Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Úplně rozleštit to nepůjde, bohužel je to moc hluboké a úplně chybí vrchní lak, takže jedině přelakovat celý blatník. Každopádně vzhledem k rozsahu bych to asi neřešil, možná trochu přeleštit aby to alespoň trochu zmizelo. Při  lakování je vždy trochu risk, že se na 100% nechytne přesný odstín, takže to může být ještě horší :D 

Vloženo

No zkusím zajet do lakovny a poptat se. Vypadá to opravdu jen na tu vrchní vrstvu. Nějaká velká investice nemá smysl, to bych to pak rovnou mohl uhrát na havarijko, ale spoluúčast 5 tisíc není zrovna nejmenší na takový "škrábanec".

Vloženo

Wittmann má pravdu. Šikovnej lakýrník si s tím poradí a udělá rozstřik. Asi před půl rokem jsem běhal po lakovnách taky s blatníkem. Někdo mi to docela šikovně nakop kolenem přímo na hranu, aby to nešlo vytáhnout bez poškození laku. Sranda za 5 tisíc a celolak. 

2017-12-22-5840_q1_q1.jpg

Vloženo

Tak se po delším odmlčení opět hlásím :) Auto jsem si tento týden hodil do AS na opravu. Trvalo jim to celý týden, v pátek odpoledne jsem si pro auto šel. Nakonec cena opravy byla necelých 30 tisíc s tím, že mám nové dveře (spoluúčast 5 tisíc).

Aby toho nebylo málo, tak jsem po tom co jsem odjel ze servisu zjistil, že mi nejde stahovat oknu u spolujezdce. Nahoru je slyšet, že motorek spíná, ale když jej chci stáhnout tak vůbec nereaguje ani od řidiče tak ani spolujezdce. V pondělí to tam vezu znova ... Co k tomu dodat ...

Další věc, kterou jsem objevil (včera) byly podřené panty vyměněných dveří viz. foto. Mám to řešít?

1.JPG

2.JPG

3.JPG

Vloženo

Tak mám auto kompletně v pořádku. Nakonec mi museli vyměnit spínače na obou stranách, protože byly špatné. Nějak tomu nerozumím, když jsem dával auto do servisu na opravu dveří, tak vše fungovalo a po této opravě nefungovalo stahování okna spolujezdce ani od řidiče tak ani od spolujezdce. Kdyby to bylo spínačem, tak by to mělo být jen na jedné straně a ne na obou. V každém případě je to divné, ale hlavní je že to dali do pořádku :) 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...