Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kamarád mi včera ukazoval jak mu svítí LED H7 co dál do paraboly... Jako svítí to jako kráva, otázka je, co to vydrží... No samozřejmě to nemá homologaci, ale jak je před tím čočka, tak to není vidět.

Vloženo
před 8 hodinami, Sabiza napsal:

20190130_112819.jpeg

Sabiza, vidím, že ideš s dobou. Kia elektromobil. To sa tá Kia musí nabíjať s 2x22kV ? Za koľko to máš nabité ? :lol:

Vloženo

Na ozacka mi nesahejte :D

Na O foru jsou taky zajimave informace, tady je to ale vetsi vzruso.

Co se H7 tyka, ja mel vzdy od Osramu ty cool blue, vydrzeli u mne cca 1.5-2 roky kazdo denniho jezdeni. U pani v F3 jsou uz 2. rokem a furt drzej

Vloženo

Já měl Škodovku, mám Škodovku a hádejte co jednou zase koupím? ŠKODOVKU samozřejmě, i kdyby čert na koze jezdil, tedy chci říct Stringo v Dachně jezdil [emoji3] Hele vy škodamrdi, co takhle únor a nějaký sraz? Nebo se zase budete vymlouvat? Co ten Kočkagin, už se probral z toho infarktu? Stejně za to může Plačka, když se smál jeho Citigu [emoji38]

• Líbí se mi 1
  • Negativní 1
Vloženo (editace)
před 9 hodinami, Clint napsal:

Já měl Škodovku, mám Škodovku a hádejte co jednou zase koupím? ŠKODOVKU samozřejmě, i kdyby čert na koze jezdil, tedy chci říct Stringo v Dachně jezdil emoji3.png Hele vy škodamrdi, co takhle únor a nějaký sraz? Nebo se zase budete vymlouvat? Co ten Kočkagin, už se probral z toho infarktu? Stejně za to může Plačka, když se smál jeho Citigu emoji38.png

Kočkagin je v cajku a už si užívá domácí péče.

A CÍŤA je v naprosté pohodě. Dělá to co má a není nač si stěžovat.

PS. infarkt to nebyl, vrozená srdeční vada.

Editováno: , autor: PavkaKorčagin
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
Vloženo
před 10 hodinami, Clint napsal:

.....co takhle únor a nějaký sraz?....

Hoď sem nějaké termíny, to Tvoje slavné obvolávání nás ostatních zoufalců je stejně k ....

Holt to bude pudový - buď to pude, nebo to nepude :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...