Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No to ja se zase svezl s novym sluzebnim 1.0 TSi ve Spacebacku. Positiva. Podvozek na tech 17 kolech je dobrej. Neni tak uskakanej jak bych cekal. Mnohem lepsi jak u me. Auto drzi pekne. Posilovac volantu neni preposilovanej jako u me i kdyz tam ma rezim sport. Zatim nevrze, nepraska. Motor 81kw. Ano, na projevu bych opravdu nerekl ze je to trivalec, docela me to i prekvapilo. Ted prejdu k zaporum. Nevim kde ty kone auto ma. Nejezdi vylozene spatne, ale na tech 81kw taky zadna hitparada v porovnani s mym. Proste zacina tahnout az ve vyssich otackach. Ale uvidime jeste az se trochu zajede. Kazdopadne tech 400 co skoro stal bych za nej teda nedal i vzhledem k vybave na dnesni pomery.

• Autor

Nějak to tu vázne pinďouři [emoji6]

Njn, bo neni čas, py.zo :_icon_smich2:

Tak hlásím, moto zazimované, přehlídce přítomen (dokonce 2x) a zbývá přezout octu.
[emoji16]

No jo vlastně, všichni přezouvají. Já už mám 14 dní klid. Včera první sníh. To to přišlo brzy... 

To je taková první vlašťovka. Příští týden to bude na koupání.[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

• Autor

Já myslel Motosi, že máš mašinu zazimovanou už od loňska [emoji23][emoji23]

• Autor

Já se chystám ještě na mašině jezdit, má bejt letní počasí. Auto přezuju až na Vánoce, když to takhle půjde [emoji23]

Njn. Není čas....

Ty vole Pražák a nemá prý čas. ?

To víš, samá pařba, žraso, hérečky....
Bydlet na samotě u lesa, tak mám času....

před 7 hodinami, beuticek napsal:

No jo vlastně, všichni přezouvají. Já už mám 14 dní klid. Včera první sníh. To to přišlo brzy... 

nechci ti kazdit radost, ale byli jsme v Rakousku v horách na semi slickách michelin cup2 a uplně v klidu.. Do zatáček bookem a sněhu zatím moc ne...  Zimáky na podzim používají jenom blázni za mě.

Upraveno od kokta7

Jo, takových bláznů potkáváme na silnici dost... Ti horší jedou mimo obec 65km/h, protože v první ostřejší zatáčce jim to klouzne a jsou vysraní zbytek cesty, ti lepší se v té první zatáčce uklidí do pangejtu, aby nezdržovali ostatní řidiče, co mají přezuto.

...a potom je tu Kokta, pro kterého není nic dobré a je to druhý Niky Lauda [emoji23]

To bys ho urazil on je na obyc silnicich Jan Kopecky se Skodovkou. Na okruhu by ho ovsem predjela moje zena s Thalii. [emoji23]

před 2 hodinami, Stringo napsal:

Jo, takových bláznů potkáváme na silnici dost... Ti horší jedou mimo obec 65km/h, protože v první ostřejší zatáčce jim to klouzne a jsou vysraní zbytek cesty, ti lepší se v té první zatáčce uklidí do pangejtu, aby nezdržovali ostatní řidiče, co mají přezuto.

...a potom je tu Kokta, pro kterého není nic dobré a je to druhý Niky Lauda emoji23.png

nevím jel sem z práce v 19:00 a bylo 17 stupňu celsia.. na to potřebuju zimáky? achjo, moc koukáte na TV nova.

v zimě nejpomaleji jezdí SUV se zimáky... to je klasika.

Upraveno od kokta7

Nevím kde jezdíš, ale u nás o víkendu sněžilo a už týden je přes den max 10°C, v noci i pod 0°C

nevím třeba dneska za Trutnovem.. no trošku snížku, ale cesty absolutně holé a jenom mokré....

Jooo Kokta je holt "jinej" :_icon_smich2:

Ještě že jsem nepřezul. Odpo beru plavky, gril a jdu se plácnout k vodě.[emoji23]

před 42 minutami, beuticek napsal:

Jooo Kokta je holt "jinej" :_icon_smich2:

jojo venku 20 stupnu a bjutíček už měsíc jezdí se zimáky ještě v Praze :-D :-D  vím, že je těžké jezdit v poprašku sněhu, to někteří pražáci neumí :-D

Upraveno od kokta7

No já mám už taky přezuto, nicméně toho stejně během listopadu moc nenajedu. Kola mám v servisu v JBC a kdyby se počasí zlomilo tak tam už bych se potom musel doklouzat. Pokud bych měl kola doma v garáži byl bych ještě na letních. 

No já jsem na tom úplně stejně. Nemám pak čas řešit to ze dne na den, nemám kola u sebe. Už jsem to vysvětloval 3x, ale Kokta asi neumí číst. Vždyť to píšu, že je jinej :_icon_smich2:. A dostanu od něj další mínus :t

A tady jedna lekce z geometrie :D

Screenshot_2018-10-30-06-07-26-513.jpeg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.