Publikováno Říjen 18, 200618 r Chci se zeptat jakým způsobem lze nejlíp odvzdušnit brzdy na oktě 1.6 74 kW díky
Říjen 19, 200618 r takze odvzdus. kolo to co je nejdale od hl.brzd. valce - mej hadicku ponorenou ve sklenicce nebo si porid specielni ventil. Jinak urcite - zmackni pedal - povol odvzdusnovak - proleti kapalina a pedal klesne - drz stale pedal zmacknuty u podlahy a utahni odvzdusnovak. Povol pedal pokr- viz zacatek dodatek - odsaj si brzdovku ze zasobniku Upraveno Říjen 19, 200618 r od Host
Červenec 16, 200718 r Ahoj- Přišlo mě to jako vhodné vlákno pro můj dotaz... Mám Feldu 1.3 combi s ABS a dělal jsem brzdy na předku, včetně výměny kotoučů a kapaliny. Všechny díly mám otryskané, co má být namazáno, tak je namazáno kvalitní vazelínou, koupil jsem nové odvzdušňováky..... Výměna kapaliny proběhla v poho a myslel jsem si, že odvzdušnění taky. Teď za velkých veder, mě za jízdy pedál tvrdne, auto místy nejede. Řekl bych, že zjevně zůstavaj přitlačený destičky ( nebo jedna) Nevíte, jestli se ještě ABS odvzdušńuje solo, případně příčinu? Původní odvzdušnění jsme s kámošem dělali tak, že jsme v podstatě starou brzdovku vyšlapali přes odvzdušńováky a přitom stále dolévali do nádobky novou, aby se tam nedostal vzduch
Červenec 17, 200718 r Ahoj-Přišlo mě to jako vhodné vlákno pro můj dotaz... Mám Feldu 1.3 combi s ABS a dělal jsem brzdy na předku, včetně výměny kotoučů a kapaliny. Všechny díly mám otryskané, co má být namazáno, tak je namazáno kvalitní vazelínou, koupil jsem nové odvzdušňováky..... Výměna kapaliny proběhla v poho a myslel jsem si, že odvzdušnění taky. Teď za velkých veder, mě za jízdy pedál tvrdne, auto místy nejede. Řekl bych, že zjevně zůstavaj přitlačený destičky ( nebo jedna) Nevíte, jestli se ještě ABS odvzdušńuje solo, případně příčinu? Původní odvzdušnění jsme s kámošem dělali tak, že jsme v podstatě starou brzdovku vyšlapali přes odvzdušńováky a přitom stále dolévali do nádobky novou, aby se tam nedostal vzduch Když zavzdušníš ABS tak ho musíš odvzdušnit přes VAG, teda aspoň u Octy.
Červenec 18, 200718 r Nezatuhly ti proste jen pistky ? Podivej se, jestli ti nevyteka brzdovka nalevacim hrdlem (jestli ji neni moc, ale i tak by se tam nemela udrzet a branit vraceni pistku - musi tam byt dirka na vyrovnavani tlaku).
Červenec 29, 200718 r Ahoj-Přišlo mě to jako vhodné vlákno pro můj dotaz... Mám Feldu 1.3 combi s ABS a dělal jsem brzdy na předku, včetně výměny kotoučů a kapaliny. Všechny díly mám otryskané, co má být namazáno, tak je namazáno kvalitní vazelínou, koupil jsem nové odvzdušňováky..... Výměna kapaliny proběhla v poho a myslel jsem si, že odvzdušnění taky. Teď za velkých veder, mě za jízdy pedál tvrdne, auto místy nejede. Řekl bych, že zjevně zůstavaj přitlačený destičky ( nebo jedna) Nevíte, jestli se ještě ABS odvzdušńuje solo, případně příčinu? Původní odvzdušnění jsme s kámošem dělali tak, že jsme v podstatě starou brzdovku vyšlapali přes odvzdušńováky a přitom stále dolévali do nádobky novou, aby se tam nedostal vzduch Když zavzdušníš ABS tak ho musíš odvzdušnit přes VAG, teda aspoň u Octy. Mozes vysvetlit STIHACKA ako sa odvzdusnuje ABS cez VAG ? VOPRED DAKUJEM
Červenec 29, 200718 r Ahoj-Přišlo mě to jako vhodné vlákno pro můj dotaz... Mám Feldu 1.3 combi s ABS a dělal jsem brzdy na předku, včetně výměny kotoučů a kapaliny. Všechny díly mám otryskané, co má být namazáno, tak je namazáno kvalitní vazelínou, koupil jsem nové odvzdušňováky..... Výměna kapaliny proběhla v poho a myslel jsem si, že odvzdušnění taky. Teď za velkých veder, mě za jízdy pedál tvrdne, auto místy nejede. Řekl bych, že zjevně zůstavaj přitlačený destičky ( nebo jedna) Nevíte, jestli se ještě ABS odvzdušńuje solo, případně příčinu? Původní odvzdušnění jsme s kámošem dělali tak, že jsme v podstatě starou brzdovku vyšlapali přes odvzdušńováky a přitom stále dolévali do nádobky novou, aby se tam nedostal vzduch Když zavzdušníš ABS tak ho musíš odvzdušnit přes VAG, teda aspoň u Octy. Mozes vysvetlit STIHACKA ako sa odvzdusnuje ABS cez VAG ? VOPRED DAKUJEM Já jsem tu už osobně dával asi 3x návod . Tak hledej ve straších příspěvcích . Jinak je to i v DP.
