Clint Vloženo 12. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Hoši, co příští týden vyšvihnout sraz? [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 To bude zase v týdnu co... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Příští týden jsem na tom blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Mám takový fofry, že nevím, co bude zítra......Kecám. Jedu na poradu do sklípku. [emoji1787][emoji6][emoji12] 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 "To zas bude v álejích nablito." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Kdepak, Motos něco vydrží. Pokud bude mít dostatečnej přísun jídla, je nezničitelnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Jídlo a asistentky jsou v hojném množství.[emoji847] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Tak drze a hrubě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Hoši paráda. Jídlo skvělé a už jsem viděl první kozy.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 To si ty vole někde v holandsku ne? ? Tak, že holandský řízek a chrochtající asistentky. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 U Kyjova.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 Tiskovka s Andrejem Babišem: "Ukradl jste pytlík těch bonbónů?" "Víte, můj syn, on má malý penis. Trápí ho to." "Ukradl jste ty bonbóny?" "Moje dcera má malá prsa. Má z toho deprese. Chce na operaci. Rozmlouváme jí to." "Mluvíte o dětech, ale co ty bonbóny?" "Takže do toho zatahujete moje děti, vy hyeny?" 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 Mě je Babiš, jeho oponenti a Píčí hnízdo fuk. Víc mě zajímá, co vydrží GPF než se zanese popelem a kolik to ubírá na dinamice vozu. Nebo, jak dlouho vydrží sehgmenty v LED světlech, než se vypáli? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 Když to vezmu opravdu velice rychle bez nějakého zjišťování informací. Tak všeobecně se uvádí životnost LED světelných zdrojů (u správně vyrobených a kvalitních výrobků) životnost kolem 30000h. Takže za předpokladu svícení 8h denně jak vychází životnost cca 10 let? V létě svítí světla méně nebo vůbec, protože svítíme denními světly... Takže tak nějak bych to viděl, ale neznám konkrétní čísla, vycházím ze všeobecně uváděných čísel na netu udávaných o LED zdrojích... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 (editace) po záruce prodat, to je celý :-) Editováno: 16. Listopad 2018, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 http://www.auto.cz/volkswagen-passat-vyroba-kvasiny-skoda-125886?utm_source=facebook&utm_medium=dave&fbclid=IwAR20PnF57Bjp4W58LSeNzHBvec4Yi1SDkLVWqHUQZod416ERrs5bBtUW8fk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 Njn. Potřebují zvednout kvalitu Passata. [emoji23] 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 Ještě Maďaři, ono už tak nestačí, že u nás je to namíchané, takhle nebude už kvalita vůbec žádná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 po záruce prodat, to je celý :-) Spatne, spis vubec to nekupovat. Madari by jeste sli. Ale ve hre jsou jeste Turci. No nic, uz se tam mo tuji Mercedes autobusy, Nektere Renaulty a dokonce snad i Toyota Corrola. A az Erdoganovi rupne v hlave budou vsichni nahrani. [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 @Petrrr Koukám, že jsi ještě nečetl můj nejnovější příspěvek u auta, zaplesalo by ti srdéčko. Odešel mi spojkový válec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] no to je krasne. Diky za krasny vikend. [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Beu, je to vzdy jen otazka casu a u Skody na kazdeho jednou dojde a ja jsem trpelivy. [emoji23][emoji23][emoji23] Nejak te presla rec. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Jsem věděl, že tě potěším. Ale je to prkotina za pár korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Tak to jo, to to potom vse omlouva. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Tak vybráno a na jaře bude sraz u zásuvky.[emoji1787][emoji23] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.