Listopad 12, 20186 r Mám takový fofry, že nevím, co bude zítra......Kecám. Jedu na poradu do sklípku. [emoji1787][emoji6][emoji12]
Listopad 13, 20186 r Kdepak, Motos něco vydrží. Pokud bude mít dostatečnej přísun jídla, je nezničitelnej
Listopad 13, 20186 r To si ty vole někde v holandsku ne? ? Tak, že holandský řízek a chrochtající asistentky. ?
Listopad 16, 20186 r Tiskovka s Andrejem Babišem: "Ukradl jste pytlík těch bonbónů?" "Víte, můj syn, on má malý penis. Trápí ho to." "Ukradl jste ty bonbóny?" "Moje dcera má malá prsa. Má z toho deprese. Chce na operaci. Rozmlouváme jí to." "Mluvíte o dětech, ale co ty bonbóny?" "Takže do toho zatahujete moje děti, vy hyeny?"
Listopad 16, 20186 r Mě je Babiš, jeho oponenti a Píčí hnízdo fuk. Víc mě zajímá, co vydrží GPF než se zanese popelem a kolik to ubírá na dinamice vozu. Nebo, jak dlouho vydrží sehgmenty v LED světlech, než se vypáli?
Listopad 16, 20186 r Když to vezmu opravdu velice rychle bez nějakého zjišťování informací. Tak všeobecně se uvádí životnost LED světelných zdrojů (u správně vyrobených a kvalitních výrobků) životnost kolem 30000h. Takže za předpokladu svícení 8h denně jak vychází životnost cca 10 let? V létě svítí světla méně nebo vůbec, protože svítíme denními světly... Takže tak nějak bych to viděl, ale neznám konkrétní čísla, vycházím ze všeobecně uváděných čísel na netu udávaných o LED zdrojích...
Listopad 16, 20186 r http://www.auto.cz/volkswagen-passat-vyroba-kvasiny-skoda-125886?utm_source=facebook&utm_medium=dave&fbclid=IwAR20PnF57Bjp4W58LSeNzHBvec4Yi1SDkLVWqHUQZod416ERrs5bBtUW8fk
Listopad 16, 20186 r Ještě Maďaři, ono už tak nestačí, že u nás je to namíchané, takhle nebude už kvalita vůbec žádná...
Listopad 16, 20186 r po záruce prodat, to je celý :-) Spatne, spis vubec to nekupovat. Madari by jeste sli. Ale ve hre jsou jeste Turci. No nic, uz se tam mo tuji Mercedes autobusy, Nektere Renaulty a dokonce snad i Toyota Corrola. A az Erdoganovi rupne v hlave budou vsichni nahrani. [emoji23]
Listopad 17, 20186 r @Petrrr Koukám, že jsi ještě nečetl můj nejnovější příspěvek u auta, zaplesalo by ti srdéčko. Odešel mi spojkový válec ?
Listopad 17, 20186 r [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] no to je krasne. Diky za krasny vikend. [emoji23]
Listopad 17, 20186 r Beu, je to vzdy jen otazka casu a u Skody na kazdeho jednou dojde a ja jsem trpelivy. [emoji23][emoji23][emoji23] Nejak te presla rec. [emoji23]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.