Srpen 1, 200718 r ABS u Octavie jde ovzdušnit bez problému i bez VAGu. a už jsem se několikrát setkal s tím že i když to ovzdušnovali VAGem podle DP tak to nebylo ovzdušněný pořádně (spíš vůbec)
Srpen 1, 200718 r ABS u Octavie jde ovzdušnit bez problému i bez VAGu.a už jsem se několikrát setkal s tím že i když to ovzdušnovali VAGem podle DP tak to nebylo ovzdušněný pořádně (spíš vůbec) Ja se na nejake stourani VAGem vykaslal. Pri vymene desek a prednich kotoucu jsem vymenil i brzdovku naprosto stejnym zpusobem, jako se delaly uz stare skodovky a brzdy behaji, jak maji. Jen jsem tim prolil neco malo pres litr brzdovky....
Srpen 1, 200718 r ABS u Octavie jde ovzdušnit bez problému i bez VAGu.a už jsem se několikrát setkal s tím že i když to ovzdušnovali VAGem podle DP tak to nebylo ovzdušněný pořádně (spíš vůbec) Ja se na nejake stourani VAGem vykaslal. Pri vymene desek a prednich kotoucu jsem vymenil i brzdovku naprosto stejnym zpusobem, jako se delaly uz stare skodovky a brzdy behaji, jak maji. Jen jsem tim prolil neco malo pres litr brzdovky.... Když nic nezavzdušníš, tak je to v pohodě a odvzdušnuje se klasicky. Upraveno Srpen 1, 200718 r od stihacka
Srpen 1, 200718 r ABS u Octavie jde ovzdušnit bez problému i bez VAGu.a už jsem se několikrát setkal s tím že i když to ovzdušnovali VAGem podle DP tak to nebylo ovzdušněný pořádně (spíš vůbec) Ja se na nejake stourani VAGem vykaslal. Pri vymene desek a prednich kotoucu jsem vymenil i brzdovku naprosto stejnym zpusobem, jako se delaly uz stare skodovky a brzdy behaji, jak maji. Jen jsem tim prolil neco malo pres litr brzdovky.... Jo samozřejmě , ale nesmí ti to chytit vzduch. musíš hlídat aby jsi měl stále dostatek brzdovky v nádobce.
Srpen 2, 200718 r Asi 5 x (u octravie) jsem ovzdušňoval po výměně jednotky ABS/... nebo brzd. válce (určitě se to zavzdušnilo) a ovzdušnil jsem to
Srpen 10, 200718 r Ja jsem odvzdušňoval tenhle výkend a nepovedl se mi povolit odvzdušňovací šroub u levého zadního kola, tak jsem udělal jenom 3 kola.Ten šroub je už pěkně sjetej, klíč se na něm protáčí, tak nevím jak ho vůbec dostanu ven.
Srpen 10, 200718 r Ja jsem odvzdušňoval tenhle výkend a nepovedl se mi povolit odvzdušňovací šroub u levého zadního kola, tak jsem udělal jenom 3 kola.Ten šroub je už pěkně sjetej, klíč se na něm protáčí, tak nevím jak ho vůbec dostanu ven. Pouzij neco na uvolnovani zavitu a pak sykovky - poradna paka udela sve. ...tedy pokud uz neni sance to povolit klasivkymi nastroji. Odvrtani se nech nakonec....
Srpen 10, 200718 r Ja jsem odvzdušňoval tenhle výkend a nepovedl se mi povolit odvzdušňovací šroub u levého zadního kola, tak jsem udělal jenom 3 kola.Ten šroub je už pěkně sjetej, klíč se na něm protáčí, tak nevím jak ho vůbec dostanu ven. Pouzij neco na uvolnovani zavitu a pak sykovky - poradna paka udela sve. ...tedy pokud uz neni sance to povolit klasivkymi nastroji. Odvrtani se nech nakonec.... před odvrtání bych vložil ještě autogen, samo po vyndání a rozebrání
Srpen 14, 200718 r Zatim to nebudu resit, neni cas ani penize.Stravil jsem nad tim pul dne a tak se me do toho nechce poustet znovu.Dam tomu trosku casu a az se nastvu,tak to udelam komplet a poradne.
Srpen 2, 200817 r zdravicko,odvzdusnoval jsem svoji OI 1.9 tdi vzadu mam bubny.a ten vypustny sroub se mi zalomil.byl asi nacaty.nemohl by mi tu nekdo napsat cislo toho vypustneho sroubu do bubnu?potrebuji aspon 3 at mam do zasoby.jde prava strana i do leve?nebo na kazdou stranu je nejaky jiny?a nevite jak to vytahnout?je to tam zalomene?varit tam tycku je blby,je to moc male.diky moc
Srpen 3, 200817 r tak odpoved uz znam,konecne jsem sio stahnul etku v cestine takze jsem se vse dozvedel tu.
Srpen 10, 200817 r Zatim to nebudu resit, neni cas ani penize.Stravil jsem nad tim pul dne a tak se me do toho nechce poustet znovu.Dam tomu trosku casu a az se nastvu,tak to udelam komplet a poradne. hm, tak to je problem s tim sroubkem, strikni tam trochu spreje proti korozi a uvolneni korozi, pak zkus lehce poklepat kladivkem,aby ta rez upustila od sroubku a pak necim tocit a tocit...
Srpen 12, 200817 r hm, tak to je problem s tim sroubkem, strikni tam trochu spreje proti korozi a uvolneni korozi, pak zkus lehce poklepat kladivkem,aby ta rez upustila od sroubku a pak necim tocit a tocit... v patek jdeme na to tak jsem zvedavej.pry existujou nejaky vytahovaky ze se tam navr¨ta dira strci ten vytahovak a vytoci se to.pry to maji tady vsude v baumaxu,bauhasu atd...ale nikdy jsem to nevidel.
Srpen 12, 200817 r Jj, lidově vytáčníky, je to tyčka s hrubším levým závitem, takže když povoluješ tak ona se zakusuje do toho šroubku, tím by to mělo jít.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.