Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čekal jsem, že to napíšeš. Pokud máš v autě kameru, alespoň tu přední, a dokážeš, žes musel brzdit (z jakéhokoli důvodu), máš v podstatě vyhráno. A jak píšeš, důkazní břemeno jde vždy za tím, co do Tebe našije. Pokud mám čisté svědomí a nehraju si na kripla, který vybržďuje, nemusím se vlastně bát. 

Vloženo

Martab: To spritmonitor jsem nainstaloval, ale moc tomu nerozumím... Uvidím časem co to bude umět.

Sabiza: V pátek, nebo v pondělí si jdu pro auto a chci si to tam začít psát, abych viděl jak se vyvíjí spotřeba... Vím že to není jinak k ničemu...

Vloženo

@Stringo V podstatě co potřebuješ je si na webu udělat účet, tam si pohodlně naklikáš všechny info o autě. Pak je se v mobilu přihlásíš ke svému účtu a přes "+" přidáváš tankování. Výhoda je, že to může používat více lidí (např pokud v rodině sdílíš auto s manželkou a tankujete oba), popřípadě můžeš pak evidovat i jiné věci jako jsou servis, doplňky atd. Bohužel to není v češtině, ale většina věcí jde odvodit a na různé kategorie jsem si udělal "slovník" pomocí Googlu

Spoiler

image.thumb.png.7d5d184c0d770d92c28521dcc7f46c51.png

Vloženo

Moje auto mam a stoji to za hovno. Auto mi tam zmizelo atd. Spritmonitor je super. Mam tam vse zaznamenane vcetne servisu co kdy se menilo opravovalo apod. Das si tam anglictinu a tech par slovicek se naucis. Paradoxne mobilni aplikace je mnohem lepsi a intuitivnejsi nez v PC. No ale to tankovani uz me taky prestava bavit, ale je lito prestat kdyz to zapisuju myslim od 13tis km. Ostatne, mam to v podpisu tady.

Vloženo

Super seznam [emoji3] tak já to zkusím. Přesně Petře, bude to opruz, ale potom když se můžeš podívat na nějaký graf (myslím že v Google play tam bol vidět screenshot s nějakým grafem), tak to bude super.

Vloženo

Dobry vecer pani, nepovaluje sa niekomu z vas doma nepotrebny navod na obsluhu na OII predFL a bol by mi ho ochotny za nejaku symbolicku sumu poslat na Slovensko? Viem o tomm, ze na webe je PDFko, ale chcel by som mat v aute aj papierovu verziu.

Vloženo
Dobry vecer pani, nepovaluje sa niekomu z vas doma nepotrebny navod na obsluhu na OII predFL a bol by mi ho ochotny za nejaku symbolicku sumu poslat na Slovensko? Viem o tomm, ze na webe je PDFko, ale chcel by som mat v aute aj papierovu verziu.
Na co manuál? Mě stačilo si z PDFka vytisknout žárovky, pojistky a symboly z palubáku. A to jen pro případ, že by s autem jela manželka a něco se jí rozsvítilo, tak aby mi mohla do telefonu říct, co na budících vlastně svítí [emoji3]

Za mě je mnohem užitečnější montážní příručka [emoji106]
Vloženo

Mám návod v mobilu v app. My Skoda. Pokud potřebuješ papír, stáhni nej variantu a nech v Copy centru vytisknout a dát do kroužkové vazby. Možná to vyjde stejně, jako poštovné.[emoji6]

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo
před 23 hodinami, Stringo napsal:

Martab: To spritmonitor jsem nainstaloval, ale moc tomu nerozumím... Uvidím časem co to bude umět.

Sabiza: V pátek, nebo v pondělí si jdu pro auto a chci si to tam začít psát, abych viděl jak se vyvíjí spotřeba... Vím že to není jinak k ničemu...

používám už několik let https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maze.android.fuelcosts , mám na aplikačce všechny 3 auta a u všech vždy obě paliva (BA/LPG), takže vím naprosto přesně obojí spotřebu a rovněž jsou tam vedeny i servisní náklady, takže i to se dá zpětně dohledat, kdy se měnily třeba svíčky, filtry apod.

Vloženo
Kluci co používáte za aplikaci pro sledování spotřeby? Jestli to někdo sledujete tedy...
Já sleduji ručičku palivoměru na přístrojové desce v autě [emoji23]
Vloženo

Jj, Clint co by AS ovce nemusi nic zaznamenavat a resit. Profi servis co zaznamena za nej. kazdej ukon i ten co neudelaji. Ale Clint je spokojen a tak je to dobre.

Vloženo

Mne se menila tak do 10tis km. Tim ze pozvolna klesala. No a az tak ve 20- 30ti tis jsem pozoroval ze si motor sedl, jemejsi chod, hlucnost a lepsi ochota vytacet. Pak uz je to porad stejne a ta spotreba 6.3 v prumeru odpovida.
A mit u sebe vzdy v podstate servisni knizku a vedet kdy se co delalo je taky dobra funkce. Rada veci se totiz stejne do sefvisky ani nezaznamenavaji ( viz servis klimatizace) atd. Navic se uz ani papirova serviska nevydava viz. Slepice. Nevim jak na tom jsou jine automobilky dnes.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...