Sabiza Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Co má ten Kodiaq navíc? https://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/a6/18480227?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 (editace) Tak především to není SUV že, je to už půl roku starej werk, v Audi sedíš až u země, padáš do toho jak do formule, on má problémy zdravotní s kolenem. A přít se s tebou nebudu, já ty výbavy neznám, říkal, že ten kardiaq bude mít až na zadní sedadla a parkovací asistent úplně vše, včetně panorami všech těch asistentů, nezávislý topení atd.. A to že prý tam ten park asistent automatický ještě přiobjedná kvůli tetce. Prostě každému se líbí něco jiného, má na něco jiného. Je to hodně peněz, sám si je toho vědom, ale když zkoušel konfigurovat nějakou Q5 doházel tam tu výbavu co má tady tak byl prý cenou ještě někde úplně jinde. Jinak ta audi má 3litr 270 koní, tohle bude 2litr a má 240, to není zas takový rozdíl. Krouťáky neznám. Ano, pokud bych to řešil já, tak tahle A6 za tu cenu se mi jeví super a bral bych jí asi radeji i v porovnání s nějakým Superbem, ale každý to má holt jinak. Editováno: 8. leden 2020, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Koukám, že Sabiza je ještě větší Škoda-hater než ty ??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Nejsem. Jen bych nedal přes milion za Kodiaqa, ve kterém mi bude vrzat madlo dveří. [emoji23] Osobně teď jsem úplně načatej u Superbu iV. Celý koncept se mi líbí, dává mi smysl a ŠA to dělá docela dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 No Allroad je na nastupování dobrý, jako Scout. Jen nevím co myslíš tím "všechno, co Škoda nabízí" to co všechno můžeš mít v Kodiaqu máš v tom Allroadu v základu a můžeš mít ještě víc, když SUV, tak třeba srovnatelnou SQ5, rok stará stejný peníz, najeto 20-30000km.No a jestli si myslíš, že je v Kodiaqu DSG lepší a rychlejší než Tiptronic v Audi, jsi blázen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Petrrr ale psal, že ten jeho příbuzný chce nové auto... a cena základního A6 Avant je s naftovým dvoulitrem o výkonu 120kW na 17" Al od 1 438 000,- a to v tom není ani metalíza za skoro 35 tisíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Před hodinou, Sabiza napsal: Osobně teď jsem úplně načatej u Superbu iV. Celý koncept se mi líbí, dává mi smysl a ŠA to dělá docela dobře. Nic pro toho, jenž nemá garáž, nebo nemůže dobíjet v práci. Leda by chtěl trávit svůj čas na tom minimu veřejných dobíjecích stanic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 před 10 hodinami, Petrrr napsal: To jo, ale co je psáno, to je dáno že? Kdyby se na to někdo zaměřil. Strýc si objednal Kardiaq RS a tetky Karoq prodal, tak mu zbyla tato kola se zimákama. Jsem na to RS v dehtu zvědavej. Jezdím i na jinejch rozměrech pneu než co mám v techničáku... ráfky taky nemám stejný ET třeba na ovci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Petrrr ale psal, že ten jeho příbuzný chce nové auto... a cena základního A6 Avant je s naftovým dvoulitrem o výkonu 120kW na 17" Al od 1 438 000,- a to v tom není ani metalíza za skoro 35 tisíc... Však jo, jsem psal že neví co s penězi, kdyby kupoval hlavou, nemohl by koupit kočkopsa v podobě Kodiaqu RS byť je to nové [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 No nekomu se muze jevit jako kockopes takovej Fastback nebo jak se to pise. Nemuzes podle svych preferenci posuzovat vyber auta jinych, kteri maji jine preference. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Jenže já bych měl za tu cenu těch mých Fastbacků 3 [emoji23]Proti Kodiaqu nemám nic, ale vyhodit prachy za něco co si říká RS a není to nic, co by to být mělo už z principu je prostě hloupost. Kodiaqu RS je jen pozlátko ukazující okolo "mám peníze a nevím co s nimi" toť můj názor. Jak bylo řečeno, koupil si co chtěl, má to, není třeba to dál rozebírat [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Třeba já to vidím takto - pokud Kodiaqa, tak je tohle asi nejlepší volba, potom už jedině benzínový Superb s 2,0 Tsi/200kW. Jinak jsou pro mě u škodovky motory z hlediska výkonu o ničem. No ale jestli ti připadá že je Kodiaq RS znakem nějakého vyššího statusu, tak to se asi těžko shodneme. Záleží na úhlu pohledu, kdybys měl na výběr a nemusel tolik řešit cenu, třeba by ti to nepřišlo jako drahé - viz ceny skrz celý koncern VW. Za milion si nekoupíš asi nic nového aby to někoho ohromilo. Jen se podívej okolo sebe na silnice, jaká auta tu jezdí a kolik stojí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 No za milion dvěstě bych si koupil opravdu něco jiného na ohromení. Mě Kodiaq přijde rozumný v základním dvoulitru pokud bych chtěl opravdu plnokrevný SUV tak Cupra Ateca nebo SQ5. I když jakékoli SUV z principu SPORTOVNÍ mi přijde k smíchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Prostě se smiřte s tím, že má ještě někdo Škodovky rád a rád si zaplatí i takhle drahé, protože se mu prostě líbí. