Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No u Scaly lidem v ramci toho infotaimentu mizi ruzne funkce. Skoda Conect spis nefunguje nez funguje atd.. Je dobre platit za neco, co nefunguje. [emoji23]
A neboj se, vse chce svuj cas, i tebe zlomime. [emoji23]

Vloženo
A už víte, že měšťáci budou měřit bezpečnou vzdálenost mezi auty?
Kde se kupuje ten šlapací nesmysl na kterým se jezdí v tom růžovém trikotku?
A kde to chtějí měřit, ve městě tak možná u kamionů...
Vloženo

Tohle je asi cena z antarktidy... no kdyby me nekdo rekl pred osmi lety ze obycejny diesel bude stat milion...

https://www.auto.cz/skoda-octavia-combi-2-0-tdi-110-kw-dsg-style-prvni-rande-133891

Vloženo

Mě se Octavie líbí. Ta cena je ale likvidační pro normálního člověka. Jedině koupit 4 roky starou s 200000km (pokud možno nestočenými) za 450000kč a mít pocit, že má člověk zánovní Šáde...

Vloženo

Největší sranda je můj vzdálený soused, má dva roky Mazdu 6 v myslivci v plné náloži a už mu rezne, kožená sedačka se ošoupala až na hadr a dostal kamínek do papírové kapoty a nejen, že udělal v laku zásek, ale i ďůlek, že může hrát kuličky [emoji23][emoji1787][emoji23] Já mu říkal, že to má papírové plechy a on nevěřil. Teď to ví [emoji3][emoji3]

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo

Tak roční auta nebo mírně ojeté nebudou žádná darda. Bude to ve stejný cenový relaci jako teď... lidi si neuvědomují, že za více peněz zároveň dostávají více výbavy a zajímavější funkce. Jediný průser je prostě cena nového RSa, ze kterého se stal zbytečně trapný kult wannabe sportovních chlapců, kteří si myslí, že mají doma sporťáka. ;)

Vloženo

Já mám Škodovky rád, relativně fungují a jezdí dobře, ale ty ceny jsou fakt vysoko a hlavně není teď co koupit, pač můj motor mají jen se zbytečným DSG.

Vloženo

A co Plačka, kolik už má na muším motoru naježděno? [emoji6] Záměrně nepíšu slovo nalítáno, pač bych to hodně výkonově nadsadil [emoji1787][emoji1787]

• Líbí se mi 3
  • Pozitivní 2

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...