Leden 30, 20196 r Ozzak je mekota. Na O foru se holt vsichni placaji po zadech a navzajem se utvrzuji jak je ta Octavka dobra. V tomhle zlem svete to nejde jinak. [emoji23]
Leden 30, 20196 r Kamarád mi včera ukazoval jak mu svítí LED H7 co dál do paraboly... Jako svítí to jako kráva, otázka je, co to vydrží... No samozřejmě to nemá homologaci, ale jak je před tím čočka, tak to není vidět.
Leden 30, 20196 r Doufám, že ho brzo někdo vykostí. Vozidlo nezpůsobilé provozu a oslňování ostatních.
Leden 30, 20196 r Takový zmrdy bych střílel a házel do škarpy hned u cesty. Takových kriplů je poslední dobou víc a víc.
Leden 30, 20196 r před 8 hodinami, Sabiza napsal: Sabiza, vidím, že ideš s dobou. Kia elektromobil. To sa tá Kia musí nabíjať s 2x22kV ? Za koľko to máš nabité ?
Leden 30, 20196 r Na ozacka mi nesahejte Na O foru jsou taky zajimave informace, tady je to ale vetsi vzruso. Co se H7 tyka, ja mel vzdy od Osramu ty cool blue, vydrzeli u mne cca 1.5-2 roky kazdo denniho jezdeni. U pani v F3 jsou uz 2. rokem a furt drzej
Leden 30, 20196 r Ja to uz jednou psal, mam stesti na kusy At uz se jedna o auta, zensky, nebo zarovky
Leden 30, 20196 r Ešte že sa dá jazdiť s dennými ledkami. Niektorí vrahovia aj v noci . Upraveno Leden 30, 20196 r od Jao
Leden 30, 20196 r Autor Já měl Škodovku, mám Škodovku a hádejte co jednou zase koupím? ŠKODOVKU samozřejmě, i kdyby čert na koze jezdil, tedy chci říct Stringo v Dachně jezdil [emoji3] Hele vy škodamrdi, co takhle únor a nějaký sraz? Nebo se zase budete vymlouvat? Co ten Kočkagin, už se probral z toho infarktu? Stejně za to může Plačka, když se smál jeho Citigu [emoji38]
Leden 31, 20196 r Jao Kia má výjimku na elektrostání. V rámci šetření to nemá klasickou AKB, ale AAA článek. Takže, aby to nastartoval musí být na externím zdroji.
Leden 31, 20196 r před 9 hodinami, Clint napsal: Já měl Škodovku, mám Škodovku a hádejte co jednou zase koupím? ŠKODOVKU samozřejmě, i kdyby čert na koze jezdil, tedy chci říct Stringo v Dachně jezdil Hele vy škodamrdi, co takhle únor a nějaký sraz? Nebo se zase budete vymlouvat? Co ten Kočkagin, už se probral z toho infarktu? Stejně za to může Plačka, když se smál jeho Citigu Kočkagin je v cajku a už si užívá domácí péče. A CÍŤA je v naprosté pohodě. Dělá to co má a není nač si stěžovat. PS. infarkt to nebyl, vrozená srdeční vada. Upraveno Leden 31, 20196 r od PavkaKorčagin
Leden 31, 20196 r před 10 hodinami, Clint napsal: .....co takhle únor a nějaký sraz?.... Hoď sem nějaké termíny, to Tvoje slavné obvolávání nás ostatních zoufalců je stejně k .... Holt to bude pudový - buď to pude, nebo to nepude
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.