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Za milion dvěstě si ale nic na ohromení nekoupíš No i ta blbá Cupra Ateca napráská hodně autům které nejsou SUV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Kdyby dávaly to biturbo do Superba tak asi nemám benzina a mohlo by se to jmenovat třeba SR a bylo mě to jedno . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Mě se Kodiaq líbí, neřekl jsem že ne, jen mi nedává smysl ten název RS a motor utlumený znatelně oproti konkurenci v koncernu a to všechno za fakt lidovou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 než kodiaqa za 1.2 mega, tak radši tohle ;-) https://www.tipcars.com/ds/asuper/mercedes-benz-tridy-e/sedan/benzin/mercedes-benz-53-amg-320kw-4matic-burmester-37110590.html?dsgetdata=am1lbm9fZHM9YXN1cGVyJmtvZF9maXJlbT0nMzcxMScmaGw9biZ0aT1u 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 To není ono, není to Škodovácké SUV [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 před 12 hodinami, stanmar napsal: Nic pro toho, jenž nemá garáž, nebo nemůže dobíjet v práci. Leda by chtěl trávit svůj čas na tom minimu veřejných dobíjecích stanic. No jasně, to nepopírám. Plug-in Hybrid dává smysl, pokud si zařídíš u rodinného domu tak čtyři panely na střechu, baterii a nabíječku. Ze sítě to nedává smysl, čas nabíjení je dlouhý. Na druhou stranu jsem posílal video, kde Rasto říká, že nabíjení na těch 35 kilometrů nebo 45 kilometrů (teď si nejsem jistý), stojí něco málo přes euro, takže to je relativně dobrý. Ten iV na rychlonabíječkách vlastně nejde ani nabíjet, protože nepodporuje fast-charge. před 11 hodinami, stanmar napsal: No ale jestli ti připadá že je Kodiaq RS znakem nějakého vyššího statusu, tak to se asi těžko shodneme. Záleží na úhlu pohledu, kdybys měl na výběr a nemusel tolik řešit cenu, třeba by ti to nepřišlo jako drahé - viz ceny skrz celý koncern VW. Vyšší status ti to nezajistí. Je jedno, jestli je to Fabia nebo Kodiaq RS, stále je to škodovka a pro určité obchodní partnery to bude známka toho, že stále nemá tvůj business větší význam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Ten Medved peknej, za servis u nich sice nechas polovinu hodnoty toho auta, ale nevadi. Tyhle hratky na snobarnu nemusim. To si vetsinou hraji zbohatlici, rychlokvazky, co nekde neco zdedili nebo k majetku prisli snadnym zpusobem. Ne Ti co zacinali od piky a neco sami dokazali. Osobne si vazim spis tech druhych. Co kdybych je neznal osobne nevim ze jsou to milionari. Chovaji se stejne jako ja ci vy, nenadrazuji se nad ostatni, nemachrujou a nepotrebuji si neco dokazovat. Znam takoveho, bohuzel u jejich deti uz je tomu jinak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 To není žádná hrátka na snobárnu, ale prostě klasický styl podnikání. Pokud jedeš na obchodní jednání, ve kterém se jednáš o milionech, dívají se na Tebe od shora dolů. Pokud dojedeš Octavkou a chceš po někom uzavřít obchod v rámci třeba 5 milionů, vypadá to podivně. Hlavně, pokud si podnikatel a ne obchoďák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Tak to jest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Tak jsem se dnes stal oficiálně osobou samostatně výdělečně činnou. Teda jen jako vedlejšák, ale stal. Když jsem si uvědomil, kolik toho musím na vedlejšák zvládat, abych si přivydělal pár korun měsíčně, jsem fakt rád, že je Andrej takovej ko*** a zpříjemňuje tak život. ? Jako je zlaté být zaměstnanec a neřešit takový ptákoviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 (editace) divný že i já takovýhle smlouvy podepisuji s oktávkou :-D lepší než přijet dražším novým autem.... Editováno: 9. leden 2020, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.