h.nosal Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Pokud máte někdo zkušenosti s operativním leasingem, zajímalo by mě jak dlouho vám trvalo po výrobě předání auta pokud to bylo vaše první auto. Mně řekli, žejelikož to je moje první auto takhletak trvá dýl registrace. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Proč operák? Když si auto koupíš a po roce prodáš, vyjde tě to podstatně levněji. Navíc bývá u operáků roční limit na nájezd. Kolega z práce měl auto na operák a musel ho na den přesně vrátit. Další auto, které měl taky na operák objednané se opozdilo ve výrobě o pár měsíců (což je podle některých normální a fajn), takže byl 2 měsíce bez auta. Tomu říkám služba k nezaplacení, kterou prý nechtěj jen ti, co na ní nemaj :-). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 21. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 No já jsem se ptal na něco jiného. A operák, protože to pro mě výjde líp než abych si auto kupoval a nákezd mi stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Sorry, na co ses ptal: Kolegovi přivezli auto na salon a za 3 týdny si ho převzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 před 52 minutami, Clerfayt napsal: Proč operák? Když si auto koupíš a po roce prodáš, vyjde tě to podstatně levněji. Navíc bývá u operáků roční limit na nájezd. Kolega z práce měl auto na operák a musel ho na den přesně vrátit. Další auto, které měl taky na operák objednané se opozdilo ve výrobě o pár měsíců (což je podle některých normální a fajn), takže byl 2 měsíce bez auta. Tomu říkám služba k nezaplacení, kterou prý nechtěj jen ti, co na ní nemaj :-). prodávat auto je strasnej opruz. karoqa jsem uz chtěl mit na operak, nakonec jsem si to rozmyslel, další auto ale na operak bude. jasne, preplatis ho, ale mas to bez opruzu s prodejem apod. a specialne - pokud jsi plátce DPH, coz třeba tazatel mozna je (a mozna není), dostava se vyhodnost operaku na uplne jinou uroven. limit kilometru - nikdo ti nebrani nastavit si limit takovy, jaky potrebujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Před hodinou, h.nosal napsal: Pokud máte někdo zkušenosti s operativním leasingem, zajímalo by mě jak dlouho vám trvalo po výrobě předání auta pokud to bylo vaše první auto. Mně řekli, žejelikož to je moje první auto takhletak trvá dýl registrace. Díky. to je divný, ze by doba predání závisela na tom, jestli je to tvůj první operák, nebo ne … ?!? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 To ne, jedno jestli první, nebo jiný. Jen leasingovce, nevím proč, trvalo 3 neděle než auto přihlásila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 21. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 před 21 minutami, Tragedie_v_JZD napsal: to je divný, ze by doba predání závisela na tom, jestli je to tvůj první operák, nebo ne … ?!? No tam prej trvá dýl registrace toho auta ale nevím, nijak mi to nevysvětloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 před 37 minutami, Tragedie_v_JZD napsal: limit kilometru - nikdo ti nebrani nastavit si limit takovy, jaky potrebujes. Ale brání. Aby se mi operák vyplatil, spočítal jsem si, že bych musel najet 55 tkm za rok. A tomu mi brání ten limit. Kdyby jsem si ho nechal zvednout, automaticky zvednou měsíční platbu. Celý operák je jen zlodějina typu past na voly. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 tak samozrejme, ze s nájezdem se zvysuje platba (protože koncova "cena" je nižší). nicmene porad plati, ze zvednout limit ti nikdo nebrání. a zlodejina? no menim auta co 2 roky - jako plátci DPH by se mi uz operák vyplatil, jako neplátci nikoli. to, že zrovna tobě se nehodí, neznamená ještě, že se nevyplatí někomu jinému. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Vzhledem k tomu záporňáku tipuji, že máš problémy s počty. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 21. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Já víc jak 20k nenajezdím a nepotřebuju auto nijak vlastnit a chtěl jsem s tím mít co nejméně starostí tak pro to. Ale myslím si že to je každýho věc ;) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Tyto potřeby a tužby nejlépe naplňuje jízda mastnou tyčí. Mluvíš jak frau merkel, že prý mladí nechtějí auta vlastnit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 před 1 hodinou, Clerfayt napsal: Vzhledem k tomu záporňáku tipuji, že máš problémy s počty. Nevim, co se ti stalo, ale posledni dobou to s tebou jde z kopce. U prispevku o pastech na voly jsem si chvilku rikal, jestli ti neukrad heslo chudak osobně. Ten podobny pitomosti rika rad taky. Ze nevidis vyhody OL jeste neznamena, ze neexistuji. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 (editace) . Editováno: 21. Srpen 2018, autor: Habi001 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Operák je v pohodě, zvláště pokud vám třeba zaměstnavatel něco přidá. Osobně mám už šesté auto na operák a prostě je konkrétnímu datu odvezu zpět a vezmu si ten samí den zase jiné. Auto na operák si člověk objedná třeba 4 měsíce dopředu a pak třeba měsíc auto už čeká na prodejně. Pokud je operák za plné ceny, je to už trochu horší, bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 21. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 před 10 minutami, Losky83 napsal: Operák je v pohodě, zvláště pokud vám třeba zaměstnavatel něco přidá. Osobně mám už šesté auto na operák a prostě je konkrétnímu datu odvezu zpět a vezmu si ten samí den zase jiné. Auto na operák si člověk objedná třeba 4 měsíce dopředu a pak třeba měsíc auto už čeká na prodejně. Pokud je operák za plné ceny, je to už trochu horší, bohužel... Já to mám se zaměstnaneckou slevou, takže to není tak hrozný. Každopádně dodací lhůty jsou žalostné a ne jen u Fabií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 pánové nic ve zlém, ale už několk posledních příspěvků jste úplně mimo téma..tohle téma není o oper. leasingu !! divím se, že na Vás ještě @Pawouk nevletěl, asi má dvolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Nemá dovolenou. Příspěvky přesunuty. To ovšem neznamená, že je zde volná diskuse - konkrétně Clerfayt zklidní hormon, jinak bude z fora bez milosti vyexpedován. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 h.Nosal: U nás je F3 s TSI 4 měsíce, MPI měsíc. Combi varianty všechny 4 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 No problem. Klidně mi zruš účet. Akorát současně, prosím, smaž všechny mé příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 O zrušení účtu požádej některého z administrátorů. Příspěvky se nemažou - viz podmínky registrace na foru a pravidla fora, článek č.18. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 22. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2018 V 21. 8. 2018 na 16:50, Losky83 napsal: h.Nosal: U nás je F3 s TSI 4 měsíce, MPI měsíc. Combi varianty všechny 4 měsíce No nakonec mi řekli 10. září což je něco přes 2 měsíce od objednávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 2. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Očividně někteří prodejci maj ve svých systémech bordel. Minulý týden mi můj prodejce řekl, že auto bude vyrobeno 10. září, ale nechal jsem si to zjistit na centrále škodovky a zjistil jsem, že moje auto bylo 30.8. vyrobeno. :D Teď by mě zajímalo jak dlouho bude trvat než mi to předají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Osobne si myslim, ze sa pomylili. A zamenili si den vyroby a den odovzdania resp. dovozu k importerovi. Moje bolo vyrobene 31.8. a 18.9. som ho preberal. Bol tam sviatok vikend a nemal som cas inak by som auto peberal 13 -14.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.