Listopad 30, 20186 r Autor Tak když jste nechtěli sraz móre, tak máte po piči [emoji23] Prosinec asi nedám.
Listopad 30, 20186 r A už to začalo [emoji3]... Tak co Pražááácííí už u Vás máte taky kalamitu? [emoji23]
Prosinec 3, 20186 r Tak jsem jel ráno v tom dešti do Liberce. Potkal jsem 3 joudy, kteří jeli na denní svícení, takže vzadu tma ? a přes tu vodní tříšť nebyli vůbec vidět. Navíc 80 na dálnici, v očích smrt. Jeden aspoň reagoval na probliknutí a zatroubení, další 2 křupky nic a vesele upalovali dál. Velebnosti, jdu blejt ?
Prosinec 3, 20186 r Já mám celkem rád zimu, lidi jezdí jak s hnojem, tak se lehce 2x rychleji předjíždějí.... V neděli sem taky potkal nějaký borce, co jeli 60km/h po rovině v 5 stupních celsia. Upraveno Prosinec 3, 20186 r od kokta7
Prosinec 3, 20186 r Škoda mluvit... Včera jsem seděl 30minut v autě na parkovišti, měl jsem chuť začít lidí mlátit po hlavě jen co vylezou z auta... Dnes ráno v lijáku x lidí s mlhovkami byť jsem za nimi pár metrů... katastrofa.
Prosinec 3, 20186 r Tak žárovkou nebo obyčejným xenonem dálkové světla moc nesvítěj... dálkové ledky vypalují oči ostatním docela dost. Upraveno Prosinec 3, 20186 r od kokta7
Prosinec 3, 20186 r před 42 minutami, Stringo napsal: Můžeš svítit jak chceš, když před tebou řídí kreténi... Souhlas. Ani troubení nepomohlo, 2 ze 3 vůbec nereagovali.
Prosinec 3, 20186 r To je tím, že se lidi dnes spoléhají na "chytrá auta". Spoustě blbců vůbec nedochází, že nejsou vidět. I já se takovým blbcem stal před pár dny u nás ve městě, když jsem jel z obchodu a nechal světla na off, tedy jen na denní svícení. To mám sice nastaveno i na svícení zadními lampami, takže něco svítí vpředu i vzadu, ale až když jsem se po asi 800 metrech podíval na budíky a všiml si toho, že jsou nějaké moc tmavé, tak mě to trklo. A to je právě ono. Kdysi dávno na starých autech prostě člověk sednul a úplně automaticky zapnul světla. Dnes si to auto řeší samo a když to pak někdo blbě přepne, tak si při dalším sednutí do auta ani neuvědomí že jede jak idiot. Takže žádná omluva takových lidí, je to čistě jen o vlastní blbosti. @beuticek věřím že si ještě všichni takoví co jsi na ně bliknul, nebo zatroubil chtěli poklepat na čelo co si na ně někdo dovoluje něco takového dělat.
Prosinec 3, 20186 r Tak to tam výrobci nemají dávat, když to nefunguje... senzor deště taky nefunguje v žádným autě na 100% a někdy si to stírá jak chce....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.