Září 22, 20195 r Když on je ten typický dědek zahrádkář takže malý kufr neprojde. Ty Toyoty motory v dechtu jsem pročítal a fakt hrůza. No jsem zvědaví jak tohle dopadne A do sněžnýho může ho neukecám Upraveno Září 22, 20195 r od Barbossa
Září 22, 20195 r Kuga je mala... A co na te zahrade bude v zime delat? Stavet snehulaky? Pri tomhle najezdu to auto max odpravi, kdy bude regenerovat filtr? Olej ani nezahreje... Existuje i Sharan 4x4, kufr to ma, 4x4 taky... Clovek co jezdli v kamionu dalky nemuze to same chtit od auta co mu bude stat tyden v garazi
Září 22, 20195 r Známej ho má už 10tý rok (Kugu) a je s ním spokojený. Nájezd po městě 10000km ročně (má benzín).
Září 22, 20195 r Proč si nekoupí nejlepší auto pod sluncem? Myslím tím samozřejmě Octavii. Scout je 4x4 a je to nejlepší suv. Říkali kluci v hospodě.
Září 22, 20195 r Na zahradu v zimě jezdí na chatu zevlovat , doma ho to nebaví. Ty jo tu naftu mu asi nerozmluvim předchozí 2auta byly ropáci a prej taky vydrželi neměly ale filtr mě z něho trefí. Zítra jedem do AAA kouknout.
Září 22, 20195 r Ta kuga taky nevypadá zle. Jo škoda nepřipadá v úvahu asi jako benzín, no je to dědo ??
Září 22, 20195 r Autor Jak je to teď u těch nových aut? To ad blue nahrazuje pevný filtr, nebo je tam oboje? Pokud by nahradilo, je to asi lepší než mít DPF.
Září 22, 20195 r Cliente je to tak a když vydržíš ještě pár let s dehtem tak nové auto koupíš už jen šlapací s deseti filtrama ??? Upraveno Září 22, 20195 r od Barbossa
Září 22, 20195 r Autor To je fakt na hovno. Nevím nevím, co jednou vůbec koupím. Teď bych se držel dvoulitrů, ale kdo ví, jestli za pár let nebudou jen litry.
Září 22, 20195 r Proto jsem se předčasně rozloučil s mojí O3 a šel do posledního benzínu bez filtru ale další auto si fakt nedokážu představit
Září 22, 20195 r A jako první půjde 2.0 tdihttp://www.autoforum.cz/predstaveni/vsechny-dosavadni-motory-vw-pristi-rok-skonci-velke-zmeny-cekaji-i-skodu/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Září 22, 20195 r před 45 minutami, Barbossa napsal: Od kolika že to je? asi od 5.... ještě že to sem klint napsal :-D
Září 22, 20195 r Autor Prej všechna auta budou elektrická, no to je dobrá pohádka, oni tomu fakt věří [emoji23][emoji23][emoji23] Neproveditelné v horizontu sto let. To je můj odhad. Opravdu nevím čím budu jednou jezdit do práce. Budu se snažit si chrochtu nechat co nejdéle. Snad půl míče km dá [emoji23][emoji23]
Září 22, 20195 r Tohle rozhodnutí je čistě politické, stejně jako se to rozhodlo, může se to i změnit, kdyby EU nebyla závislá na dodávkách ropy, tak se nad tím ani nepřemýšlí, jenže oni to zaobalují do ekologie...
Září 22, 20195 r Už tě v tom viďím. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji12][emoji12][emoji6]https://www.elblesk.cz/p/elektroctyrkolka-tiger/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.