Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No to ja se zase svezl s novym sluzebnim 1.0 TSi ve Spacebacku. Positiva. Podvozek na tech 17 kolech je dobrej. Neni tak uskakanej jak bych cekal. Mnohem lepsi jak u me. Auto drzi pekne. Posilovac volantu neni preposilovanej jako u me i kdyz tam ma rezim sport. Zatim nevrze, nepraska. Motor 81kw. Ano, na projevu bych opravdu nerekl ze je to trivalec, docela me to i prekvapilo. Ted prejdu k zaporum. Nevim kde ty kone auto ma. Nejezdi vylozene spatne, ale na tech 81kw taky zadna hitparada v porovnani s mym. Proste zacina tahnout az ve vyssich otackach. Ale uvidime jeste az se trochu zajede. Kazdopadne tech 400 co skoro stal bych za nej teda nedal i vzhledem k vybave na dnesni pomery.

• Autor

Nějak to tu vázne pinďouři [emoji6]

Njn, bo neni čas, py.zo :_icon_smich2:

Tak hlásím, moto zazimované, přehlídce přítomen (dokonce 2x) a zbývá přezout octu.
[emoji16]

No jo vlastně, všichni přezouvají. Já už mám 14 dní klid. Včera první sníh. To to přišlo brzy... 

To je taková první vlašťovka. Příští týden to bude na koupání.[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

• Autor

Já myslel Motosi, že máš mašinu zazimovanou už od loňska [emoji23][emoji23]

• Autor

Já se chystám ještě na mašině jezdit, má bejt letní počasí. Auto přezuju až na Vánoce, když to takhle půjde [emoji23]

Njn. Není čas....

Ty vole Pražák a nemá prý čas. ?

To víš, samá pařba, žraso, hérečky....
Bydlet na samotě u lesa, tak mám času....

před 7 hodinami, beuticek napsal:

No jo vlastně, všichni přezouvají. Já už mám 14 dní klid. Včera první sníh. To to přišlo brzy... 

nechci ti kazdit radost, ale byli jsme v Rakousku v horách na semi slickách michelin cup2 a uplně v klidu.. Do zatáček bookem a sněhu zatím moc ne...  Zimáky na podzim používají jenom blázni za mě.

Upraveno od kokta7

Jo, takových bláznů potkáváme na silnici dost... Ti horší jedou mimo obec 65km/h, protože v první ostřejší zatáčce jim to klouzne a jsou vysraní zbytek cesty, ti lepší se v té první zatáčce uklidí do pangejtu, aby nezdržovali ostatní řidiče, co mají přezuto.

...a potom je tu Kokta, pro kterého není nic dobré a je to druhý Niky Lauda [emoji23]

To bys ho urazil on je na obyc silnicich Jan Kopecky se Skodovkou. Na okruhu by ho ovsem predjela moje zena s Thalii. [emoji23]

před 2 hodinami, Stringo napsal:

Jo, takových bláznů potkáváme na silnici dost... Ti horší jedou mimo obec 65km/h, protože v první ostřejší zatáčce jim to klouzne a jsou vysraní zbytek cesty, ti lepší se v té první zatáčce uklidí do pangejtu, aby nezdržovali ostatní řidiče, co mají přezuto.

...a potom je tu Kokta, pro kterého není nic dobré a je to druhý Niky Lauda emoji23.png

nevím jel sem z práce v 19:00 a bylo 17 stupňu celsia.. na to potřebuju zimáky? achjo, moc koukáte na TV nova.

v zimě nejpomaleji jezdí SUV se zimáky... to je klasika.

Upraveno od kokta7

Nevím kde jezdíš, ale u nás o víkendu sněžilo a už týden je přes den max 10°C, v noci i pod 0°C

nevím třeba dneska za Trutnovem.. no trošku snížku, ale cesty absolutně holé a jenom mokré....

Jooo Kokta je holt "jinej" :_icon_smich2:

Ještě že jsem nepřezul. Odpo beru plavky, gril a jdu se plácnout k vodě.[emoji23]

před 42 minutami, beuticek napsal:

Jooo Kokta je holt "jinej" :_icon_smich2:

jojo venku 20 stupnu a bjutíček už měsíc jezdí se zimáky ještě v Praze :-D :-D  vím, že je těžké jezdit v poprašku sněhu, to někteří pražáci neumí :-D

Upraveno od kokta7

No já mám už taky přezuto, nicméně toho stejně během listopadu moc nenajedu. Kola mám v servisu v JBC a kdyby se počasí zlomilo tak tam už bych se potom musel doklouzat. Pokud bych měl kola doma v garáži byl bych ještě na letních. 

No já jsem na tom úplně stejně. Nemám pak čas řešit to ze dne na den, nemám kola u sebe. Už jsem to vysvětloval 3x, ale Kokta asi neumí číst. Vždyť to píšu, že je jinej :_icon_smich2:. A dostanu od něj další mínus :t

A tady jedna lekce z geometrie :D

Screenshot_2018-10-30-06-07-26-513.jpeg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.