yesa Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Chci se zeptat jakým způsobem lze nejlíp odvzdušnit brzdy na oktě 1.6 74 kW díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Úplně stejným jako jiného auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 (editace) takze odvzdus. kolo to co je nejdale od hl.brzd. valce - mej hadicku ponorenou ve sklenicce nebo si porid specielni ventil. Jinak urcite - zmackni pedal - povol odvzdusnovak - proleti kapalina a pedal klesne - drz stale pedal zmacknuty u podlahy a utahni odvzdusnovak. Povol pedal pokr- viz zacatek dodatek - odsaj si brzdovku ze zasobniku Editováno: 19. Říjen 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RelaxCZ Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Ahoj- Přišlo mě to jako vhodné vlákno pro můj dotaz... Mám Feldu 1.3 combi s ABS a dělal jsem brzdy na předku, včetně výměny kotoučů a kapaliny. Všechny díly mám otryskané, co má být namazáno, tak je namazáno kvalitní vazelínou, koupil jsem nové odvzdušňováky..... Výměna kapaliny proběhla v poho a myslel jsem si, že odvzdušnění taky. Teď za velkých veder, mě za jízdy pedál tvrdne, auto místy nejede. Řekl bych, že zjevně zůstavaj přitlačený destičky ( nebo jedna) Nevíte, jestli se ještě ABS odvzdušńuje solo, případně příčinu? Původní odvzdušnění jsme s kámošem dělali tak, že jsme v podstatě starou brzdovku vyšlapali přes odvzdušńováky a přitom stále dolévali do nádobky novou, aby se tam nedostal vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Ahoj-Přišlo mě to jako vhodné vlákno pro můj dotaz... Mám Feldu 1.3 combi s ABS a dělal jsem brzdy na předku, včetně výměny kotoučů a kapaliny. Všechny díly mám otryskané, co má být namazáno, tak je namazáno kvalitní vazelínou, koupil jsem nové odvzdušňováky..... Výměna kapaliny proběhla v poho a myslel jsem si, že odvzdušnění taky. Teď za velkých veder, mě za jízdy pedál tvrdne, auto místy nejede. Řekl bych, že zjevně zůstavaj přitlačený destičky ( nebo jedna) Nevíte, jestli se ještě ABS odvzdušńuje solo, případně příčinu? Původní odvzdušnění jsme s kámošem dělali tak, že jsme v podstatě starou brzdovku vyšlapali přes odvzdušńováky a přitom stále dolévali do nádobky novou, aby se tam nedostal vzduch Když zavzdušníš ABS tak ho musíš odvzdušnit přes VAG, teda aspoň u Octy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Nezatuhly ti proste jen pistky ? Podivej se, jestli ti nevyteka brzdovka nalevacim hrdlem (jestli ji neni moc, ale i tak by se tam nemela udrzet a branit vraceni pistku - musi tam byt dirka na vyrovnavani tlaku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Ahoj-Přišlo mě to jako vhodné vlákno pro můj dotaz... Mám Feldu 1.3 combi s ABS a dělal jsem brzdy na předku, včetně výměny kotoučů a kapaliny. Všechny díly mám otryskané, co má být namazáno, tak je namazáno kvalitní vazelínou, koupil jsem nové odvzdušňováky..... Výměna kapaliny proběhla v poho a myslel jsem si, že odvzdušnění taky. Teď za velkých veder, mě za jízdy pedál tvrdne, auto místy nejede. Řekl bych, že zjevně zůstavaj přitlačený destičky ( nebo jedna) Nevíte, jestli se ještě ABS odvzdušńuje solo, případně příčinu? Původní odvzdušnění jsme s kámošem dělali tak, že jsme v podstatě starou brzdovku vyšlapali přes odvzdušńováky a přitom stále dolévali do nádobky novou, aby se tam nedostal vzduch Když zavzdušníš ABS tak ho musíš odvzdušnit přes VAG, teda aspoň u Octy. Mozes vysvetlit STIHACKA ako sa odvzdusnuje ABS cez VAG ? VOPRED DAKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Ahoj-Přišlo mě to jako vhodné vlákno pro můj dotaz... Mám Feldu 1.3 combi s ABS a dělal jsem brzdy na předku, včetně výměny kotoučů a kapaliny. Všechny díly mám otryskané, co má být namazáno, tak je namazáno kvalitní vazelínou, koupil jsem nové odvzdušňováky..... Výměna kapaliny proběhla v poho a myslel jsem si, že odvzdušnění taky. Teď za velkých veder, mě za jízdy pedál tvrdne, auto místy nejede. Řekl bych, že zjevně zůstavaj přitlačený destičky ( nebo jedna) Nevíte, jestli se ještě ABS odvzdušńuje solo, případně příčinu? Původní odvzdušnění jsme s kámošem dělali tak, že jsme v podstatě starou brzdovku vyšlapali přes odvzdušńováky a přitom stále dolévali do nádobky novou, aby se tam nedostal vzduch Když zavzdušníš ABS tak ho musíš odvzdušnit přes VAG, teda aspoň u Octy. Mozes vysvetlit STIHACKA ako sa odvzdusnuje ABS cez VAG ? VOPRED DAKUJEM Já jsem tu už osobně dával asi 3x návod . Tak hledej ve straších příspěvcích . Jinak je to i v DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Tady je to třeba z diselpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Tady zbatek co tam nevešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 to Pepa007: děkuji za nahrazení ve vysvětlování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 ABS u Octavie jde ovzdušnit bez problému i bez VAGu. a už jsem se několikrát setkal s tím že i když to ovzdušnovali VAGem podle DP tak to nebylo