Květen 22, 20205 r No u Scaly lidem v ramci toho infotaimentu mizi ruzne funkce. Skoda Conect spis nefunguje nez funguje atd.. Je dobre platit za neco, co nefunguje. [emoji23]A neboj se, vse chce svuj cas, i tebe zlomime. [emoji23]
Květen 23, 20205 r Škoda Connect ani nevyslovuj. Ale zase je musím pochválit, že už 3 dny mohu po zastavení použít svůj mobil bez resetu.
Květen 23, 20205 r A už víte, že měšťáci budou měřit bezpečnou vzdálenost mezi auty? Kde se kupuje ten šlapací nesmysl na kterým se jezdí v tom růžovém trikotku?
Květen 23, 20205 r A už víte, že měšťáci budou měřit bezpečnou vzdálenost mezi auty? Kde se kupuje ten šlapací nesmysl na kterým se jezdí v tom růžovém trikotku? A kde to chtějí měřit, ve městě tak možná u kamionů...
Květen 23, 20205 r Taky jsem nad tím přemýšlel. U kamionů ve městě a to ještě na silnici pro MV. A pak všede tam kde řidič překročí 80ku. Jižní spojka, dálnice.
Květen 23, 20205 r Tohle je asi cena z antarktidy... no kdyby me nekdo rekl pred osmi lety ze obycejny diesel bude stat milion... https://www.auto.cz/skoda-octavia-combi-2-0-tdi-110-kw-dsg-style-prvni-rande-133891
Květen 25, 20205 r Mě se Octavie líbí. Ta cena je ale likvidační pro normálního člověka. Jedině koupit 4 roky starou s 200000km (pokud možno nestočenými) za 450000kč a mít pocit, že má člověk zánovní Šáde...
Květen 25, 20205 r Autor Největší sranda je můj vzdálený soused, má dva roky Mazdu 6 v myslivci v plné náloži a už mu rezne, kožená sedačka se ošoupala až na hadr a dostal kamínek do papírové kapoty a nejen, že udělal v laku zásek, ale i ďůlek, že může hrát kuličky [emoji23][emoji1787][emoji23] Já mu říkal, že to má papírové plechy a on nevěřil. Teď to ví [emoji3][emoji3]
Květen 25, 20205 r No já doufám, že se mi pak zase povede najít nějakej vrácenej operák se slušným nájezdem za dobrou cenu (jako současnou a předchozí octu).
Květen 25, 20205 r Tak roční auta nebo mírně ojeté nebudou žádná darda. Bude to ve stejný cenový relaci jako teď... lidi si neuvědomují, že za více peněz zároveň dostávají více výbavy a zajímavější funkce. Jediný průser je prostě cena nového RSa, ze kterého se stal zbytečně trapný kult wannabe sportovních chlapců, kteří si myslí, že mají doma sporťáka.
Květen 25, 20205 r Autor Já mám Škodovky rád, relativně fungují a jezdí dobře, ale ty ceny jsou fakt vysoko a hlavně není teď co koupit, pač můj motor mají jen se zbytečným DSG.
Květen 25, 20205 r Autor No mám ještě 3-4 roky čas. Pak se uvidí. Já myslím, že celkem deset let bude úplně v pohodě. [emoji6]
Květen 25, 20205 r Autor A co Plačka, kolik už má na muším motoru naježděno? [emoji6] Záměrně nepíšu slovo nalítáno, pač bych to hodně výkonově nadsadil [emoji1787][emoji1787]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.