Listopad 18, 20186 r Zbývá mi 3 cm nad hlavou. Do kufru se vejde 6 kartónů piva a 5 kg krkovice. Jezdí to max. 80 a dojezd 100km. Bonus bude parkování zdarma, jízda BUS pruhem a další....... RZ jen vzadu, takže ani radary nebudu řešit. Vejdem se 2, ale dcerka chce toto.
Listopad 18, 20186 r Mala rozbije prasatko a koupi si ho. [emoji23] Co by me zajimalo jak dopadly Crash testy.
Listopad 18, 20186 r Crash testy na tyto vozítka nejsou. Buť se jedná o vozidlo kategorie motorka, nebo čtyrkolka. Lajcky řečeno.
Listopad 19, 20186 r Tak nám trochu poletuje a Superb najednou hláška, že nefunguje polovina systémů. To jako až začne opravdu sněžit a budou sračky na silnici mi napíše ať nikam nejezdím?To aby měl Petrrr hezký den.[emoji1787]
Listopad 19, 20186 r před 2 hodinami, motosman napsal: Tak nám trochu poletuje a Superb najednou hláška, že nefunguje polovina systémů. To jako až začne opravdu sněžit a budou sračky na silnici mi napíše ať nikam nejezdím? To aby měl Petrrr hezký den. jojo... hlavně že tam tyhle nesmysly dávají a plno řidičů na tom ujíždí a ještě si to chválí, jak je to výborný na x autech už vyhřívají i senzory :-D elektro-auta zas v téhle zimě budou mít o 15% baterky méně :-D Upraveno Listopad 19, 20186 r od kokta7
Listopad 19, 20186 r Co bys Motos nechtěl, hlavně že máš nejsilnější motor a 4x4. V Praze jedna vločka a Superb stojí. ?? Ti pošlu fotku jak to vypadá u nás, jsem ráno musel ometat auto. Jel jsem Thálií a tu nezastavíš. Ta nezná systémy, páč, žádný nemá. Jede sníh nesníh, hlava nehlava, zatáčka nezatáčka.
Listopad 19, 20186 r No, když nad tím přemýšlím, tak je to o nepochopení systému. To, že radar přestane takto rychle fungovat je z bezpečnostních důvodů. Prostě zjistí, že počasí není ideální, na vozovce je bordel a svým zásahem do brzd by mohl ohrozit posádku, tak se vypne a předá řízení. Škodovka je prostě vždy o krok napřed.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Listopad 21, 20186 r To neni smula. Sefuv yeti zase v servisu. Tyden po tom co mu menili tesneni pod vstriky kontrolka elektroniky motoru. Ten muj mechanik co ma 03 jako Clint a co je stejny Skodovkar jako ty. Dnes kdyz s tim jela jeho zenan, cervena kontrolka nevim ceho, to se ho pak zeptam mluvil jsem jen s jeho zenou. Proste krasna prace, skodovky v okoli se sypou jako ten snih tuhle nedavno. Jeste zbyva strycovo kardiaq. [emoji23][emoji23][emoji23]
Listopad 21, 20186 r Asi tie dvojkové Octy sú naozaj kvalitnejšie. STK v 134k bez straty kytičky. Zatiaľ žiadny neplánovaný servis. Šaltpáka ako nová, nič neodpadáva, nič nedrnčí. Dnes obuté zimáky a sú dokonca tichšie, ako letné. A aj tá nafta sa dostala do prijateľnejšej ceny.
Listopad 22, 20186 r Nakoupili jste si něco pod stromeček z Škoda eshopu? Mají slevy, chce toho využít.
Listopad 22, 20186 r jj a co prosím tě? :-D ZA dobré peníze měli 17" kolo za 2000kč. Upraveno Listopad 22, 20186 r od kokta7
Listopad 22, 20186 r před 9 hodinami, Petrrr napsal: Jj, cena nafty, to je taky krasna zalezitost.. Daleko lepší je hysterie našich západních sousedů. http://www.autoforum.cz/zajimavosti/nemci-mohou-dat-dieselum-posledni-ranu-na-stole-je-plan-zakazat-i-ty-nejmodernejsi/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu https://www.garaz.cz/clanek/zamori-diesely-ze-zapadu-vychodni-evropu-21000550?dop-ab-variant=1&seq-no=2&source=hp Upraveno Listopad 22, 20186 r od PavkaKorčagin
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.