kokta7 Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 za ideálních podmínek fotil mobil i před 10 lety :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Jak který Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 No vida, Hyundai představil konečně zajímavě vypadající SUV. http://www.autoforum.cz/predstaveni/nove-hyundai-santa-fe-neporazi-skodu-kodiaq-jen-technikou-ale-i-prostorem/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Jo, vypadá pěkně, on i ten malej Tucson v novým N-line paketem vypadá pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Heh, tady je to samý korejský 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Pardon. Chtěl jsem napsat, že nový Kamiq je designérský skvost a extrémně se povedl. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 [emoji23] Já proti Škodovkám nic nemám, jen jsou opravdu dražší než jiná podobně vybavená auta, v ničem jiném to není. Mohl jsem mít SIII v úplné holotě se 150t km najetými... On si člověk hodně dobře po 10letech šetření rozmyslí, jestli koupí nové auto, nebo ojeté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 před 9 hodinami, stanmar napsal: Heh, tady je to samý korejský Už mám z toho pomalu šikmý oči ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Stringo, já to samozřejmě chápu, je to prostě o tom jestli je člověk ochoten ty prachy dát za nové auto. Je to věc priorit. Já osobně proti korejcům (či jiným značkám) nemám nějaké zvláštní výhrady, navíc s nimi ani nemám žádnou zkušenost, jen mě fascinuje jak se zde na fóru často pomlouvá kdejaký nový model, aniž by se v tom někdo svezl. Viz třeba smazaná diskuze v tématu o O IV. Takový ty kecy jak je (nejen) Octavie drahá a nekvalitní hlavně od lidí co ani pořádně škodovku nemají. Taky jsem rozvažoval jestli novou Octávii, navíc u O II jsem si myslel že je to moje první (a nejspíš i poslední úplně nové auto) a v podstatě tomu i tak je. Nebýt slevy na O III, kterou jsem měl bych sice model a značku auta nejspíš neměnil, ale měl bych teď maximálně jen liftback s 1,4 Tsi s menší výbavou. Ostatně ani teď a to i když jsem spokojen, nemám přesně to co bych chtěl mít v garáži. Prostě jsem koupil to na co reálně mám. A nemyslím si, že bych měl něco extra. Neříkám že to bylo levné, nicméně jsem cenu akceptoval. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 S tím souhlasím (doufám, že to "kecá a přitom s tím nejezdí" neplatí na mě, já totiž sice už Octavii nemám, ale služebáky Octavie a Rapidy máme, takže vím co a jak se má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 To už vypadá, že příští sraz bude tak s Beutickem, Motosem a Stanem [emoji23] Možná řeknu Ozákovi [emoji23] Pač už je to tu samej odpadlík 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Náčelníku, alespoň se koukneš i na jiná auta. A když mi dáš dostatečně dopředu vědět, zkusím od servisu půjčit novou Insignii, aby sis jí pořádně prolezl. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Jo když mě necháš i řídit, tak to tedy beru [emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Pokud to nehodíš do příkopy jako někdo, tak klidně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Neboj se, Clint už jezdí jen na spotřebu. Jako všichni TDíííííčkaři. ? Když jede 120 tak už má strach, však je to starší pán už. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Konečně nějaká auta co předběhnou v kvalitě slepici. ? http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/nejmene-spolehliva-auta-pro-rok-2019-dle-cr-mate-kupovat-jen-na-vlastni-nebezpeci/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Já úplně žeru to, že ani raději nezmíní, kolik bylo osloveno majitelů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Tak zrovna Alfy, Jaguary a LandRovery a Fiati jsou svou spolehlivosti a kvalitou proslule. Tam nemusus oslovovat tisice majitelu. Ale mas pravdu, novinar ma byt objektivni a ten udaj by tam mel byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Doufam ze nikdo autoforum neberete jako bernou minci.. Je to jak blesk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 https://www.garaz.cz/clanek/skoda-kamiq-treti-suv-z-mlade-boleslavi-21001205 Tak co, komu se líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Hnusný jako Citroen Cactus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Ja bych ho chtěl, budu v tom vypadat cool a hustě ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 před 10 minutami, Stringo napsal: Hnusný jako Citroen Cactus... Nene! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Už nechte ty Škodovkáře na pokoji, jsou tady z toho celý nešťastní. ještě si vezmou život. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 (editace) před 58 minutami, kokta7 napsal: Ja bych ho chtěl, budu v tom vypadat cool a hustě ne? I ne, to si raději kup TRoc R Editováno: 26. Únor 2019, autor: stanmar 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.