Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

za ideálních podmínek fotil mobil i před 10 lety :-D

Jak který :t

Jo, vypadá pěkně, on i ten malej Tucson v novým N-line paketem vypadá pěkně.

Heh, tady je to samý korejský  :spam:

Pardon. Chtěl jsem napsat, že nový Kamiq je designérský skvost a extrémně se povedl.

[emoji23]

Já proti Škodovkám nic nemám, jen jsou opravdu dražší než jiná podobně vybavená auta, v ničem jiném to není. Mohl jsem mít SIII v úplné holotě se 150t km najetými... On si člověk hodně dobře po 10letech šetření rozmyslí, jestli koupí nové auto, nebo ojeté.

před 9 hodinami, stanmar napsal:

Heh, tady je to samý korejský  :spam:

Už mám z toho pomalu šikmý oči ?

Stringo, já to samozřejmě chápu, je to prostě o tom jestli je člověk ochoten ty prachy dát za nové auto. 

Je to věc priorit. 

Já osobně proti korejcům (či jiným značkám) nemám nějaké zvláštní výhrady, navíc s nimi ani nemám žádnou zkušenost, jen mě fascinuje jak se zde na fóru často pomlouvá kdejaký nový model, aniž by se v tom někdo svezl. 

Viz třeba smazaná diskuze v tématu o O IV. 

Takový ty kecy jak je (nejen) Octavie drahá a nekvalitní hlavně od lidí co ani pořádně škodovku nemají.

Taky jsem rozvažoval jestli novou Octávii, navíc u O II jsem si myslel že je to moje první (a nejspíš i poslední úplně nové auto) a v podstatě tomu i tak je. Nebýt slevy na O III, kterou jsem měl bych sice model a značku auta nejspíš neměnil, ale měl bych teď maximálně jen liftback s 1,4 Tsi s menší výbavou. 

Ostatně ani teď a to i když jsem spokojen, nemám přesně to co bych chtěl mít v garáži. Prostě jsem koupil to na co reálně mám. A nemyslím si, že bych měl něco extra. Neříkám že to bylo levné, nicméně jsem cenu akceptoval.

S tím souhlasím (doufám, že to "kecá a přitom s tím nejezdí" neplatí na mě, já totiž sice už Octavii nemám, ale služebáky Octavie a Rapidy máme, takže vím co a jak se má.

• Autor

To už vypadá, že příští sraz bude tak s Beutickem, Motosem a Stanem [emoji23] Možná řeknu Ozákovi [emoji23] Pač už je to tu samej odpadlík

Náčelníku, alespoň se koukneš i na jiná auta. ;)

A když mi dáš dostatečně dopředu vědět, zkusím od servisu půjčit novou Insignii, aby sis jí pořádně prolezl.

• Autor

Jo když mě necháš i řídit, tak to tedy beru [emoji3]

Pokud to nehodíš do příkopy jako někdo, tak klidně. :D

Neboj se, Clint už jezdí jen na spotřebu. Jako všichni TDíííííčkaři. ? Když jede 120 tak už má strach, však je to starší pán už.

Já úplně žeru to, že ani raději nezmíní, kolik bylo osloveno majitelů. :D 

Tak zrovna Alfy, Jaguary a LandRovery a Fiati jsou svou spolehlivosti a kvalitou proslule. Tam nemusus oslovovat tisice majitelu. Ale mas pravdu, novinar ma byt objektivni a ten udaj by tam mel byt.

Doufam ze nikdo autoforum neberete jako bernou minci.. :D Je to jak blesk :D

Hnusný jako Citroen Cactus...

Ja bych ho chtěl, budu v tom vypadat cool  a hustě ne?

53145592_1173114372849695_5555969359098150912_n.jpg

před 10 minutami, Stringo napsal:

Hnusný jako Citroen Cactus...

Nene! :D 

image-1253339-860_poster_16x9-rbvc-12533

Už nechte ty Škodovkáře na pokoji, jsou tady z toho celý nešťastní. ještě si vezmou život. ?

před 58 minutami, kokta7 napsal:

Ja bych ho chtěl, budu v tom vypadat cool  a hustě ne?

I ne, to si raději kup TRoc R :D

Upraveno od stanmar

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.