beuticek Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 No vidíš, však ty na to taky přijdeš ? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 V 31. 12. 2018 na 19:40, stanmar napsal: Radiusovi a Sabizovi konečně nějaké pořádné AUTO (třeba zn. ŠKODA) Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 No né, ty taky žiješ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 Kdo je Sabiza? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Já to vidím na stres. K tomu bezpečnostní systémy a je to hned. Když vynechám řidíčskou chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 A ja to vidim na to ze ta zenska nastesti neskoncila pod prednim kolem a na to ostatni srat. Jsou to jen auta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 No pod tím novým sněhem to mohlo být i slušně uklouzáno, spíš je pěkný jak se odrazil a hned se mu kola roztočila. Na to že je to quatro a má RZ že Švédska docela bída... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 To je právě ono. Pokud měl otevřené dveře, měl bloklý kola. Do toho S/S, automatická brzda a než to pobral a povypínal..... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2019 Jeden fešák pro Plačku z dnešního rána [emoji23] [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2019 Chlapi odpoledne začnu všem volat. Plánuji setkání [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. leden 2019 Sdílet Vloženo 7. leden 2019 Volat nemusíš, napiš termíny [emoji3] já buď přijedu nebo ne, stejně teď nevím, co bude za měsíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. leden 2019 Sdílet Vloženo 7. leden 2019 před 11 hodinami, stanmar napsal: No pod tím novým sněhem to mohlo být i slušně uklouzáno, spíš je pěkný jak se odrazil a hned se mu kola roztočila. Na to že je to quatro a má RZ že Švédska docela bída... To je superb ne? Vetsina quatter uz je jenom haldex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2019 Volat nemusíš, napiš termíny [emoji3] já buď přijedu nebo ne, stejně teď nevím, co bude za měsíc... U tebe klasika [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. leden 2019 Sdílet Vloženo 7. leden 2019 Já to vidím až na únor. V lednu jsem zasekanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2019 Zkoušel jsem pár lidem volat, někomu se nedovolal vůbec, ale těm co dovolal, tak prakticky nikdo nemůže. Může jen Motosman jako jediný Ten prostě nezklame. Takže sraz opět odsouváme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. leden 2019 Sdílet Vloženo 7. leden 2019 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Dacia otevírání kufru nohou. https://m.facebook.com/groups/1752292238193427?view=permalink&id=2029635707125744 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 (editace) před 9 hodinami, Clint napsal: Zkoušel jsem pár lidem volat, někomu se nedovolal vůbec, ale těm co dovolal, tak prakticky nikdo nemůže. Může jen Motosman jako jediný Ten prostě nezklame. Takže sraz opět odsouváme. ja mužu. tak ke konci ledna? Editováno: 8. leden 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 V 4. 1. 2019 na 17:16, beuticek napsal: No né, ty taky žiješ? ? Jak kdy. Poslední čtyři měsíce loňského roku moc ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Honí s manželkou vatu 24h denně. dítě 24h v soukromé školce. Ale barák v kterém tím pádem vůbec nejsou se hold musí zaplatit do 60ti let. ?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Já si ale nekoupil garsonku ve Varech, abych ji musel splácet do 60. V pětačtyřiceti to mám splacený a pak si budu kupovat už jen nový Škodovky. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Tak to je teda výhra :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Rozhodně. Celá ulice mi bude závidět Škodu Octavii 7. generace s motorem 0.5 MPI, který bude ze dvou válců jeden vypínat, pokud pojedu nad 50 km/h. 2 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 jestli tahle doba nastane, tak asi plno motoristů spáchá sebevraždu :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Ale... Vždyť už se všichni těší na benzínovou Scalu, která bude dělat to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.