Sabiza Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 (editace) Solidní. ? Editováno: 22. Únor 2019, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Tragickej marketing jak u Škodovky viz. RS kodiaq.... Dávat pro SUV jméno "Cupra" achjo... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Lidi to chtějí, proč ne... Stejný jako s prohnutými televizory a mnoha a mnoha dalšími věcmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 No Ateca Cupra zas tak mimo mísu není. Pořád je i s Leonem někde jinde než škodovácká RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Já chci Multivan nebo alespoň Sharan, teď jsem musel pár věcí stěhovat z bytu a furt jsem musel někoho otravovat. Te´d mám půjčenou od kámoše Cadynu a to je koráb kurva, najednou tolik místa až je mi z toho divně. Ta stísněná mrňavá auta už mě nebaví. Rodinný vůz pořádný chci, Pořádné MPV a ne tyhle SUV o hovně, jak to všude poslední dobou cpou - velký z venku a uvnitř Rapid, i když v prostoru pro nohy ten Rapid kolikrát i tak vyhrává na plné čáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 MPV mě nikdy neoslovilo. Pro čtyřčlennou rodinu bohatě stačí combi. Nevím proč po většinu roku vozit prázdný prostor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 před 6 hodinami, stanmar napsal: No Ateca Cupra zas tak mimo mísu není. Pořád je i s Leonem někde jinde než škodovácká RS. no je to mimo mísu, SUV prakticky k ničemu, nic nevyjede... Za ty prachy radši lehce jetého tuarega. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Stane, proc? Protoze obcas potrebuji vozit vic nez 4 osoby. Protoze by se mi obcas hodilo aby vzadu byla 3 plnohodnotna sedadla a pohodlne se dvema detskyma autosedackama se tam vesel jeste treti clovek. Dale, pokud mas posuvne zadni dvere je to uplne jjny komfort nez s klasickymi dvermi. Protoze v MPV vseobecne nejsi jak sardinka, vzdusnost, odkladaci prostory, sedis vyse - nastupujes a vystupujes jako clovek mas lepsi prehled atd. atd.. A uz vubec nehovorim o velikosti nakladaciho otvoru a vubec moznosti velikosti nakladu, ktera se taky i kdyz malo hodi. Kombi je dle meho pro rodinu porad takovy kompromis i kdyz dostacujici pro 4. Znam nekolik lidi co presedlali do MPV a nikdo uz se do klasickeho auta uz vratit nechce. Jine to asi bude az deti vyrostou a odejdou ale i tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Si kup Vito od MB a máš to. Prostoru plno, pět až šest plnohodnotných sedaček vzadu s tím, že mezi nimi máš stůl. To je teprve komfort. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 No možná bych vzal Touran, ale větší kisnu už fakt ne. Vzhledem k charakteru většiny jízd opravdu nepotřebuji takový prostor. Jsme čtyři, takže Octavie nám bohatě stačí. Abych bral při výběr auta ohledy na to, že možná povezu někoho dalšího mi připadá zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Soused má Caddy Maxi a je naprosto spokojený. Jsou tři, ale vleze se mu tam úplně všechno. Je vášnivý rybář, takže v pátek odpoledne naloží Caddynu, hodí tam úplně všechno náčiní, včetně matrace na spánek a jede. Chrápe v autě, protože pokud vykuchá zadní sedačky, má tam letiště jako kráva. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Ten Caddy je je takový opravdu nejlepší poměr prostoru/užitné hodnoty/běžného ježdění. Navíc pořád ještě to nevypadá jako náklaďák. Touran je hnusnej, to opravdu radši Caddy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 (editace) Znamej si nedavno poridil tohle: http://www.auto.cz/opel-combo-cena-cenik-prodlouzena-verze-xl-je-drazsi-o-25-000-korun-124643 Ma 2 deti (10 a 14) a psa.. necelych 400k, ma line assist, light assist a nejaky chujoviny.. ale za mne, ... to vypada strasne. Ja priznivcem MPV proste nejsem, to radejc SUV jak tohle. Editováno: 23. Únor 2019, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Mě se taky MPV nelíbí. Ale když s někým v MPV jedu, tak je to fajn. Je třeba se oprostit od nějakých dojmů, pro někoho je auto jen věc a tak to i bere, auto slouží jemu, ne naopak a proto těch MPV jezdí hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Ja verim, ze to vyuzije. Jezdi casto na dovolene, furt nekoho vozi, takze u nej to smysl dava. IMHO: je to proste hnusna krabice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Stane, ja mam totiz jeste rodice bez auta a RP, ktere bych rad oba bral sebou pri cestach za jinymi pribuznymi. Kdyz bylo jen jedno dite, tak to slo. Ted uz to nejde a pokud, tak na kratkou cestu mohu vzit jen jednoho za cenu, ze dam malou s autosedackou na predni sedadlo, coz delam velmi nerad. Sice mam 2 auta, mohl bych jet dvema, ale to se pak jaksi prodrazi. Na nejakou estetiku ja seru. Jsem fotr od rodiny a ne nejaky pubertak co honi Tuzing na Nordschleife jako Kokta. Z toho uz jsem vyrostl. Mne zajima prakticnost a pohodli. A chapu ze kdo jsou jen ve 4 a nepotrebuji nic resit tak Kombi, zejmena jako 0 nebo S skutecne staci. Touran je dobrej, ma vzadu misto, ale kufr nic moc bych rekl. To uz radeji tu Caddynu. Proste kdo zazil poradny auto uz do malyho nechce. Ja mel ted 3dny Caddynu a i kdyz slo spis o dodavkovou verzi s 5ti misty tak se mi to auto libilo. No a nebo pak tohle, jsem potkal predevcirem. [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Klasická MPV už moc nejsou. A ty předělaný dodávky mě neoslovují. Pokud jde o funkčnost nemám k tomu ovšem výhrady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 No prave, ze nejsou. Coz se skoda. Dnes frci jen posrana SUV.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Musel jsem si dnes od vás trochu vyvětrat hlavu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Nádherný fotky, co máš za foťák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Paráda, jako z pohádky[emoji106]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 To je z mobilu... Huhlawej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Jaky model. Pekny fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Obyčejný P20 lite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Tak to dělá to pěkné světlo [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.