ovzdušněný pořádně (spíš vůbec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 ABS u Octavie jde ovzdušnit bez problému i bez VAGu.a už jsem se několikrát setkal s tím že i když to ovzdušnovali VAGem podle DP tak to nebylo ovzdušněný pořádně (spíš vůbec) Ja se na nejake stourani VAGem vykaslal. Pri vymene desek a prednich kotoucu jsem vymenil i brzdovku naprosto stejnym zpusobem, jako se delaly uz stare skodovky a brzdy behaji, jak maji. Jen jsem tim prolil neco malo pres litr brzdovky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 (editace) ABS u Octavie jde ovzdušnit bez problému i bez VAGu.a už jsem se několikrát setkal s tím že i když to ovzdušnovali VAGem podle DP tak to nebylo ovzdušněný pořádně (spíš vůbec) Ja se na nejake stourani VAGem vykaslal. Pri vymene desek a prednich kotoucu jsem vymenil i brzdovku naprosto stejnym zpusobem, jako se delaly uz stare skodovky a brzdy behaji, jak maji. Jen jsem tim prolil neco malo pres litr brzdovky.... Když nic nezavzdušníš, tak je to v pohodě a odvzdušnuje se klasicky. Editováno: 1. Srpen 2007, autor: stihacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 ABS u Octavie jde ovzdušnit bez problému i bez VAGu.a už jsem se několikrát setkal s tím že i když to ovzdušnovali VAGem podle DP tak to nebylo ovzdušněný pořádně (spíš vůbec) Ja se na nejake stourani VAGem vykaslal. Pri vymene desek a prednich kotoucu jsem vymenil i brzdovku naprosto stejnym zpusobem, jako se delaly uz stare skodovky a brzdy behaji, jak maji. Jen jsem tim prolil neco malo pres litr brzdovky.... Jo samozřejmě , ale nesmí ti to chytit vzduch. musíš hlídat aby jsi měl stále dostatek brzdovky v nádobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Asi 5 x (u octravie) jsem ovzdušňoval po výměně jednotky ABS/... nebo brzd. válce (určitě se to zavzdušnilo) a ovzdušnil jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Ja jsem odvzdušňoval tenhle výkend a nepovedl se mi povolit odvzdušňovací šroub u levého zadního kola, tak jsem udělal jenom 3 kola.Ten šroub je už pěkně sjetej, klíč se na něm protáčí, tak nevím jak ho vůbec dostanu ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Ja jsem odvzdušňoval tenhle výkend a nepovedl se mi povolit odvzdušňovací šroub u levého zadního kola, tak jsem udělal jenom 3 kola.Ten šroub je už pěkně sjetej, klíč se na něm protáčí, tak nevím jak ho vůbec dostanu ven. Pouzij neco na uvolnovani zavitu a pak sykovky - poradna paka udela sve. ...tedy pokud uz neni sance to povolit klasivkymi nastroji. Odvrtani se nech nakonec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Ja jsem odvzdušňoval tenhle výkend a nepovedl se mi povolit odvzdušňovací šroub u levého zadního kola, tak jsem udělal jenom 3 kola.Ten šroub je už pěkně sjetej, klíč se na něm protáčí, tak nevím jak ho vůbec dostanu ven. Pouzij neco na uvolnovani zavitu a pak sykovky - poradna paka udela sve. ...tedy pokud uz neni sance to povolit klasivkymi nastroji. Odvrtani se nech nakonec.... před odvrtání bych vložil ještě autogen, samo po vyndání a rozebrání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Zatim to nebudu resit, neni cas ani penize.Stravil jsem nad tim pul dne a tak se me do toho nechce poustet znovu.Dam tomu trosku casu a az se nastvu,tak to udelam komplet a poradne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 zdravicko,odvzdusnoval jsem svoji OI 1.9 tdi vzadu mam bubny.a ten vypustny sroub se mi zalomil.byl asi nacaty.nemohl by mi tu nekdo napsat cislo toho vypustneho sroubu do bubnu?potrebuji aspon 3 at mam do zasoby.jde prava strana i do leve?nebo na kazdou stranu je nejaky jiny?a nevite jak to vytahnout?je to tam zalomene?varit tam tycku je blby,je to moc male.diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 tak odpoved uz znam,konecne jsem sio stahnul etku v cestine takze jsem se vse dozvedel tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Zatim to nebudu resit, neni cas ani penize.Stravil jsem nad tim pul dne a tak se me do toho nechce poustet znovu.Dam tomu trosku casu a az se nastvu,tak to udelam komplet a poradne. hm, tak to je problem s tim sroubkem, strikni tam trochu spreje proti korozi a uvolneni korozi, pak zkus lehce poklepat kladivkem,aby ta rez upustila od sroubku a pak necim tocit a tocit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 hm, tak to je problem s tim sroubkem, strikni tam trochu spreje proti korozi a uvolneni korozi, pak zkus lehce poklepat kladivkem,aby ta rez upustila od sroubku a pak necim tocit a tocit... v patek jdeme na to tak jsem zvedavej.pry existujou nejaky vytahovaky ze se tam navr¨ta dira strci ten vytahovak a vytoci se to.pry to maji tady vsude v baumaxu,bauhasu atd...ale nikdy jsem to nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Jj, lidově vytáčníky, je to tyčka s hrubším levým závitem, takže když povoluješ tak ona se zakusuje do toho šroubku, tím by to mělo jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.