Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

[emoji3]

Se tam skoro nevejdeš ?

Zbývá mi 3 cm nad hlavou. Do kufru se vejde 6 kartónů piva a 5 kg krkovice. Jezdí to max. 80 a dojezd 100km. Bonus bude parkování zdarma, jízda BUS pruhem a další....... RZ jen vzadu, takže ani radary nebudu řešit.

Vejdem se 2, ale dcerka chce toto.832c65768cffd16bab6a1f0c0339f30d.jpg1df804f197909e8da5ccbc4fbd82dca0.jpg

Mala rozbije prasatko a koupi si ho. [emoji23] Co by me zajimalo jak dopadly Crash testy.

Crash testy na tyto vozítka nejsou. Buť se jedná o vozidlo kategorie motorka, nebo čtyrkolka. Lajcky řečeno.

Tak nám trochu poletuje a Superb najednou hláška, že nefunguje polovina systémů. To jako až začne opravdu sněžit a budou sračky na silnici mi napíše ať nikam nejezdím?
To aby měl Petrrr hezký den.[emoji1787]

Ježíš, ten bude mít multiorgasmus ?

před 2 hodinami, motosman napsal:

Tak nám trochu poletuje a Superb najednou hláška, že nefunguje polovina systémů. To jako až začne opravdu sněžit a budou sračky na silnici mi napíše ať nikam nejezdím?
To aby měl Petrrr hezký den.emoji1787.png

jojo... hlavně že tam tyhle nesmysly dávají a plno řidičů na tom ujíždí a ještě si to chválí, jak je to výborný :rip:   na x autech už vyhřívají i senzory :-D

elektro-auta zas v téhle zimě budou mít o 15% baterky méně :-D

Upraveno od kokta7

Co bys Motos nechtěl, hlavně že máš nejsilnější motor a 4x4. V Praze jedna vločka a Superb stojí. ??

Ti pošlu fotku jak to vypadá u nás, jsem ráno musel ometat auto. Jel jsem Thálií a tu nezastavíš. Ta nezná systémy, páč, žádný nemá. Jede sníh nesníh, hlava nehlava, zatáčka nezatáčka. 

Ale v kožených sedákách s masážní funkcí.[emoji16]

No, když nad tím přemýšlím, tak je to o nepochopení systému. To, že radar přestane takto rychle fungovat je z bezpečnostních důvodů. Prostě zjistí, že počasí není ideální, na vozovce je bordel a svým zásahem do brzd by mohl ohrozit posádku, tak se vypne a předá řízení. Škodovka je prostě vždy o krok napřed.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

jojo funguje to jenom na dálnici a ještě když je pěkně :-D 

Kdy bude nějaký čajový večírek? 

uvař si čaj doma a můžeš ho mít každý večer :)

• Autor

Beu?  Kolik máš nalítáno? Já 120tis a spojka ok  ;)

103 tis. Je to spojkový válec. Spojka je jinak ok. Asi smůla. 

To neni smula. Sefuv yeti zase v servisu. Tyden po tom co mu menili tesneni pod vstriky kontrolka elektroniky motoru.

Ten muj mechanik co ma 03 jako Clint a co je stejny Skodovkar jako ty. Dnes kdyz s tim jela jeho zenan, cervena kontrolka nevim ceho, to se ho pak zeptam mluvil jsem jen s jeho zenou.

Proste krasna prace, skodovky v okoli se sypou jako ten snih tuhle nedavno. Jeste zbyva strycovo kardiaq. [emoji23][emoji23][emoji23]

Asi tie dvojkové Octy sú naozaj kvalitnejšie. STK v 134k bez straty kytičky. Zatiaľ žiadny neplánovaný servis. Šaltpáka ako nová, nič neodpadáva, nič nedrnčí. Dnes obuté zimáky a sú dokonca tichšie, ako letné. A aj tá nafta sa dostala do prijateľnejšej ceny.

Jj, cena nafty, to je taky krasna zalezitost..[emoji23][emoji23][emoji23]

Nakoupili jste si něco pod stromeček z Škoda eshopu? Mají slevy, chce toho využít. 

jj a co prosím tě? :-D 

ZA dobré peníze měli 17" kolo za 2000kč.

Upraveno od kokta7

Koukni a něco najdeš.

Ještě ne, už skoro všechno od nich mám ?

před 9 hodinami, Petrrr napsal:

Jj, cena nafty, to je taky krasna zalezitost..emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Daleko lepší je hysterie našich západních sousedů.

http://www.autoforum.cz/zajimavosti/nemci-mohou-dat-dieselum-posledni-ranu-na-stole-je-plan-zakazat-i-ty-nejmodernejsi/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

https://www.garaz.cz/clanek/zamori-diesely-ze-zapadu-vychodni-evropu-21000550?dop-ab-variant=1&seq-no=2&source=hp

Upraveno od PavkaKorčagin

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.