beuticek Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Já to vidím taky tak na 6., možná o něco později. Do 5 mám schůzky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 [emoji3] Co na to náš znalec předpisů Motos? 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Černá postava krade deštník a bílé postavy upozorňují řidiče na díru ve vozovce. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Výborně ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Škoda čtvrtek nedám 28 jedu z práce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 Já v pět končím v práci. Takže dorazím později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 (editace) To se nejspíš pobavíme. https://www.autojournal.cz/dansko-i-zbytek-eu-chce-do-roku-2030-zakazat-spalovaci-motory/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=350521&dop_req_id=B30gXJK2hyr-202006231524&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Editováno: 23. Červen 2020, autor: PavkaKorčagin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Bláboly. Až bude krize, stejně si nikdo nový auta kupovat nebude. Do hajzlu se zelenejma mozkama. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Hlavně jestli je v tom i kamionový a autobusový vozový park... Pokud ne, je to stejně úplně k hownu. O letadlech a lodích se raději ani nezmiňuji... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Tak zítra v pět hoši, probereme ty elektrické nesmysly a co si jednou vůbec koupíme [emoji3] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Po dlouhý době v Nesuchyni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 A mě se to začíná komplikovat. ....Pro jistotu dnes sežeru celé prase, kdyby to nevyšlo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Tak jedéém.....Předkrm, předkrm ard.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 No máš pravdu, tohle je pro tebe fakt jen předkrm ?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Zdar jitrnice, tak se musim omluvit, ale dnes nedorazim ac to mam blize nez obvykle. Ma prijit konecne po urgencich truhlar zamerovat detsky pokoj jsem se dozvedel vcera. Tedy si to po dlouhe dobe uzijte i beze me, nacpete si bricha a snad priste to vyjde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Co na to říct: budeš nám chybět ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Bojíš se snad, že ti truhlář obtáhne filoménu? [emoji6] [emoji23] [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 ... zase na druhou stranu bych se doma taky raději moc nezdržoval, bo kdyby chtěl brát truhlář míru na futrál ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Tak já to nedávám. Do 19ti schůzky a pak 1,5 hod. cesta do Phy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Chlapi, už jsem doma. Dnes to bylo komornější, ale bylo fajn vás vidět po tak dlouhé době ? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Díky za sraz. Bylo to komornější, za to zajímavější.Jinak cesta domů naprostá pohoda. Clinte, docela Tě lituju, když si uvědomím, jakou štreku to máš na letiště... Bylo to nekonečné. Cesta domů za 7 litrů. Člověk by si na to chtěl až zvyknout. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 4,9 ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 6,8? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Díky za sraz hoši. [emoji6] Bylo nás jen osm, ale tvrdé jádro. Ovšem celá řada soudruhů zklamala. Motosman, taková stálice na srazu si připsal na účet svoji neúčast, nicméně na druhou stranu, kdyby byl, měli bychom vyžraný bufet. Ale za 180 korun jsme se nažrali k prasknutí. A ještě ta zmrzlina byla co? Ve finále Radius zapomněl cvaknout víno. Volal mi, kdo to platil, tak jsem řekl, že Lions [emoji23] 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Já dneska v Lions objednal víkendový pobyt. Tak jsem zvědavý. Zaujala mě ta neomezená konzumace vína od snídaně do večeře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.