beuticek Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Zřejmě slušnej oddíl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 No jo nekdo jim ty 100tis vanocni odmeny v Bolce zacvakat musi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Tak nejen eCall vystrkuje růžky, nyní i servis, doufám, že mikrofon přenáší v reálném čase vše, co se v interieru vozidla děje ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Nestraš.[emoji41][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 A ne jen microfon. [emoji23][emoji23][emoji23] Za chvili prijde zprava, ze jestli neprijede na ten servis k nim tak odesilaji veskera data vcetne videa mamzelce, ale i hlavne manzelum a pritelum tech asistentek..No, nerikal si ze bys mel toho superba pancerovaneho. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Chlapi já to moc nesleduji, pač moje auto mi musí ještě deset let dál skvěle sloužit, ale ta Škoda Chcala je nástupce kindera? Abych tomu rozumněl správně, že... [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Jojo, ta sracka je nastupcem Rapida. Podle mych informaci od jednoho kluka z Bolky to je trochu nafouklejsi kram co lepe vypada. O4 ma byt taky nafouklejsi vice podobna dnesnim superbum atd.. Ale nejak to nezeru, ja uz se o Skodovky nezajimam. Z venku huj uvnitr fuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 A můžu se zeptat, myšleno zcela upřímně, kde směřuje tvůj zájem ohledně automobilek?Konkrétně, která tě natolik přesvědčila a hodláš jí v budoucnu důvěřovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Tak to bude určitě něco super, nejspíš podle těch keců soused odvedle... Myšleno automobilka, ne soused na patře 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Me se nastesti nejaky nakup jakehokoliv auta jeste dlouho netyka. Pokud mam byt ale uprimny, ma pozornost se obraci nejvice smerem k Toyote a nove Corrole treba, nebo Mazde a nova 3 nebo 6, auta co me zajimaji, o kterych si rad prectu. Koncernova navonena bida me uz nezajima a kdyz tak jen okrajove abych byl v obraze, ale abych si honil pero nad kazdou fotkou a informaci Schcaly co zase Skoda pousti, ani nahodou. At si ty slupky strci do prdele. Ale netreba zde rozjizdet zase nejakou debatu. Pouha ma odpoved. A Hnujday me taky nezajima jen pro poradek. Hnujday a Skoda uz si totiz v ledascem mohou podat ruce. [emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Jistě, ale články o Scale totiž číst nemusíš a už vůbec nemusíš mít škodovku. Že nejsi spokojený s Rapidem holt už nezmění asi nic, jedině výměna za jinou kraksnu. Ovšem nikdo Ti nezaručí, že jiná značka bude o mnoho lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Petrrr bude brečet i nad jízdním kolem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Kluci, nerozcilujte se, obe me reakce byly odpovedmi na dotazy. Nesmite se me priste na nic ptat. [emoji23] Jednou cas ukaze a pokud ukaze, ze jsem se mylil budu se tady klanet az k zemi a muj hrb se bude pri tom ohybat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 (editace) Důvod proč Klintovo auto startuje hůře v teple :-) holt moderní startéry .... https://youtu.be/JJA9vJBXIKo?t=362 Editováno: 30. Prosinec 2018, autor: kokta7 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Báwa neznám, ale nevím, kdo tam co slyší špatně v tom startu, pan Vaculík je opět nějak moc chytrý ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 V teple a při lehce zahřátém motoru startuje hned, někdy zlobí (no jednou za měsíc) za studena, trvá to pár sekund, než chytne. Ale celkově v pohodě. Nestěžuji si. S autem jinak spokojenost, jezdí to, topí to, nežere to. Plačka koupí trojkovou dětskou Mazdu (na dospělou šestku nemá) a za dva roky bude mít ty papírové dveře děravý jak ementál 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Teď jsem chtěl to video o báwu nasdílet. - speciálně pro Petrrra. Zase jsem druhej ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 (editace) Dneska bohužel většina aut jsou vyráběná pro nízkoprofilová velká kola, tím pádem to chce prostě "magnetické tlumiče"... Viz video, obyčejný modely bmw 3 v zatáčkách odskakují / houpají se nesmyslně v zatáčkách, to samé dělá i oktavie s idiotskou zadní nápravou např. s 2.0 TDI nebo 1.4 TSI.... ale to je to furt dokola :) Editováno: 30. Prosinec 2018, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Jj, to vis ze jo. Znamej ma tu samou kralovnu co ty a chlasta mu to vodu vic nez velbloud v oaze. [emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 To video o Bavu jsem videl davno, to si jeste Kokta rozbaloval vanocni darky. [emoji5] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 před 8 hodinami, Petrrr napsal: Jj, to vis ze jo. Znamej ma tu samou kralovnu co ty a chlasta mu to vodu vic nez velbloud v oaze. No zatím chlastám víc já než moje královna ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Myslel jsem Clinta. Ten ma preci kralovnu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Probůh, snad tou královnou nemyslíš tu bílou a naftovou k tomu.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Tohle je frajer....http://tydenikpolicie.cz/audi-pry-sveho-majitele-salo-a-tak-ho-zapalil/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Viděl jsem to ve zprávách. To byl magor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.