Duben 12, 20196 r před 3 hodinami, stanmar napsal: Doufám, že je to 206 (ev. 200) kW A kde je téma v SIII? Měl jsem možnost nového ale když jsem zjistil že je tam už filtr tak sem rychle hledal u kamaráda v ročních, takže to je 206 mírně jetá. Na téma ještě nebyl čas ? před 3 hodinami, LukášCBR napsal: Modrá Lava, že? Jojo krásná barva. před 3 hodinami, Petrrr napsal: Nu což, ať dobře slouží a žádné nehody jak na silnici tak na vodě. Díky Peťo
Duben 12, 20196 r 206ka jezdí krásně. Jen to chce držet otáčky na 2tis. Což je nelehký úkol. A bacha na zkurvený asistenty. I když jich tam moc nemáš.
Duben 12, 20196 r před 4 hodinami, skodaforum20 napsal: A takto bude asi vypadat S3 FL my dynamicky blinkry jako audi a vpředu full LED:
Duben 12, 20196 r před 51 minutami, motosman napsal: 206ka jezdí krásně. Jen to chce držet otáčky na 2tis. Což je nelehký úkol. A bacha na zkurvený asistenty. I když jich tam moc nemáš. Jede fakt pěkně ale zatím se s ní sžívám nebo spíš učím je to můj první automat. Asistenti tam sou všechny ale zatím off ? a asi nedostanou moc prostoru. Prověrka přijde v pondělí do práce. Oproti ochcâfce v dechu krásně klidný auto.
Duben 12, 20196 r před 23 minutami, Stringo napsal: Ty jsi koupil Peugeota 206? Jo houpe se to podobně jako dříve Francouz ale na ty jsou ujetý pantata s tátou já sem na škodovku ?
Duben 13, 20196 r Já myslel, že už se nevyrábí. Resp.se dělala 206+ ale to už je taky pěkná řádka let. Můžeš sem hodit nějaké foto?
Duben 13, 20196 r Stringo mrkni na stránku před tam je fotka ale určitě ne Peugeota asi si to nějak špatně pochopil ?
Duben 19, 20196 r Autor Nojo... Soukmenovci prodávají Oktávky, navíc s tím nejpovedenějším motorem, kupují Peugeoty 206, co k tomu psát? [emoji6] Že potřebují vyšetřit [emoji38]
Duben 19, 20196 r Není o čem psát. Že jsou Škodovky klumpy už jsme probrali 1000x a protože se nic k lepšímu nemění, tak není ani téma.
Duben 19, 20196 r Vždycky je o čem psát, ale vylezlo sluníčko a všichni musejí makat, jenom panelákoví povaleči sedí u compu a nudí se [emoji23]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.