bunicek Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 Úplně rozleštit to nepůjde, bohužel je to moc hluboké a úplně chybí vrchní lak, takže jedině přelakovat celý blatník. Každopádně vzhledem k rozsahu bych to asi neřešil, možná trochu přeleštit aby to alespoň trochu zmizelo. Při lakování je vždy trochu risk, že se na 100% nechytne přesný odstín, takže to může být ještě horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 zdá se, že je poškrábaný jen vrchní bezbarvý lak. Celý blatník se lakovat nemusí, stačí rozstřik na postižené místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 No zkusím zajet do lakovny a poptat se. Vypadá to opravdu jen na tu vrchní vrstvu. Nějaká velká investice nemá smysl, to bych to pak rovnou mohl uhrát na havarijko, ale spoluúčast 5 tisíc není zrovna nejmenší na takový "škrábanec". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 13. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2018 Vsechno krome narazniku je plech. Kdyz bys poklepal ma moje dvere tak bys myslel ze jsou laminatove, ale ro je tim ze je mam vytlumene ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haig Vloženo 14. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2018 Wittmann má pravdu. Šikovnej lakýrník si s tím poradí a udělá rozstřik. Asi před půl rokem jsem běhal po lakovnách taky s blatníkem. Někdo mi to docela šikovně nakop kolenem přímo na hranu, aby to nešlo vytáhnout bez poškození laku. Sranda za 5 tisíc a celolak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 21. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 Tak se po delším odmlčení opět hlásím :) Auto jsem si tento týden hodil do AS na opravu. Trvalo jim to celý týden, v pátek odpoledne jsem si pro auto šel. Nakonec cena opravy byla necelých 30 tisíc s tím, že mám nové dveře (spoluúčast 5 tisíc). Aby toho nebylo málo, tak jsem po tom co jsem odjel ze servisu zjistil, že mi nejde stahovat oknu u spolujezdce. Nahoru je slyšet, že motorek spíná, ale když jej chci stáhnout tak vůbec nereaguje ani od řidiče tak ani spolujezdce. V pondělí to tam vezu znova ... Co k tomu dodat ... Další věc, kterou jsem objevil (včera) byly podřené panty vyměněných dveří viz. foto. Mám to řešít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 25. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Tak mám auto kompletně v pořádku. Nakonec mi museli vyměnit spínače na obou stranách, protože byly špatné. Nějak tomu nerozumím, když jsem dával auto do servisu na opravu dveří, tak vše fungovalo a po této opravě nefungovalo stahování okna spolujezdce ani od řidiče tak ani od spolujezdce. Kdyby to bylo spínačem, tak by to mělo být jen na jedné straně a ne na obou. V každém případě je to divné, ale hlavní je že to dali do pořádku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.