kokta7 Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 to udělá i Petr svému modrému bouráku. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Chlapci co bych vám tak popřál do nového roku ? Tak tedy : Petrrrrovi ať už nemá žádnou bolístku na Rapidovi - to by už neustál Motosovi pořádnou firemní káru na elektřinu a k tomu hejno mladých hostesek Stringovi aby už mu ani jednou nezakukalo turbo Beutickovi autorizovaný servis bez nehod koktovi aby mu zas někdo nenaboural auto zezadu či zepředu Clintovi čistý DPF Pavkovi ať mu jede Citigo alespoň 200 Radiusovi a Sabizovi konečně nějaké pořádné AUTO (třeba zn. ŠKODA) a mimoto nejen jmenovaným ale také i všem ostatním : ať se vám daří každý den nejen při cestování se svými vozy ale i v práci či doma 2 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 http://www.auto.cz/nemecko-chce-pokrocit-uprave-dieselu-automobilky-zdrahaji-126707?utm_source=facebook&utm_medium=dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 Sundejte mi ty brusle! ? Teda to jsem se zase vylil ? Přátelé, také přeju do tohoto roku jen vše dobré a ať nám ty naše káry v pořádku slouží! ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 Mam dotaz jake použivate ochranne lišty na dveře Octavky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Žádné, já si auto neodírám a proti debilovi co ti to odře na parkovišti to stejně nepomůže... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 hlavně u ovce to nemá cenu řešit, tu at si každý obouchá jak chce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Panebože... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Kokta zase plácá nesmysly ? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 (editace) Ne, to je realita. Nema cenu resit takovy nesmysly u beznyho auta, ze ti ho nekdo omlati, odre atd... Proste se tomu neubranis... kdyz treba stanmar, motosman nebo pawouk jezdi s ovci obcas, tak tam se tomu jeste ubranit jde... Editováno: 3. leden 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Neplácá, páč mu vždycky někdo auto nabourá zezadu, takže nějaké kosmetické vady jsou oproti tomu nicotné. Navíc je to taková protikoncernová plačka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Po editaci koktovic příspěvku...... mám s bráchou velkou výhodu v tom, že většinu času máme auta v garáži, jinak by to bylo, pokud by nám auta stála na sídlištním parkovišti. Nicméně lišty jenž měla na dveřích OII (navíc v barvě) nebyly také samospasitelné. Vzhledem k různým profilům dveří ostatních aut je zhola nemožné uchránit boky auta od obouchání - taková je holt smutná realita. A pokud pojede někdo kolem s nákupním vozíkem , či na kole a nedejbože s klíči v ruce.... Já ani trochu neuvažuji o jakýckoliv doplňcích typu dveřní lišty apod. Pokud bych opravdu chtěl mít nedotknutý lak, hodil bych na auto nějakou fólii, to ale zase trochu ztrácí vzhled originál barva auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Dneska se dělá čirá fólie, není to po aplikaci úplně neviditelné, ale je to už dost realistické, potom ještě nějaká keramická nano vrstva (tomu moc nevěřím). Jinak jsou to neskutečně vysoké finanční náklady a proti poničení klíčem nebo košíkem ti to stejně nepomůže. Lišty jsou akorát dobré proti vlastní neopatrnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 před 35 minutami, kokta7 napsal: Ne, to je realita. Nema cenu resit takovy nesmysly u beznyho auta, ze ti ho nekdo omlati, odre atd... Proste se tomu neubranis... kdyz treba stanmar, motosman nebo pawouk jezdi s ovci obcas, tak tam se tomu jeste ubranit jde... Není. I já s denním ježděním dělám všechno pro to, abych minimalizoval škody a velmi mi vadí, když mi někdo udělá škodu. Promáčklinu ve dveřích jsem si taky nechal vytáhnout. I ke škodovce může mít člověk vztah. A tradičně dík za mínus ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 (editace) před 38 minutami, Stringo napsal: Dneska se dělá čirá fólie, není to po aplikaci úplně neviditelné, ale je to už dost realistické, potom ještě nějaká keramická nano vrstva (tomu moc nevěřím). Jinak jsou to neskutečně vysoké finanční náklady a proti poničení klíčem nebo košíkem ti to stejně nepomůže. Lišty jsou akorát dobré proti vlastní neopatrnosti. poškození klíčem folie PPF to dle videa má vydržet. https://youtu.be/VV7poOAEVKo?t=498 Editováno: 3. leden 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 No a dělá to u nás někdo vůbec? A za jakou cenu? Pokud bude na celé auto stát 60000,- tak za tu cenu už dokážeš udělal celolak u lakýra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 (editace) Dělají to v Praze, třeba tady http://www.wrapstyle.cz/ochranne-folie/ jojo, taky si myslím, že to bude stát na normální auto kolem 50 000Kč bez DPH. Editováno: 3. leden 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 A nebo vosk od 9H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Pro šetřílky tu je variopaint. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 No, pro šetřílky... Ono dát něco takového na auto za 350000kč je celkem dost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 TWL ten variopaint vyjde na 5000,- a je na věky. Naprosto luxusní věc. Viděl jsem to na žigulu a šroubovákem jsem mu neublížil. Navíc si můžeš udělat design, jaký chceš. Někdo to má v koupelně od 90tých let do dnes....[emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Hošáni mám od Ježucha unidržák na mobil/tablet. Kdyby jste měli zájem, dejte vědět. 4 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Tady si prectete o poradnych vozechhttps://autosalon.iprima.cz/zpravy/casopis-top-gear-udelil-spolecnosti-hyundai-titul-vyrobce-roku-2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 A neco pro Motose. Oproti tomu je Skoda ethalon spolehlivosti. Tesla - spickova elektrika za par penez. [emoji23]http://autofun.auto.cz/tohle-jsou-podle-britu-nejvice-poruchova-auta-lonskeho-roku-17003/?utm_source=facebook&utm_medium=dave 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.