Únor 24, 20196 r No vida, Hyundai představil konečně zajímavě vypadající SUV. http://www.autoforum.cz/predstaveni/nove-hyundai-santa-fe-neporazi-skodu-kodiaq-jen-technikou-ale-i-prostorem/
Únor 24, 20196 r Pardon. Chtěl jsem napsat, že nový Kamiq je designérský skvost a extrémně se povedl.
Únor 24, 20196 r [emoji23] Já proti Škodovkám nic nemám, jen jsou opravdu dražší než jiná podobně vybavená auta, v ničem jiném to není. Mohl jsem mít SIII v úplné holotě se 150t km najetými... On si člověk hodně dobře po 10letech šetření rozmyslí, jestli koupí nové auto, nebo ojeté.
Únor 25, 20196 r před 9 hodinami, stanmar napsal: Heh, tady je to samý korejský Už mám z toho pomalu šikmý oči ?
Únor 25, 20196 r Stringo, já to samozřejmě chápu, je to prostě o tom jestli je člověk ochoten ty prachy dát za nové auto. Je to věc priorit. Já osobně proti korejcům (či jiným značkám) nemám nějaké zvláštní výhrady, navíc s nimi ani nemám žádnou zkušenost, jen mě fascinuje jak se zde na fóru často pomlouvá kdejaký nový model, aniž by se v tom někdo svezl. Viz třeba smazaná diskuze v tématu o O IV. Takový ty kecy jak je (nejen) Octavie drahá a nekvalitní hlavně od lidí co ani pořádně škodovku nemají. Taky jsem rozvažoval jestli novou Octávii, navíc u O II jsem si myslel že je to moje první (a nejspíš i poslední úplně nové auto) a v podstatě tomu i tak je. Nebýt slevy na O III, kterou jsem měl bych sice model a značku auta nejspíš neměnil, ale měl bych teď maximálně jen liftback s 1,4 Tsi s menší výbavou. Ostatně ani teď a to i když jsem spokojen, nemám přesně to co bych chtěl mít v garáži. Prostě jsem koupil to na co reálně mám. A nemyslím si, že bych měl něco extra. Neříkám že to bylo levné, nicméně jsem cenu akceptoval.
Únor 25, 20196 r S tím souhlasím (doufám, že to "kecá a přitom s tím nejezdí" neplatí na mě, já totiž sice už Octavii nemám, ale služebáky Octavie a Rapidy máme, takže vím co a jak se má.
Únor 25, 20196 r Autor To už vypadá, že příští sraz bude tak s Beutickem, Motosem a Stanem [emoji23] Možná řeknu Ozákovi [emoji23] Pač už je to tu samej odpadlík
Únor 25, 20196 r Náčelníku, alespoň se koukneš i na jiná auta. A když mi dáš dostatečně dopředu vědět, zkusím od servisu půjčit novou Insignii, aby sis jí pořádně prolezl.
Únor 25, 20196 r Neboj se, Clint už jezdí jen na spotřebu. Jako všichni TDíííííčkaři. ? Když jede 120 tak už má strach, však je to starší pán už.
Únor 25, 20196 r Konečně nějaká auta co předběhnou v kvalitě slepici. ? http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/nejmene-spolehliva-auta-pro-rok-2019-dle-cr-mate-kupovat-jen-na-vlastni-nebezpeci/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Únor 25, 20196 r Tak zrovna Alfy, Jaguary a LandRovery a Fiati jsou svou spolehlivosti a kvalitou proslule. Tam nemusus oslovovat tisice majitelu. Ale mas pravdu, novinar ma byt objektivni a ten udaj by tam mel byt.
Únor 26, 20196 r https://www.garaz.cz/clanek/skoda-kamiq-treti-suv-z-mlade-boleslavi-21001205 Tak co, komu se líbí?
Únor 26, 20196 r Už nechte ty Škodovkáře na pokoji, jsou tady z toho celý nešťastní. ještě si vezmou život. ?
Únor 26, 20196 r před 58 minutami, kokta7 napsal: Ja bych ho chtěl, budu v tom vypadat cool a hustě ne? I ne, to si raději kup TRoc R Upraveno Únor 26, 20196 r od stanmar
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.