motosman Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Já též. Díky za účast a pokec. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Taky, diky a admiral me priste sveze tou cernou, tedy modrou, perlou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Chlapi díky za sraz, další zase za půl roku [emoji23][emoji23] Doufám, že Kočkagina dotlačili domů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 No doufám, že to bude dřív. Všem příště zaplatím kofolu nebo pivo jako omluvenku. Petře, flašku bych ti stejně nedovez, protože jsi zase nadával na Škodu ?. Až budeš chválit konstantně, Jack bude ???. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Kočkagin by mohl vyprávět o škodovce, jak ho někde nechala na cestě na sraz. Takhle se mu odvděčuje slepice jedna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 A to jel stařenkou nebo CitiGočkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 před 12 hodinami, Petrrr napsal: Taky, diky a admiral me priste sveze tou cernou, tedy modrou, perlou. No jasný Péťo, jen se Teda Budem muset přestěhovat protože okolí je spíše na ful offroad ??? a kuchyně moc Teda ne- voněla sic chutnala ? a místní guru tě tam příště stejně nepustí pač jsi chudý šéf ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Jinak s dědou to jde z kopce a už Chce jen peugeot 5008, jednou peugeot navždy peugeot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 [emoji23] taky řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 ale myslím, že to není 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Není a nevadí to mám prý já ?a proto jsem ho dneska tahal z parkoviště na zahradě když špatně zaparkoval a sedl si na břicho ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Tak pokud tam má tohle v září, tak to je mi líto všeho se samonosnou karoserií... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Ne přejel jen bod kdy už je to moc, chce to vysazet plot a už se nestane. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Myslíš jako na příjezdovou cestu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Parkoviště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 před 9 hodinami, beuticek napsal: A to jel stařenkou nebo CitiGočkem? ... stařenkou, zastavila se ve Stodůlkách. Domů jsme dojeli potupně na "platě"... Zakuckala se, dvakrát pufla do vejfuku a bylo vymalováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Tak dej vědět, co ji chuděru zastavilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Jj, snad to nebude drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 No tak jsem byl s tema brzdama v tom jinem servisu, majitel je kluk co delal 18 let v AS Skoda sefmechanika a nedavno si otevrel svuj servis. A ten mi original Brzdy rozmlouval, ze ATE je pry rozhodne lepsi volba. Ze i pro Skodu to jednu dobu ATE delalo, ale ze skoda ted meni dodavatele jak ponozky na kde co a jde samozrejme o cenu. kdo nabidne nejmene, ten dodava. A taky je to pry znat na destickach ( italsky vyrobce) atd.. Rikal ze loziska zmeri hazivost atd., ale videl by to na nove brzdy vcetne lozisek a pry dava Faq. Tak me poser na hlavu co ted mam jako delat. Kazdej tvrdi neco jineho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Každej bude chtít měnit, když pojedeš ještě jinam, bude to tvrdit že ti tam dá top Starline a vymění i stabilizační tyčky pro jistotu, aby to bylo CAJK ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Tak on rekl, ze loziska zmeri, ze si mysli, ze v nich bude ale ta pricina. Ze ATE jinak sam dava taky a nejsou s nimi problemy. A tim, ze me odesly uz dvoje kotouce ATE po 5ti tisicich je divny. Pak rikal ze je dobre to spec pastou mazat voditka brzdovych desticek aby se nesekaly. Jinej mechanik zas rika, ze ta pasta je na hovno, ze se to nalepi bordelem a je to horsi nez kdyz tam neni. Taky dobre vedel o tyckach rizeni, ktere u nekterych Rapidech rezly a skoda je menila v ramci servisni akce, ale to rikal ma jinej projev. Asi mu to dam, at dela jak mysli a kdyby neco budu to u nej reklamovat. Coz se lepe dela u ciziho nez u toho kamose, kam jsem jezdil do ted. I kdyz ten ve vysledku tvrdi taky to same, ze uz to muzou byt jen ta loziska. Jen ze vyhod 3tis nebo kolik a pak to nebude ono. Po kamosovi co mi to dela v podstate zadarmo pak nemuzu nic chtit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 A nehan Star-line. Mam u Thalie kotouce, pac to jezdi malo furt v tom sramoti , kolikrat i v zatacce bez brzdeni a presto to brzdi, volant mi nelita a nemusim menit kazdych 5tis km. [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Kotouče za 3ku? Jak to není za 30, tak to bude nějaký šmejd.[emoji6]Jo a takhle to vypadá, když se nafťák počůrá.[emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 3tis za loziska, ale kotouce taky koupis za 3tis.ty vole co to je? Chcanky? Adblue? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Jj. To musí být voňavka. [emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.