Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

od léta řeším problém, že mě neustále klesá napětí baterie na 12,5 V za 14 dní. Připojím mikroprocesorovou nabíječku zobrazí se 12,5 V a začne nabíjení. Vetšinou zrovna vysávám i auto, tak mám otevřené všechny dveře. Svítí pouze diody na nohy, ale i tak za 30 minut se dostanu pouze na 12,8 V. Jak zavřu dveře jde napětí nahoru už lépe. Stejně, ale trvá 2 hodiny než je na nabíječce 14,5 V a nabíjení se ukončí. Specifikace: 1.0 81 kW. Stáří 3/4 roku. Najeto 13 000 km. Denně jezdí 50 km. Startuji max 3 krát. Pomocí Caristo mám deaktivováno start & stop.

Děkuji za vaše názory. Ve světě motorů jsem četl, že moderní auta vybavená "inteligentním nabíjením" na tento nešvar trpí.

Vybehni do autorizaku a opytaj sa ci na tvoje auto nie je zvolavacia akcia ohladom baterie. Na moje je, no odmietol som ju.

• 1 rok později...

otazka dá se dobíjet přes zásuvku zapalovače udržovací nabíječkou do 1ampéry u škody rapid 81 kw 1.2 ?

myslím že jo,je pod stálým proudem,dělal sem to u felicie a spokojenost,bat,vydržela11let,a to sem moc nejezdil.

V 18. 2. 2020 na 21:22, mičurin napsal:

myslím že jo,je pod stálým proudem,dělal sem to u felicie a spokojenost,bat,vydržela11let,a to sem moc nejezdil.

No jo ale dnešní auta s inteligentnim dobíjením je asi trošku jiného.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.