Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Hoši, co příští týden vyšvihnout sraz? [emoji6]

To bude zase v týdnu co...

Příští týden jsem na tom blbě :wacko:

Mám takový fofry, že nevím, co bude zítra......
Kecám. Jedu na poradu do sklípku. [emoji1787][emoji6][emoji12]

:kol-21:   "To zas bude v álejích nablito."

:_icon_smich2:Kdepak, Motos něco vydrží. Pokud bude mít dostatečnej přísun jídla, je nezničitelnej :D

Jídlo a asistentky jsou v hojném množství.[emoji847]

Tak drze a hrubě :_icon_smich2:

Hoši paráda. Jídlo skvělé a už jsem viděl první kozy....20181113_130649.jpeg20181113_130734.jpeg

To si ty vole někde v holandsku ne? ? Tak, že holandský řízek a chrochtající asistentky. ?

U Kyjova....

Tiskovka s Andrejem Babišem:

"Ukradl jste pytlík těch bonbónů?"

"Víte, můj syn, on má malý penis. Trápí ho to."

"Ukradl jste ty bonbóny?"

"Moje dcera má malá prsa. Má z toho deprese. Chce na operaci. Rozmlouváme jí to."

"Mluvíte o dětech, ale co ty bonbóny?"

"Takže do toho zatahujete moje děti, vy hyeny?"

:kol-98:

Mě je Babiš, jeho oponenti a Píčí hnízdo fuk. Víc mě zajímá, co vydrží GPF než se zanese popelem a kolik to ubírá na dinamice vozu. 

Nebo, jak dlouho vydrží sehgmenty v LED světlech, než se vypáli? 

Když to vezmu opravdu velice rychle bez nějakého zjišťování informací. Tak všeobecně se uvádí životnost LED světelných zdrojů (u správně vyrobených a kvalitních výrobků) životnost kolem 30000h. Takže za předpokladu svícení 8h denně jak vychází životnost cca 10 let? V létě svítí světla méně nebo vůbec, protože svítíme denními světly... Takže tak nějak bych to viděl, ale neznám konkrétní čísla, vycházím ze všeobecně uváděných čísel na netu udávaných o LED zdrojích...

po záruce prodat, to je celý :-)    

Upraveno od kokta7

Njn. Potřebují zvednout kvalitu Passata. [emoji23]

Ještě Maďaři, ono už tak nestačí, že u nás je to namíchané, takhle nebude už kvalita vůbec žádná...

po záruce prodat, to je celý :-)    
Spatne, spis vubec to nekupovat. Madari by jeste sli. Ale ve hre jsou jeste Turci. No nic, uz se tam mo tuji Mercedes autobusy, Nektere Renaulty a dokonce snad i Toyota Corrola. A az Erdoganovi rupne v hlave budou vsichni nahrani. [emoji23]

@Petrrr Koukám, že jsi ještě nečetl můj nejnovější příspěvek u auta, zaplesalo by ti srdéčko. Odešel mi spojkový válec ?

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] no to je krasne. Diky za krasny vikend. [emoji23]

Beu, je to vzdy jen otazka casu a u Skody na kazdeho jednou dojde a ja jsem trpelivy. [emoji23][emoji23][emoji23] Nejak te presla rec. [emoji23]

Jsem věděl, že tě potěším. Ale je to prkotina za pár korun. 

Tak to jo, to to potom vse omlouva. [emoji23]

Tak vybráno a na jaře bude sraz u zásuvky.[emoji1787][emoji23]20181118_111056.jpeg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.