Říjen 25, 20186 r No to ja se zase svezl s novym sluzebnim 1.0 TSi ve Spacebacku. Positiva. Podvozek na tech 17 kolech je dobrej. Neni tak uskakanej jak bych cekal. Mnohem lepsi jak u me. Auto drzi pekne. Posilovac volantu neni preposilovanej jako u me i kdyz tam ma rezim sport. Zatim nevrze, nepraska. Motor 81kw. Ano, na projevu bych opravdu nerekl ze je to trivalec, docela me to i prekvapilo. Ted prejdu k zaporum. Nevim kde ty kone auto ma. Nejezdi vylozene spatne, ale na tech 81kw taky zadna hitparada v porovnani s mym. Proste zacina tahnout az ve vyssich otackach. Ale uvidime jeste az se trochu zajede. Kazdopadne tech 400 co skoro stal bych za nej teda nedal i vzhledem k vybave na dnesni pomery.
Říjen 29, 20186 r Tak hlásím, moto zazimované, přehlídce přítomen (dokonce 2x) a zbývá přezout octu.[emoji16]
Říjen 29, 20186 r No jo vlastně, všichni přezouvají. Já už mám 14 dní klid. Včera první sníh. To to přišlo brzy...
Říjen 29, 20186 r To je taková první vlašťovka. Příští týden to bude na koupání.[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Říjen 29, 20186 r Autor Já se chystám ještě na mašině jezdit, má bejt letní počasí. Auto přezuju až na Vánoce, když to takhle půjde [emoji23]
Říjen 29, 20186 r před 7 hodinami, beuticek napsal: No jo vlastně, všichni přezouvají. Já už mám 14 dní klid. Včera první sníh. To to přišlo brzy... nechci ti kazdit radost, ale byli jsme v Rakousku v horách na semi slickách michelin cup2 a uplně v klidu.. Do zatáček bookem a sněhu zatím moc ne... Zimáky na podzim používají jenom blázni za mě. Upraveno Říjen 29, 20186 r od kokta7
Říjen 29, 20186 r Jo, takových bláznů potkáváme na silnici dost... Ti horší jedou mimo obec 65km/h, protože v první ostřejší zatáčce jim to klouzne a jsou vysraní zbytek cesty, ti lepší se v té první zatáčce uklidí do pangejtu, aby nezdržovali ostatní řidiče, co mají přezuto....a potom je tu Kokta, pro kterého není nic dobré a je to druhý Niky Lauda [emoji23]
Říjen 29, 20186 r To bys ho urazil on je na obyc silnicich Jan Kopecky se Skodovkou. Na okruhu by ho ovsem predjela moje zena s Thalii. [emoji23]
Říjen 29, 20186 r před 2 hodinami, Stringo napsal: Jo, takových bláznů potkáváme na silnici dost... Ti horší jedou mimo obec 65km/h, protože v první ostřejší zatáčce jim to klouzne a jsou vysraní zbytek cesty, ti lepší se v té první zatáčce uklidí do pangejtu, aby nezdržovali ostatní řidiče, co mají přezuto. ...a potom je tu Kokta, pro kterého není nic dobré a je to druhý Niky Lauda nevím jel sem z práce v 19:00 a bylo 17 stupňu celsia.. na to potřebuju zimáky? achjo, moc koukáte na TV nova. v zimě nejpomaleji jezdí SUV se zimáky... to je klasika. Upraveno Říjen 29, 20186 r od kokta7
Říjen 29, 20186 r Nevím kde jezdíš, ale u nás o víkendu sněžilo a už týden je přes den max 10°C, v noci i pod 0°C
Říjen 29, 20186 r nevím třeba dneska za Trutnovem.. no trošku snížku, ale cesty absolutně holé a jenom mokré....
Říjen 30, 20186 r před 42 minutami, beuticek napsal: Jooo Kokta je holt "jinej" jojo venku 20 stupnu a bjutíček už měsíc jezdí se zimáky ještě v Praze :-D :-D vím, že je těžké jezdit v poprašku sněhu, to někteří pražáci neumí :-D Upraveno Říjen 30, 20186 r od kokta7
Říjen 30, 20186 r No já mám už taky přezuto, nicméně toho stejně během listopadu moc nenajedu. Kola mám v servisu v JBC a kdyby se počasí zlomilo tak tam už bych se potom musel doklouzat. Pokud bych měl kola doma v garáži byl bych ještě na letních.
Říjen 30, 20186 r No já jsem na tom úplně stejně. Nemám pak čas řešit to ze dne na den, nemám kola u sebe. Už jsem to vysvětloval 3x, ale Kokta asi neumí číst. Vždyť to píšu, že je jinej . A dostanu od něj další mínus .
Listopad 1, 20186 r Sice staré, ale...http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/nejvetsi-mytus-o-zimnich-pneumatikach-padl-vetsinou-vam-vubec-nepomohou/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.