Červen 23, 20205 r To se nejspíš pobavíme. https://www.autojournal.cz/dansko-i-zbytek-eu-chce-do-roku-2030-zakazat-spalovaci-motory/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=350521&dop_req_id=B30gXJK2hyr-202006231524&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Upraveno Červen 23, 20205 r od PavkaKorčagin
Červen 23, 20205 r Bláboly. Až bude krize, stejně si nikdo nový auta kupovat nebude. Do hajzlu se zelenejma mozkama. ?
Červen 23, 20205 r Hlavně jestli je v tom i kamionový a autobusový vozový park... Pokud ne, je to stejně úplně k hownu. O letadlech a lodích se raději ani nezmiňuji...
Červen 24, 20205 r Autor Tak zítra v pět hoši, probereme ty elektrické nesmysly a co si jednou vůbec koupíme [emoji3]
Červen 24, 20205 r A mě se to začíná komplikovat. ....Pro jistotu dnes sežeru celé prase, kdyby to nevyšlo.
Červen 25, 20205 r Zdar jitrnice, tak se musim omluvit, ale dnes nedorazim ac to mam blize nez obvykle. Ma prijit konecne po urgencich truhlar zamerovat detsky pokoj jsem se dozvedel vcera. Tedy si to po dlouhe dobe uzijte i beze me, nacpete si bricha a snad priste to vyjde..
Červen 25, 20205 r ... zase na druhou stranu bych se doma taky raději moc nezdržoval, bo kdyby chtěl brát truhlář míru na futrál ...
Červen 25, 20205 r Chlapi, už jsem doma. Dnes to bylo komornější, ale bylo fajn vás vidět po tak dlouhé době ?
Červen 25, 20205 r Díky za sraz. Bylo to komornější, za to zajímavější.Jinak cesta domů naprostá pohoda. Clinte, docela Tě lituju, když si uvědomím, jakou štreku to máš na letiště... Bylo to nekonečné. Cesta domů za 7 litrů. Člověk by si na to chtěl až zvyknout.
Červen 26, 20205 r Autor Díky za sraz hoši. [emoji6] Bylo nás jen osm, ale tvrdé jádro. Ovšem celá řada soudruhů zklamala. Motosman, taková stálice na srazu si připsal na účet svoji neúčast, nicméně na druhou stranu, kdyby byl, měli bychom vyžraný bufet. Ale za 180 korun jsme se nažrali k prasknutí. A ještě ta zmrzlina byla co? Ve finále Radius zapomněl cvaknout víno. Volal mi, kdo to platil, tak jsem řekl, že Lions [emoji23]
Červen 26, 20205 r Já dneska v Lions objednal víkendový pobyt. Tak jsem zvědavý. Zaujala mě ta neomezená konzumace vína od snídaně do večeře.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.