem nikdo Ti nezaručí, že jiná značka bude o mnoho lepší. 

Vloženo

Kluci, nerozcilujte se, obe me reakce byly odpovedmi na dotazy. Nesmite se me priste na nic ptat. [emoji23] Jednou cas ukaze a pokud ukaze, ze jsem se mylil budu se tady klanet az k zemi a muj hrb se bude pri tom ohybat.

Vloženo

V teple a při lehce zahřátém motoru startuje hned, někdy zlobí (no jednou za měsíc) za studena, trvá to pár sekund, než chytne. Ale celkově v pohodě. Nestěžuji si.

S autem jinak spokojenost, jezdí to, topí to, nežere to.

Plačka koupí trojkovou dětskou Mazdu (na dospělou šestku nemá) a za dva roky bude mít ty papírové dveře děravý jak ementál  :rolleyes:

Vloženo (editace)

Dneska bohužel většina aut jsou vyráběná pro nízkoprofilová velká kola, tím pádem to chce prostě "magnetické tlumiče"...

Viz video, obyčejný modely bmw 3 v zatáčkách odskakují / houpají se nesmyslně v zatáčkách, to samé dělá i oktavie s idiotskou zadní nápravou např. s 2.0 TDI nebo 1.4 TSI.... ale to je to furt dokola :)

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo
před 8 hodinami, Petrrr napsal:

Jj, to vis ze jo. Znamej ma tu samou kralovnu co ty a chlasta mu to vodu vic nez velbloud v oaze. emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

No zatím chlastám víc já než moje královna ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...